Lan Derim doğuracanda ne doğuracan çok merak ediyorum. Umarım ölü doğurmazsın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Lan Derim doğuracanda ne doğuracan çok merak ediyorum. Umarım ölü doğurmazsın...
Bu havada yine de iyi kapattı, Mâşâallah diyelim
9.20 den verdiklerimizi 8.90 dan yerine koyduk çok şükür. Bakalım yarın yön ne yöne olacak. Hayırlısı..
Finansal giderlere nasıl çözüm bulunur ...soru bu
Çözüm bulunursa yıllık kâr ve fk oranı ne olur daha güzel soru bu
Olur mu olmaz mı zor soru bu
Yatırım tavsiyesi degildir
Derimod Yönetim Kurulu Başkanı’mız Ümit Zaim’in açıklaması şu şekildedir: “Bugün DERİMOD olarak Türkiye’nin dört bir yanında 110; Rusya’da 8, İran’da 2, Suudi Arabistan’da 6, Kırgızistan’da 1, Azerbaycan’da 1 ve Kıbrıs’ta 3 mağazamızla hizmet veriyoruz. Deri ceketle başlayan yolculuğumuz, bugün koleksiyonlarımıza ayakkabı, çanta ve aksesuarlarımızın eklenmesi ile her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Öyle ki 44 yılı geride bıraktığımız bu serüvende 2000 yılından bu yana kullanıcılarımızla buluşan ayakkabı koleksiyonumuz, ceketlerimiz gibi çok sevildi. Şuan satışlarımızın yüzde 65’ini oluşturmaya başladı ve son yıllarda DERİMOD ‘ayakkabı markası’ olarak da hafızalarda yer edindi. Aldığımız bu ödül de DERİMOD’un artık ‘Türkiye’nin ayakkabı ve çanta markası’ olduğunu kanıtlar nitelikte… Yarım asıra yaklaşırken tüm bu yolculukta bizlere destek veren iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve en önemlisi DERİMOD’u stillerinin bir parçası haline getiren ve bizlere bu önemli araştırmada oy veren halkımıza çok teşekkür ediyorum†#derimod
Sosyal medyadan alıntıdır ...sanırım ayakkabı çanta kategorisinde ödül kazanmış ...Alışveris merkezleri ve yatirimcilari derneği tarafindan
12 den verdiklerimi 8 den geri verdiler bende de böleee...:halay:
Birileri mala girmiş yine ortalık şenlenmiş... Burası borsa kim kime...ky uyanık ol...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu soru hissenin kilidi,,,, bu kilidİN ANAHTARI FİRMA YETKİLİLERİ,,,
bu sorunun çözümüne cevap verdiklerinde işler değişecek,,,
bakınız ;;;;;
"20l7 Şubat ayında ödenecek 25.000.000 TL tahvil için kaynak mevcut mudur ? Tekrar tahvil ihracı düşünülmekte midir? Basından
takip ettiğimiz kadarıyla Sayın Ümit Beyin yurtdışı firmaları ile ortaklık olabileceği açıklamalarını okuyoruz. Bu durumun 2017
yılında gündeme alınabileceği ifade edildi. Bu konudaki son durumu öğrenmek isterim. Bu taru konularda ortaklık yapısı ya da iş
birliği ne şekilde düşünülmektedir. Tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum." dedi.
Genel Müdür Zafer UYSAL özetle 20l7 yılında ekonomik koşullara göre yeni tahvil ihraç edilebileceğini ancak mevcut tahvil itfası
için yeni bir ihraca gerek olmayabileceğini , şirketin mevcut finansal yapısı ile itfayı yerine getirebileceğini , Finansal bir ortaklık
yerine stratejik bir ortaklık hedeflerinin her zamaımevcut olduğunu belirtti. Böyle bir durumda kamuya önceden bilgilendirme
yapılacaktır' diye ekledi.
https://www.derimod.com.tr/cmsmedia/...anagi-2015.pdf
2015 genel kurul tutanağıdır,,,, bir küçük yatırımcı soruyor bunları,,,
2017 subat ayında süresi sona erecek tahvili nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz diyor ,,, cevap ise,,,, İYİ OKUYUN,,,,
''''' 20l7 yılında ekonomik koşullara göre yeni tahvil ihraç edilebileceğini ancak mevcut tahvil itfası
için yeni bir ihraca gerek olmayabileceğini , şirketin mevcut finansal yapısı ile itfayı yerine getirebileceğini ''''''
ŞİRKETİN MEVCUT YAPISININ DA bunu yerine getirme gücünün olduğunu direk en yetkili kişi söylüyor,,,, buna rağmen borçlandırılıyor,,, faiz ödemeyi çok seviyor,,,
açık ve net,,, şirketin kazancı faiz adı altına dışarıya gidiyor,,,,
SADECE TAHMİN EDİYORUM Kİ,,,,, BU YANLIŞTAN KISA ZAMANDA DÖNEREK,,, MANTIKLI BİR DURUM YAPARLAR,,,
2017 SUBAT İÇİN TAHVİL BORCUNU TEKRAR TAHVİL İHRACI İLE KULLANDILAR. VE O DA 2018 TEMMUZ BİTİYOR,,,,
ŞİMDİ BUNU NASIL ÖDEYECEK ,,, YENİ SORU DA BUDUR???
BEDELSİZ YANINDA HER TÜRLÜ BEDELLİYE VARIM????
KENDİ KAYNAKLARI İLE ÖDEYİP borçsuz derımod konuşulmalı,,,,
2017 - 12 AYLIKTA ZARAR AÇIKLAMASINI İSTERİM???
son hareketler sevimsizde olsa,,,, bir sancısı var gibi,,,
--- GEÇENLERDE KAGITHANE AXİS GEZDİM,,, FİYATLARI OLDUKCA DÜŞÜRMÜŞLER,,, BAYAN AYAKKABI ÇEŞİT OLDUKCA FAZLA,,, VE GÜZELLERDE,,, FİYAT DÜŞÜŞÜ İLE DAHA GENİŞ KESİME YÜRÜYOR,,,
umarım ??? !!! ??? umuyoruz birşeylere bakalım???
Teşekkür ederim bilgilendirme için...herşey gönlünüzce olsun....sanırım 2000 yılında 300 bedelli 200 bedelsiz sermaye artırımı yapmış...
genel kurul yaklaşıyor
Bedelli bedelsiz şartları geçen hafta mevzuat degismediyse paylaşıldı
Nasip artık
Yatırım tavsiyesi değildir...
bilanço vs vs vs den çok,,,,
en büyük sermayesi İSMİ,,, geçmişi olması,,, ürün çeşitliliği yapabilmiş olması,,,
bunlara bağlı olarak büyüyor,,,,
yatırımcısı BU TECRÜBE İLE çok daha iyi adımlar bekliyor,,,
umarım Nisan toplantıya FARKLI büyüme kararları ile girilir,,,
Dediğiniz gibi marka değeri ...düşük sermaye...geçmiş yıllar birikmiş karlar...mağazalarını gezerken izlenimlerim...daha önce iptal olan pazarlama şirketiyle birleşme mevzuatı yada mulakatlarda patronların yabancı ortaklık hakkında demeçleri..yanılmıyorsam arsa da var...bu veriler nasıl değerlendirilir nasıl kararlar alınır bilemem
Yatırım tavsiyesi değildir...
Son olarak Derimodun Instagram takipçi sayısı 389 bin olarak gördüm
Az çok nasıl değerlendireceğim bilemedim
hikayesi bu netleşti...10 kademe aşağıdan al 10 kademe yukardan ver.şimdi tekrar aşağıya hadibakalımmm
Dibini sıyırmadan gitmem diyor
bu spek SPK ya sikayeti hak etti.sirkette bir aciklama yapsin bakalim.bu fiyat hareketleriyle bir ilgisi var mi..
48 trilyona yakın piyasa değeri ...bir dairenin fiyati bile xxx değerde iken bunun piyasa degerine bakınca tuhafima gitti
Ben pes ettim ve 8,88'den verdim gitti. bir dahada bulaşmam.
Resmen şişti kağıt.Patlamak üzere. ytd(biz ne anlarıız yatırımdantavsiyeden..)
250 k hacim yap yerinden kımıldama bakalım ne yapacak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada cirosu tatminkar, sermayesi ucuz kağıtlar içinde en kelepiri bu kaldı galiba. İntema gibi bir hareketi aslında bu hak ediyor ama spek mi , sahibi mi , yoksa her ikisi birlikte mi yapıyor, nasıl bir baskı ise. Ama sabreden kazanır bu hissede. Uzun vadede biriktiren ekmeğini yer.
bulaştık bu hisseye zaten kolay bir şekilde almamdan anladım.süründürücek spekülatör amca.zaten zararlarım çok biraz sevindir yüzümüzü be spekülatör amca
Tüm sermaye ile hiç bir hisseye girmemek lazım. Kısa vadeci iseniz zarar etmek kaçınılmaz olur. Ama paçal yapıp alınırsa, bir kısmı ile Derimod gibi hisselerde yukarı çıkışlarda hisseyi çıkaranın kafasına çakmak daha akıllıca olur. Bu hissedeki spek ********in önde gideni. Onun taktiği ile oynamak lazım.
Bebeğim küfür edersen amcaya kırılır.Bir sene bekletir seni.Benim gibi böyle boş boş muhabbet edersin forumda.Lütfen...ytd
aralık 2016da aldıklarımızı sattık. mart ayında alınanlar duruyor.
derimodu
phil knight
potansiyeli oldugu icin seviyoruz..
9.67 onemli bir seviye.... uzerine atarsa 12 ler gelir..
bol kazanclar
baska bir resim paylasacaktik bu cikmis...
aksama resimi atariz...:)
sermayesi ufak sirketlere ilgi var...
izocami uzaya cikardilar...
belki sirada bu derimod vardir..:)
sn acemşah sizin daha önce belirttiğiniz pazarlama ile birleşmesine gerek yok, ihaleye çıkan yan köşe ile beraber kendi bina arsasına (SAHİLİN DİBİNİN DİBİNDE) proje yapsa yükseklik sınırını sonuna kadar esneterek, burdan yapacağı kazanç ile (tahmini min satış bedeli 300-500 mil TL olur), bu bile 50-100 TL sınırına zıplatma potansiyeli mevcut eski gözağrınız NUGYO ve şimdilerde çok popüler ATEKS vari potansiyel mevcut. fakat patron yaşlı olunda bunlara tenezzül etmeyip hiç bu taraklarda bezi olmuyor, bu nedenle düşük sermeyaye rağmen 10-9 altına mahmum aşağılarda 10+ yıllardır geziyor. ne zaman yukardakilerle ilgili gelişme olursa, buna ilave bir dönem bahsi geçen balkanlara açılım, yabancı ortaklık, birleşim, proje vs. belki aNCAAAK o zaman yeni bir INTEMA & BEYAZ çılgın hareketi yapacak bir spk bulup uzaya rokete takar artık. bunlar olmadığından 7-9 bandına sıkışmaya mahkum gibi üstat.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
bu nedenlerle diğer gözağrınız ASUZU ya parkettik bekliyoruz patlamasını üstat. :)
Bir birleşme oldu varsayalım ...bilançoda yüksek kar yada zarar olması etkiliyor mu acaba hesaplamalari
zaman yaklasiyor....:)
phil knight 50 dolara kurdugu ayakkabi sirketini 30 milyar dolarlik bir sirket haline getirdi...
derimoddan boyle bir sey cikmaz ama bu degerde de kalmaz...
tesvik pastasinda derimoda da pay var gibi duruyor
yurtdisinda marka olusturan zincir parekendeye tesvikte pasta ayrilacagini bakan mujdeledi..
ve bu kapsamda mood by derimod markasi aralik ayinda patent mudurlugunden tekrar koruma altina alindi...
orasi ufak tefek bir yer olsada derimoda 100 milyon kazandiracak...
cunku istanbulun en pahali yeri oldu.. maslagi bile solladi konum itibari ilede bogazada hakim yuksek katlar...
ne zaman deger bulur derseniz.. bence fazla surmez derimodun paraya mutehaaitlerinde gayrimenkule ihtiuaci var
Son olarak turquality kapsaminda 3.5 milyon lira civarinda destek aliyorduk...
bu 7 milyonlar seviyesine ve tesvikler nedeniyle mood by derimod markasinada 3 milyon tesvik toplamda yillik 10 milyon tesvik rakami derimoda ilac gibi gelir haydi bol kazanclar hayirli isler..:)
Teşekkürler bilgilendirmeler için...birde herhangi iki şirket borsada birleştiğinde bilancolarına göre mi birleşiyor ...özsermaye yada kar önemlimi bu konuda aydınlatsanız :)