Originally Posted by
selamunaleykum
insanlar üzülüyor... borsaya para yatırdık ne oldu diye...son 6 ayda kap haberleri hep olumluydu...ama hisse istenilen yere gelmedi...başka hissede olsa bu haberler şu olurdu bu olurdu.. E doğruda kardeşim.. asıl konu şu? çağrının olmaması senin moralini bozdu... bana göre AREAL bankla yapılacak ANLAŞMA ÇAĞRIDAN DAHA önemli? çağrı davasını kazanmışın adamlar çağrıyı yapmadıktan sonra sana faydası var mı? YOK... 4 seneden beride yapmamış zaten... bu şirket için en önemli olay 2 tane....
1-AREALBANK la anlaşma 2-Gözaltından çıkış
brüt takstan çıkış, bilançoda kar açıklama, falan bunlar sadece tuzu biberi baharatı....
e hisse 34 kuruş olacak mış mış şu olacak bu olacak...
bunların hepsi sizi 50 li 60 lı kuruşlar olduğu vakit elinizden hisseleri almak için BIKTIRMA OPERASYONUDUR...
ne dedi 2 geçen yıl SS, adamın biri al hisselerimizi dediğinde 60 kuruştan 70 kuruştan alırım parasınıda gelecek yıl veririm demedi mi? bunu bilmeyen var mı?
PEKİ SORMUYORMUSUNUZ 36 DAN 37 DEN İSTEYENE VERİYOLAR? BU KAĞIDI VEREN KİM? KİM VERİYOR...ADAMSA ERKEKSE VERSİN 1 MİLYON LOT 36 DAN 37 DEN 2 MİLYON LOT VERSİN...NİYE VERMİYOR?
kusura bakmayın ama bu TİYATROYA KİM İNANIR? kadir inanır
sizi bıktırmak için her yolu deniyolar...asla pes etmemenizi öneririm... yapılanlar size işkence...bu 35-36-37 fiyatları sizi bıktırmak için yapılan bir oyun...60 kuruş yaptılarında sizden rahat rahat alacaklar...
ben gördüğümü anladığımı yazarım arkadaş...kumpasa gelmem...çünkü ben öyle 1 yıllık borsacı değilim...60 kuruş olduğunda benden tek bir lot A_LA_MA_YA_CAK_LAR....