Eğer galip geldiyse gerçektir geçen seferde 28 den aldı 31e götürdü
Printable View
Eğer galip geldiyse gerçektir geçen seferde 28 den aldı 31e götürdü
Hacı galibin ne işi var batık kâğıtta albarakada tahta yapıyor bu aralar
Geçen hafta uğradı yesillendirdi
27 den 28 bir kademeye sevinemiyoruz maalesef maliyet 50 kuruş bir kademe çıksa ne olur çıkmasa ne olur
Eşleşen şeyi atan arkadaştan rica etsek bir daha atarmi bişey degistimi acaba
Sasa su şeyi bir daha atarmisin abi ya bakalım son durum ne neyle eslesmis
https://i.hizliresim.com/rJA5yM.png
31. 32. Oynuyolar. Akşam ki kapanış ve yarın önemli.
Bence yarın 33 ün üzerinde kapatırsa. 44 kere kadar yükseltebilirler. Taşşak geçmiyorlarsa.
Eyvallah abicim bakalım açılışında ne olacak
SEUL un doğum sancılarıYTD.....🤝🥂🍾
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuanda eşleşme 32 imiş..mühim olan kapanış..😉😉YTD..
İyi olacak inşallah çok surunduk namussuz kagitta
Sasa eşleşme varmı abi nedir durumumuz
Durum aynı . 32 de. 180 bin alıcı bekliyor an itibarıyla
Yine ****lik yapıyorlarmış.28 kapattı
Göstermelik demiştim yine 28 kurus
AH YALAN DÜNYA....😲28
Ağa bizimle eğleniyor
Eşleşmeler de emir yigip fiyatı yükselecek gibi gösteriyor adam çekmeye çalışıyorlar akillarinca batık kağıdı kim ala
Emir iptal olayı olduğu sürece 32 gösterip 28 kapatmaya devam
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen, ayak yapip yalan emirlerle alici avlamaya calisiyorlar bakiyorlar gelen yok siliyorlar alim satimlari, aq cocuklari patlarsa onlarinda bi tarafinda patlicak bu hisse. G...leride yemiyo daha yukarilara cekmeye buseferde maliyetini kurtaran kacicak yine ellerinde patlicak
yukarı çekti kimse mal vermedi vermezde.................
alanda yok..............................
böyle psikolojiye oynayacak......
kesinlik yatırım tavsiyesi değildir.
10 gün önce aynı hareketi metro yatırım yaptı 28 den aldıklarını 30 verdi 31 den sahte milyonları yigdilar vay ucacak diye atlayanlar oldu 30 dan metro hepsini satti gitti. bugunde kagida ilgi cektirip uye kaydi yapmak istediler ama geçen haftaki sahte emirleri hatırlayan ky bugün atlamadi
Gozaltindan sonra 2 kere yukari yapti kimse vermemis olabilir maliyete ulasmadiysa, benim fikrim kisilerin maliyetlerine gelirse bu saatten sonra riske girmez kimse, suan bircok kisi kazanma pesinde degildir zararsiz yada az zararla kurtulma pesindedir diye tahmin ediyorum,
Tabi bu anlattigim sekilde bir algi yaratmak icinde bugunku gibi hareket yapiyor olabilirler. Ama dedigim gibi bence kucuk yatirimci kazanmaktan cok kurtulma plani yapiyordur diye dusunuyorum
Endeks 115 bine gidiyor bu ******** 27-28 debeleniyor sen ne pislik bir kagitsin önceki 115 binde 42 lerdeydi şimdi akşam yesil kapatsin diye dua ediyoruz
Sabah ki eleman 32 ye çekseydi yine ,kapanışa silerdi. Bize de heyecan olurdu. Bu havada böyle hiç çekilmiyor.
Şimdi nasıl durum ona ben eşleşme demiyorum artık eşelenme diyorum
27 den kapatta rahatla less kağıt
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa bey sen görüyorsun bizim sümüklü kaçta eşeleniyoor bı atarmisin
Son seans satış yemez ise yesil kapatacak gibi duruyor
Bugün hacim çok düşük kaldı
Alical kardeş uzatmalar oynuyor.....
Artık yol alırız diyorum....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memsayi çıkarmış lar kottan inşallah bizimde başımıza gelmez borsa gündemde var toprak basima
Ne olacaksa olsun artık.....
Bu parayı yok saydık...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Valla abi ya bitirdi bizi namussuz kağıt sahibini yakalayıp zorla konusturucan ne adammış ya
Bu şirket halka arz olduğundan beri hisse satışından yaklaşık olarak 156 milyon gelir elde etmiş. Bu hisselerin bu günkü fiyattan karşılığı yaklaşık 32 milyon ediyor komik değil mi? Bu şirketin yılda ortalama 500 milyon ciro yaptığını düşünürsek ki, fazlası vardır eksiği yoktur. 7 yılda 3,5 milyar ediyor. Bu tür firmalar %25 ortalama karlılıkla çalışıyor bu da 875 milyon kar yapar. 7 yılda elde edilen tüm kar giderlere harcanmış olsa bile şirket bu hale gelir miydi? Vatan bilgisayarın bunlardan hiç bir farkı yok ve sermayesi çok daha az bir şirket. O nasıl ayakta kalıyor da bu şirket bu hale geliyor anlamak mümkün değil. Bence bu işler bu kadar kolay olmamalı. Benim yaptığım basit bir matematik hesabı. Bu şirketin çok daha profesyonel çalışanları vardır elbet. Bunları denetleyenler de aynı şekilde!.. Arz olduğu günden bu güne kadar yatırımcısına zırnık kazandırmadan sürekli zarar ettiren ve Gözaltı pazarına düşen başka hisse örneği var mıdır acaba? Bilen bilir, Her satıştan önce de olumlu haberler yaptılar. Mesela arz zamanında 10 katı talep var diye haberler havalarda uçuşuyordu. Sermaye artırımından önce hisse geri alımı açıkladılar. Hisse almalarına rağmen fiyat her gün düşmüştü. Yakın zaman önce ortaklık düşünüyoruz vs. sonrasında yine satış. Hemen her gün ortalama 500-600 bin lot arasında hacim var. yarısı satan olsa diğer yarısı alıcı. Ky risklerden dolayı yip'den çok nadir hisse alır satar diye biliyoruz. Peki her gün alanlar kim? Ağustos 2017 den beri 5 ay geçmiş ayda 20 gün işlem yapılıyor 100 günde yaklaşık 30 milyon adet el değiştirmiş görünüyor? Bu adamlar, borsada bilinen bütün ezberleri bozdular. İnşallah, önümüzdeki günlerde de olumlu yönde bozarlar da, zararda olan bizlerin yüzü fazlasıyla güler. Temennimiz ve tesellimiz de bu olsun... YTD.
arkadaşlar nusubet şirketin ortakları bazı guruplarda vestel in bimeksi satın alacağı konuşuluyor hatta birisi kesin duyum aldım diyo vestel zaten marka bizim eşeği ne yapsın gerçi bu iş ticaret para var ahmet zorluda bedavaya alır sonrada düzeltir satarsa bilemem bizim kalektersiz fizyonsuz patronlar bi ****lik yapmadan satmaz lar vestel alırsa çalamazlar tabi gerçekmi bilmem