böyle önemli bir şirketi kapalı kapılarda satamazlar.mutlaka seffaf olarak ihale ile satacaklardır.
yt.tav.değ.
Printable View
1 aydır yaptığın flamayı tamamla yeter artık.
Karanlık da 1 milyon işlem mi yapılır
Ben 5.4 ların hacimli kirilmasindayim, ancak o zaman birşeyler oluyor derim...
Gerisi boş....
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi artık nazlanma be guzum. o neydi gızzz dedirt bize... bak abin gidiyo... sen hala bakıyon..
Bundan bi yol olmaz diğer iki kagida ayak bagi oluyo
Tahminime gore 4.20 4.60 arasna indrcekler kozalda geri sats olacak buda enbasta gidecek sizde diyeceksnzki cikarken kozalla cktnmiki simdi onun kadar dusyosun dyeceksnz tecrübe
Son iki yazıda gerçekle alakası olmayan,grafikle desteklenmemiş yazılar.Temel olarak bakalım,bilançonun geleceği bu ay niye 4.20 ye düşsün,o zaman bilanço kötü gelecek gibi bir duyum olması lazım.2015 bilançosunda bu şirketin 1.230 milyar keş parası olduğu görüldü,artık bu parayı çalma,ya da başka yere kullanma gibi bir durum söz konusu değil,sadece bu para bile kötü gelmesi muhtemel bilançoyu güzel hale getirir.Ayrıca finansal borç yok,ayrıca bu şirket her 2 Kozanın da en büyük hissedarı. Bu tip yerlerde afaki rakam kullanmak doğru değil o zaman ben de önce kozaa yı sonrada kozalı geçecek derim ve hoş olmaz.Güzelliklerle kalın.
KOZAL, KOZAA ve İPEKE aynı grup hisseler evet.Lakin Kozaa ve İpek hisseleri, Kozal'dan nem kapsalar da çoğu zaman (dönem farklılıkları da olsa) benzer hareketleri gösterir ve Kozal'dan farklı frekansta tepki verirler.Su an İpek ve Kozada farklı hesaplar var ve Kozal bu nedenle takip edilmiyor.Her şey zamanlama meselesi bana kalırsa....Dilerim yukarı olur....Bilançoların beklentisi ve sonra aidiyet sorununun belki de orta vadede çözülmesi.
Neden olmasın ?
Ben bu şirketler de aidiyet sorunu diye bir sorun hiç ama hiiiççç görmüyorum. Bu forumlarda yazan kişilerin kullandığı klişe bir tabir.Bu şirketlerin tek sahibi var o da T.C devleti nokta.Bunun hilafına karar verecek bir hukuk sistemi henüz icat edilmedi.Son dönemde kayyum atanan şirketlerin iyi yönetilip kâr artışı,istihdam artışı yarattığını görüyoruz.Yalnız bu 3 şirket toplamda çok büyük şirketler o yüzden satılmaları zor olabilir çünkü iç içe geçmiş şirketler ve tek tek satış imkansız 3 ünü aynı anda alabilecek yaklaşık 8. 10 milyar dolar bastıracak bir babayiğit bulmak ta sıkıntı.Yoksa 3 ü de mükemmel firmalar ve özellikle de 2 sinin fiyatı çok uygun.
Malum şahıslar başka nicklerle geri dönmüşler..demekki yakında hayırlar var.bu da tecrübe ile sabittir..
Bos konusyor kardesm ben yillardr ipeke kozaa kozal alir satarm ben feto muhabbet varken 2.89 dan 0.61 kurusa degsgndede buradaydm ama her düsüsn bir sonu oldgu gibi her cksnda bir sonu var kimse geri donmedi sadece tahminim bir kac gune sarkma olur 5 altini zaten kesin gorecek bu 4.85 olur 4.60 olur ama goreveksnz bakn alim oluyormu olmaz biraz geri basmasi gerek bu hep boyle olmustr alim yapacak lar 5 lira altni bekleyn
Çok sıktın artık d grubu hisseler gibi hareketler edıyorsun yakışmıyor. Çıkmazsan çıkma ama karakterli hareketler yap.
Ek 17906
8 m almıştı... hemen hepsini satmış....
Hayirdir teorikte 5.35 aciyo
Hemen 521 cektiler
Ipek kızın gözü toprağa bakıyor.
Hani 1 nisana kadar tum bilancolar açıklanacaktı
Hergün bir bir aşağıya basıyor sorun değil sabredicez bununda günü gelecek elbet
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çinlilerin bir bedduasi var 'ilginç zamanlarda yaşayasın' diye.
Bizim ki buna döndü....
Kozal zirvelerde, dolar sol şeritte, ikizler nal toplama seanslarında.İki günde acısını çıkarabileceğini bilmesek, hadi neyse...
Kozaldaki arkadaşlar çok şanslı şansları bol olsun inşallah biz çile çekmeye devam hiçte gidecek diye durmuyor ne yapalım beklicez yapacak birşey yok
Bugün 5.23 ten tamamini sattm kozala gectm bundan sonra yerinde sayana degil giden hisseye girecem bekle bekle sknti
Evet Kozala bakarken nihayet semirdikleri yağları yakma zamanı İpek ve Kozaa için.
İpek kız 5.4 civarını hacimli geçmeli, yoksa bu harekette söner.
Hacimli geçerse o zaman kanal direncine kadar gidebilir....Bir de bilanço gazını alırsa....
kozal yürüdü kozaa da bugün yürüdü. ya arkadaş ne gudubetlik varmış bu ipekte. ne baskısı bunda bu kadar anlayamadım bi türlü...
koza günün en yükseğinde ipek 4 kademe altında hala... ya ismine tav oluyom hep ipek alıyom ama ne zamandır gösteriyor ama elletmiyor... hadi artık uçur bizi de...
Her zamanki gibi yine Kozaa'nın gerisinde nal topluyor... İlgi buna her daim daha düşük, çok nadir durumlar hariç... Bu günde an itibarıyla 18 milyon lot gerisinde Kozaa'nın işlem hacminin...
Aslında muhtemelen seans sonu Kozaa'ya 6.50 kritik seviyesini aşırtacaklar ve muhtemelen gelecek hafta aksiyonlu geçecek terse yatırmazlar ise... Bu durumda bunda da harekete geçmeleri yararlarına olacak ama bekletiyorlar inatla...
Seans sonu Kozaa 6.50 üstünde olsa bile bu en iyi 5.35-5.36 seviyelerinde kapatacak gibi muhtemelen bu gidişle...
Dün koza 6.21 ipek 5.21idi bugün tabloya bakın koza 6.45 ipek 5.27 koza23 kademe çıkıyor bu şeref yoksunu 6 kademe
Kozaa, Kozal nereye gider de gitsin, ben 5.4 üzerine kapanışı istiyorum.Sonrası, geri kalmışsak onu da tamamlar.Sorun yok.
29 a verip anında 28 e 1 lot yakıyo. ya aranızda anlaşında götürün gari şu gızı...
https://i.hizliresim.com/A1dpR7.png
BU HAFTA KRITIK.KIRILIM OLABİLİR..
kozal 6.3 milyar
kozaa 2.3 milyar(kozalın %45 ine sahip ve 250 milyon dolarlık otele sahip...+ bakır ve antimuan maden sahaları cabası.....3.5 milyar etmeli en az kozal bu fiyaattayken....
ipek 1.2 milyar kozaa nın %52 sine sahip ve petrol arama ruhsatları var...2 kuyusu da aktif diye biliyorum......1.75 milyar etmeli kozal bu fiyatlardayken...
diye düşünüyorum...
haa kozal pahalı mı? değil...o da en az pay başına 66 tl etmeli diye düşünüyorum...
ytd
kozal yıllık 1 milyar tl kar etse sermayesine bölersek.....pay başına 6.56 tl yazar 10 fk olsa 65.6 tl olmalı...
kozaa %45 kozal a sahip olduğundan sadece buradan 450 milyon kar etmiş gibi olur..
kozaa sermayesine bölersek:.....pay başına.....1.16 tl yazar...10 fk olsa 11.6 tl olmalı...
ipeke kozaanın %52 sine sahip olduğundan 234 milyon kar etmiş gibi olur.
ipeke sermayesine bölersek....pay başına 0.90 tl yazar....10fk olsa 9 tl olmalı...
ancak kozaa nın 400 yataklı lüks bir oteli var kendi koyuna sahip...bakır ve antimuan madenleri de var ekstra....
ipeke de kozaa nın %52 sine sahip oldugundan o da ekstralı olmalı...
aynı zamanda ipeke aktif 2 petrol kuyusu işletmekte ve bir çok alanda petrol ve doğalgaz arama ruhsatına sahiptir...
tüm bunların yanında 2015 9. aydan bu yana elde ettikleri kazançlar açıklanmayı beklenmektedir...
son tarih 30 nisandı sanırım...
ytd.