Bugün boş tahtaya saldırmış
Printable View
Bugün boş tahtaya saldırmış
Son aldigim250lotu kapanista 25.20 fiyatı gösterdi sanki benden başka kimse yok komedi
25.90 kardan zararina sattım spekten başka kimse yok saz çalıp mastürbasyon yapiyor
Satmanın bekliyormuş gözü kaldı benim400 /500 kotunda kafası kirilsin
Bugün düşmesi lazım yada sert yukarı yatırım tavsiyesi hiç degildir
Ucgundurayni çık in fakat bu aşağı bakış gibi
eczacıların tüm tahtalarında kan emicilik var sabreden kazanır manüpülatif hareketlere kanmayın er veya geç ortaya çıkacaklar şu haber trafiği bir başlasın bir şekilde ederini bulacak manüpülasyon zincirlerini kıramıyor.
Buralardan kısa,hatta orta vadeli bir atak olabilir diye düşünüyorum,izleyelim bakalım,ytd.
bilanço nasıl
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlardan biraz zor ,şöyle bir iki tavan çek bakalım belki iade ederiz,ytd.
Bilanço geldi zarar 20 milyon üstünde gibi yanlış bakmadıysan yorumlucak varmı
INTEM Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -20277420
Vaah ülkem vahhhh, insanliğin, adamligin, serefin, haysiyetin yok oldugu donemi yaşıyoruz, Allahin adaleti uzerimize olsun insallahhh,,,,......
BENİM FIKIRLERIM OLUP ASLA TAVSIYE DEGILDIR...:he:Bu da neeeee, buna ancak gülünür :kahkah::kahkah::kahkah:
Borsamizi bitirmeye çalışanları tebrik etmek lazim, basardilar, hepimiz bittik...:wave:
Bu iyi aile çocuğu arkadaşlar ecyap satışından gelen karı nerelerine sıvadılatda yok ettiler acaba
iştirakini holdinge sattın, elde ettiğin karı geçmiş yıl zararlarından mahsup edip öz sermayenin negatife geçmesini engelledin ancak yüksek zarar yüzünden aynı sorunla karşı karşıya geldin yine. satacak bir varlığında kalmadı, mecbur son çeyrekte kar edeceksin ve bundan sonra her çeyrekte zarar etmeyeceksin. başka çaren kalmadı. oyun bitti gelsin yeni kartlar. arkanda eczacıbaşı grubu olmasa batarsın derdim o da ayrı mevzu :wave:
bir ihtimal de yüksek oranlı bir bedelli sermaye artışı veya öz sermayesi pozitif olan bir grup şirketi ile birleşmek. fazla zamanın kalmadı intema :cool:
takasta 3. sıradaki ziraat yatırım 4-6 kasım arasında 93 bin lotdan 47 bin lot satmış 46 bin lot kalmış ??**??
ilk hissem intema :)
2007 ocak ayı 3.62 dün gibi gözümün önünde :)
bol kazançlar..
Bedelli gelmiş. Buyrun burdan yak
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millette para çok
Adamlar lot u 1 tl den vercekler piyasa 20 tl. Afyon çimento gibi gitse ıyi.. bakcaz artık..
Açıkçıları bekliyelim .. ne kadar yürekli..
Bedelli olumlu olmaz hicbi hissede.. afyondaki olay farkliydi yeni almisti sabanci fabrikayi tasiyacakti.. aman afyon gibi olursa demeyin..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahipsiz görünmesin arada yazalım.
Bol kazançlar
Geçmiş olsun kırmızı ışıkta durdu
psikoloji işi , hisse de biraz hızlı yukarı yaparsa alıcılar atlar.. bence önü açılacak yoksa buralarda takılmazdı.. cesaret adımı bekleniyor..bozuk piyasada hikayesi olan bir hisse oldu