Bunlarin maliyeti bilinmez ama srfszliginde bu kadarına pes
Printable View
Bunlarin maliyeti bilinmez ama srfszliginde bu kadarına pes
Kapa haber düşmüş: arsa satışı ile ilgili bir gelişme yoktur diye... iyi aile çocukları bunlar bi yuzde 3 de yarın düşürürler.YTD
Arkadaslar elimde hisse yok sadece sizlere hedef ve morel vermek istiyorum
Afrin olayı bittiginde sabırla bekleyenler kazanacaktır
O bölgenin inşasını türkiye yapacak hisseyi uzun suredir takip ediyorum
Hissede inanılmaz bir baskı var
Şimdilik gitmesini istemiyorlar
1 ay kadar zamani var
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) ‘nin 23. Maddesi gereğince yapılan açıklamadır.
Şirketimizin Güvenevler Mahallesi Fatih Caddesi N22 Afyonkarahisar adresinde bulunan çimento fabrikası arazisinin satışı ile ilgili olarak 02 Ocak 2018 tarihinde yapılan KAP açıklamasından sonra satış sürecinde herhangi bir gelişme olmamıştır. a ha da al sana haber.
ben demedim mi bu adamlar içerden haber alıyorlar diye ama bu sefer şikayet etmeyeceğim. elbet karşıyığını göreceklerdir.
yarın tahtaya giriyorum. yemişim kordsa sını. orda da bi cacık yok. ytd
Organize işler bunlar iki gündür habire verdiler biliyorlar haberleri satıyorlar tahta sahibide bunlarla birlikte iştutuyor çok düşük hacimli satışlara on onbeş kademe salıyor herkes bu filmi seyrediyor yapacak bişey yok tasta onların tarakta
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne var bu haberde. Olsa var derlerdi olmamiş. Anormal bisiy degilki. Haber degeri yok. Şu olumsuz havada olumsuzluk yaratmaya calisiyorlar. Sikinti yok.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa satisi oldu da uctu kactimi sanki de olmayinca ne olacak.
Benim anlamadigim Afyon un -2.08 düstugu ve bugun de dow jonsun -2 dustüğü olumsuz bir gunde durup dururken böyle bir haber göndermeleri kesinlikle art niyetli oluslarindandir. İnsafsizliktir.
Afyon daki arsaya afyon eksinler iyi gelir getirir bilancoya iyiyansir nasıl fįkir .
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon karizma kardeş. Kerrake ye yazıcaktım yanlış olmuş
Günaydın.Çok haklısınız BRUCEARKİN4454 kardeşim.Borsanın en lanetlenmiş kağıdı bana görede .Borsa endeksi aşağı bizimki aşağı endeks yukarı bizimki yine aşağı.Yeni teknoloji yeni fabrika arsa satışı vb. bir sürü beklentiyle küçük yatırımcıyı yüksek maliyetlerle kağıda çektiler sonrası fiyasko.Her zaman iddia ediyorum bzim speklerimiz SA sülalesinin kendileri.Kendileri çalıyor kendileri oynuyorlar rezil kağıtla.DEniyorki arsa satışı gerçekleşmemiş de onun için düşmüş dün kağıt.İyide kardeşim KAP'a haber dün seans sonunda düştü.O zaman bu haberi önceden sizin benim bilme şansımız varmı allahaşkına?2017 karla kapanmış .İyi niyetli yönetim kar payı dağıtır .bizim k.y DÜŞMANI spek patronlar kar payı dağıtmamayı öneriyor 27'sinde yapılacak toplantıya.KAR PAYI DAĞITMA ;ARSAYI BİR TÜRLÜ SATMAYI BECEREME bunca olumsuzlukta rezil kağıt sadece geriye sayar dostlar.Yazmıyım yazmıyım diyorum ama yinede içimi dökmeden edemiyorum Kusura bakmayın lütfen.
BU ARADA GÜNE ŞEHİT HABERLERİYLE BAŞLAMAKTANDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM. ORALARDA GÖREV YAPAN BİR ASKER BABASI OLARAK DAHADA ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.ŞEHİT YAVRULARIMIZIN MEKANLARI CENNET OLSUN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.YARALI YAVRULARIMIZADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.
Seans açılışına bakarmısınız? REZİL KAĞITTAN iyice ümitlerini kesmiş olan k.y.ortaklar hızla kaçmaya başladılar büyük olasılıkla.Kaçan arkadaşlar kesinlikle haklılar.SA SÜLALESİNİN kağıttaki oyunlarını herkez anladı vede k.y.ile ilgili hiçbir olumlu girişinleri olmayacağına bende dahil herkezi inandırdılar.Mübarek günde en derin saygılarımı(!) iletiyorum kendilerine.Ve ben akşama kadar yokum izninizle.
Hayırlı cumalar olsun.Şehitlerimizin şehadetini Cenab-ı Allah kabul eylesin...........
Ne kadar çok dökülmek isteyen varmış hayret yahu. Fırsatçılara fırsat vermeyin arkadaşlar.Sabır borsanın ilk kuralı YTD.
Dip yapmazsan namertsin lanet kağıt.Kötü iniyor.
ne dokulmesı ya satıpta zarar eden varmı bu kagıtta nerden satarsan sat daha asagıya gıdıyo
uzun zamandır 7.30 lu kademeleri görmemiştik.sagolsun soyguncu kardeşlerimiz bu kademeleride gosterecekler.arsa satılması kardan pay verilmeyecek şeklindeki olumsuzluklarla milleti panikletip alttan toplamaya devamlar.
düş düş. kot ul faras.
whay şeftali whay. the can me fakat see can me savaşş warrr.
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=MBU7http://imageturko.com/?di=U75U
740. Dip yaparsa yukarı gider yoksa stoplucam ...
778. Maliyetim
iYİ PAZARLAR ARKADAŞLAR. ŞU SABANCI SÜLALESİNİN KAĞITLARINA BAKTIM NE ALEMDELER DİYE.BOSSA SON GÜNLERİN PARLAYAN KAĞIDI OLMUŞ.BAKARSINIZ BİZİM LANET KAĞIDIDA PARLATIRLAR.ÜMİT FAKİRİN EKMEĞİ DİYELİM BEKLEYELİM.HEPİNİZE SAĞLIKLI ŞANSLI İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM.
Günaydın.DEMİRSPORLU ve AFYONİST kardeşlerim bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. SA 'yı gördüğüm için hala sabancıların diye düşündüm.Demekki sabancı sülalesinden kurtulan primleniyor.Bizim rezil kağıtta sabancılara geçtiğinden beri geriye sayıyor.İzlemeye devam dostlar.Hoşçakalın.
Sabancılar'dan kurtulan BOSSA'ya bakarmısınız bugünde %10 üstünde primli.
Afyon Sabancıdan önce nefis kağıttı.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/Rn86j6.png
Afyon, Emeklilik Fonlarını da emekli etmiş son hafta! Adamlar "Bu ne ya!" deyip 1 milyon hisseyi satmışlar herhalde.
Afyon fena sıkıştı umarım yukarı kırar
Afyonun afyonu patlar...
Bedelliyi vermeden rahatlamayacaksın ver kurtul artık
Yazınca kızıyorlar bizim insanımız nankör ve sabırsız şu forumda gezin her sayfada yazan hissedarların %90 ı içinde olduğu hisse için en serefsiz hisse diyor THY örnek veriliyor flap gerek vs vs. Ama kimse demiyor thy 10 4.5 düştü iki yıl bekletti flap gerel de öyle aselsan bile tüh kaka oldu ama kimsenin 9 dan 47 çıkarken sesi çıkmıyordu Afyon’da ekside bekliyorum çıkar çıkmaz bilemem ama doğru zamanda doğru hisseyi seçememişim diyip kendime hatamdan ders çıkarmaya çalışıyorum umarım kısa zamanda işler bizi mutlu edecek şekilde yukarı yönlü hareketlenir kimsenin emeği boşa çıkmaz . Herkese sevgiler saygılar