Pardon ben sizi yanlış anlamışım[emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pardon ben sizi yanlış anlamışım[emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]
☺️😊😊
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ne olacağını göreceğiz bakalım hisse ne olduğunu gösterecek kararımızı ve yorumlarımız da ne kadar doğru veya yanlış olduğumuzu göreceğiz
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o ********ler yüzde 5 düşüş için emirleri şimdiden girmişlerdir
Dow Dow dediler milletin elindekileri söğüşlediler. Alın size dow
24.912,77 567,02 (%2,33)
Bir kedi (ünlü menkul değerler) gördüm sanki!
32500 lot almış bugun
derınlık var mı arkdaslar san ki..bır seyler olacak gıbı... 15.50 görulmuyor
16 üstü atarmı atarsa tavana gidebilirmi ustalar bilir:)
https://i.hizliresim.com/oOEv6m.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1550 altına getırıp kımseyı bırakmıycaklar donerse oyle donce daha panık satısı yaptırcaklar mılletete
hiç sevimli kapanış olmadı ,gidişat nahoş
iyi bir bilanço bugün, yarın yönünü değiştirebilir
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=D0K1
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=IK80
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=FFES
Bu hisseye yabancılar ne zaman geldiki satıcı olsun....
Desene burada elin gavurun yeri yoktur milli yatırımcıdan başkasının parasını almak helâl politikasıni tutan bir hisse desene
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki sandalye bir masa şirketi muamelesi ile değer bictiginiz ve olumsuz yönde etkilemeye çalıştığınız koskoca bir Trabzon liman işletmesi. Hem stratejik hemde çok büyük maddi bir varligimizdir. Kağıdı Ucuza almak icin ülke menfaatlerini hiçe saymak doğru bir yaklaşım değildir. Milli menfaatlerin olduğu Aselsan thy tlman gibi stratejik hisseler buraya yazdığımız yazılarla kazanacagimiz üç kuruştan daha önemlidir. Bununlari halka arz eden her türlü alternatifi bizden daha çok düşünüyor. Yorumlarım farkındalık oluşturmak içindir. Yatırım tavsiyesi değildir.
(Alıntıdır) Mantıklı olduğu için paylaştım.
Herkese selam arkadaslar ,hatirlamissinizdir umarim beni ,sizlerle kagit 19 lardayken nacizane tecrubelerimi paylasiyordum ...uzak durun cok can yakicak demistim...cok kufurler yedik ve hakli ciktim....ben burdayim ...semsiyeyi alan ve bize kufur eden arkadaslar neredeler acaba )))
Sozlerimi sessizce ve saygiyla dinleyecekseniz size tekrar tecrubelerimi ve hisseyle ilgili analizlerimi aktarmak isterim
Bloomberg tv de cikto simdi tlman nasil ky batirdigigini anlatiyoo
Milli olunca bana ekmek vermiyo kimse elwktirik faturamida milli odemiyo umurundada degil
Kagidin tavani 16 olur dususler boyle devam ederse ..bir aya kalmaz...milleti guzel oturttular kazigin ustune ..buyuk sozu dinlemeyenlere mustehak ...saygi duymayip kufur edenler hak ettiler..simdide kayboldular ))))
Sirketin defter degeri 4 ))) kagit 5 kat pahali ...analiz etmeden bodoslama bi kagida girilmez...dususler hacimli ...balikci teknelerinin baglandigi bi yeri liman hissesi diye verdiler mi elinize...simdi semsiye nasil cikacak dusundunuz mu hic ..
Adel diye bi arkadas vardi benimle inatlasan nereye gitti ))) bikac kisi daha vardi bana hakaret eden....toz oldular hepside zarari kabullenip )))
Yok burdayiz ancak whatsapptan konusuyoruz.
Yarin enerjisa var bakalim ne olcak belki
şirket gelırının yarısını kömur taşımacılığından kazanıyor, ve bizim enerji bakanımız komur uretımını artıyoruz, rekor kırıyoruz dıye açıklama yapıyor. buda şirketin kömur taşımacılıgını etkılemıs izahnamede guzelce anlatmış.
her kucuk tepkide yeni kerizler arıyor kendine )))) dıkkat edin !!! ele vererek iniyor ,defter değeri 4 lira )))
ilk tepkiyi 12 liradan mı vericek acaba ))) tahminleri alalım , yoksa 9 dan mı verıcek ))
şelalenin başındayız )))
kağıt 19 ken bas bas bağırdık burda )) spek mal çakıyor diye ..yılların tecrubesi var burda ....halka arzlardan sonra acın bı bakın grafıklere ..hısselerın cogu 1/4 fıyatına ınmıstır yavas yavas ...bu kagıdın durulacagı yer 4-6 bandı arasıdır..
defter değeri ne kadar bi açın bakın )) sonra umut bağlayın ...
Bir hisseyi i defter degeri belirtmezki. ..net kar ve vereceği temettü ve gelecekte yapacağı karlarin sabit olup olmayacağı fiyati belirler....
sorun hisseye baliklama yukardan atlamis olmamiz. Bu hissenin sucu degil ve hisse hala 15.5 altina inmedi. Insanlara panik yarattirmaya calisyor. Art niyetli. hakli ciktigi falan yok. Hisseye guzel Piar yaptilar ve biz 2-3 tavan yapar diye atladik. Zarar bundan kaynakli. Arzdan alanlar hala karda. Ayrica hakaret ediyor oyuzden muattap almaya degmez.
yemişim vereceği temettuyu , kagıt pul olduktan sonra temettu verse nolur , zaten peşin peşin alıyor cebınızdekı parayı temettu verecem hıkayesıyle , gecın bunları , bana gerceklerle gelin ...
Defter değeri diyor ya, bu şahısa tek bir hisse söylüyorum ona baksın. Bimaş hissesinin defter değeri 6.90 tl iken piyasa değeri şu an 72 tl.
Trader kardeş insanlar gerçekleri istemiyor goygoy seviyor uçacak kaçacak demen lazım [emoji2] bu arada düzenli olarak zarar yazan medikal park hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi