Boş denen kademeler iyi dayanmış demekki...
Printable View
Boş denen kademeler iyi dayanmış demekki...
Yanlış anlaşılmasın 2.01 den çıkmıştım fikir değiştirdim 😀
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri dönmem kötümu olmuş anlamadim
Nasıl yani usta anlamadim
198 calısıyor. Ne diyeyim ki
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
198 de 280 bin lot alıcı var altı bomboş...
Uzun ince bir yolda ,küçük yatırımcı ile Spk 'nın sınavı..
İnşallah herkes için hayırlısı olur..
İlginç birşey var bi şekilde dusmuyor yıldırma politikasimi yoksa kucağa vermekmi anlamadım
SPK son toplantısını 9.5.2017 de yapmış...yarın 18.5.17 yani üzerinden 9 gün geçmiş son toplantının.Cuma nin da tatil olduğunu düşünürsek p.tesi 22.5.17.de 13 gün oluyor.Bu toplantıda olur olmaz bilemem ama toplantının yarın yada p.tesi/salı yapılması kaçınılmaz.Hayir ola.
Artık yazmayacagım. 2.02 den beri kagit satış verdi hergun. Soyledikce kotu olduk. Sadece 25 yıllık borsa bilgimle soyliim duygusal bag kurarsanız kaybedersiniz..bu kadar ucacak kacacak algı sonrası ne yapıyorlarmış goreceksiniz. Kalın sağlıcakla ytd
Son günleri artık. Ya yer altında magma kazacaz. Ya da dağlarla boy ölçüşecez
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonradan Yükselecek hisse önceden düşer. Düşecek hisse ise önceden yükselir
Yazma da zaten teknik, bilgi amaçlı hiçbir paylaşımın yok, sırf panik ve insanları stres yapan yazılarından başka bir yazına denk gelmedim... Yatırım kurum tarafından bana paylaşılan bilgiyi size aktarayım, bu konuda ne kadar bilgililer oda tartışılır:
" Eğer SPK çağrı olmalı derse hisse başına 2,25 TL' den çağrı olur ve sonrasında satın alma gerçekleşir. Çağrıya gerek yok derse satın alma gerçekleşir. Satın alma sonrasında muhtemelen Kipa ile Migros' u birleştirecek. Burada ayrılma hakkı doğar. Ondada birleşme kararı açıklandıktan önceki 1 aylık ağırlıklı fiyat ortalamasından ayrılma hakkı kullandırılır."
Ağırlıklı ortalama da 2,28 - 2,30 arası hesaplıyorum ...her iki opsiyonda bu fiyattan alan biri karlı çıkıyor gibi... YTD
10 bin lot aldın 1.94 ten. Boşuna ugrasma vermiyo kimse artik. İnatta bir muradtir
Hazır olun kanatlı uçmaya
Sebep
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar şimdi galip öztürk ile ilgileniyolar [emoji6]
Azıcık daha açık yazarmısınız
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar galip in metro nun şirketlerinde güvensizlik yaptırıp. Onun hisselerini almamaya sağlıyorlar. Avgyo para girişi pozitif hisse taban .
Tuncay özilhan muafiyet kabul olsaydı . Adam 0 25 kuruştan aldığı lotlsrını bize yedirirdi. Tabi kendi görüşüm. Fikri mülkiyet
Sayın Spek verirsen 1.90 da 20.000 hisse alırım. Bekliyorum.
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Spk muafiyeti kabul etme ihtimali olsaydı. Anadolu grubu bizlere 0.25 kuruştan aldıkları lotları piyasaya 2 liradan satarlardı. Korkuyolar satmaya.
Geriye dönük ağırlıklı ort.icin 2.25fiyatlari dillendiriluyor.Bide G.menkul değer artışı bunun icindemi ?
Kir artik su 2.00 yi yaaa
Orda bir KIPA var yakında O Kipa bizim KİPA mızdır...
Orda bir KIPA var yakında O Kipa bizim KİPA mızdır...(Ege liler söylüyordu şimdi İstanbul dada söyleniyor...)