Ben hayatimda ilk kez KCHOL aldim.
Eylul 2020 de.
Bundan boyle de asla satici degilim.
Belki 100 un uzerini gordukten sonra daha iyisini bulursam dusunurum, kimbilir.
Printable View
Ben hayatimda ilk kez KCHOL aldim.
Eylul 2020 de.
Bundan boyle de asla satici degilim.
Belki 100 un uzerini gordukten sonra daha iyisini bulursam dusunurum, kimbilir.
buda böyle şekil bir tahta işte
Yatırım Finanasman güzel eğleniyor bugün tahtada. Sayamadığım defa 300bin lot artıya geçip sıfırladı.
Eğer 1500 endeks civarına gidiyorsak
Aklıma gelen bir soru:)
Endeks, 1500 in olduğu için mi KCHOL 22 olacak... yoksa KCHOL 23 olduğu için mi endeks 1500 olacak? :):)
Kalbi olan bu hisseye girmesin. Bir bakıyorsun yüzde 0,15 artı bir bakıyorsun yüzde 0,30 eksi. Acayip hareketli :evil:
Ne koçooo ymus endeks ustu getiri;)))))))))
Sal assagida alalim bari ne ugrastiriyorsun bizi.
Ytd
2021 de görüşürüz arkadaşlar
pozizyonlarda değişiklik yok
on dört altına gelirse alırız
üstünde seyrederiz.
Tinaz Bey Selamlar,
Kochol'un 100 TL oldugu bir ortamda BIST endeksi kac olur acaba, bir tahmininiz var mi? Bana fazla iyimser bir rakam geldi 100 TL. Bu kadar buyuk ve hacimli bir kagidi oralara goturebilmek icin cok ciddi bahaneler lazim. Maalesef, ufukta o kadar olumlu sebep goremiyorum ben. Umarim siz hakli cikarsiniz.
Vesselam..
Sorunuza cevap verirken GUBRF hissesini ornek gosterecekken, bu yaziyi gordum.
https://www.bursatv.com.tr/borsa-nin...kale,2288.html
3 Bin liradan 70 Bin liraya.
Bu hisse icin, kimse beklermiydi boyle bir artis.
Ama oldu.
GUBRF'in 335 Milyon TL. sermayesi var.
Biz tahminleri saglikli ortamlar icin yapiyoruz.
Ama yukardaki yazida da anlatildigi gibi ortam pek sagikli degil.
KCHOL hem muhtesem bir hisse, hem de muhalif bir grubun yonetiminde.
Bu tur oyunlari pek gormezsiniz.
Ama bakarsiniz Bahceli bu gun saat 11.00 de mesela, oyle bir aciklama yapar ki, hisse, 6 ayda 300 TL.lere de cikabilir.
Ben, yazinizda bahsettiginiz o cok ciddi bahanelere cok yakin oldugumuzu dusunuyorum, hele bi Mart 2021 i gorelim.
Gecenlerde yazdik.
Bir de GUBRF'i yazalim.
Sermaye 334 Milyon TL
F/K orani, 319.74 Yil.
Pd/Dd orani 41.41 ( yani 1 TL lik degeri 41.41 aliyorsun, eger 70 Tl.ye aldiysan.)
Ilk 9 ayda hisse basi kar 40 kurus.
https://bigpara.hurriyet.com.tr/bors...-fabrik-detay/
Burada ki rakamlara bakarsaniz, GUBRF'e 70 TL. veren kafa, bugun iktidarda olanlarin sonsuza kada orada oturacagina inaniyor.
Biz inanmiyoruz.
Balon MHP oy oraninin % 2'lere dustugu anda patlar.
Biri hisse basina 2.65 TL. kar aciklamis, oburu 0.40 TL.
Biri 20 TL, oburu 70 TL.
Gübre tarafında güzel bir yorum vardı. Maliyet hariç 6 milyar dolarlık altın bulan firma 3 milyar dolar piyasa değeri ile işlem görüyor. Amerika’da tesla örneğinden yola çıkarsak bu hissenin yönünün aşağımı yukarı mı olacağını bilemeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn.Egeli,
https://www.bursatv.com.tr/borsa-nin...kale,2288.html
Bu yaziyi bastan sona okumusmuydunuz ?
Tınaz kardeş tahtada mücadeleye devam
Yolun yolumdur.koctayiz.yeni yılın sağlık ailenle birlikte mutluluk ve bol kazanç getirsin.saglicakla kal kardesim
holdingler arasında ayrışacak kısmetse 2021 de
Guclu Temel ve mal yapisini anlatmaya gerek yok sanirim.
Ama Teknik olarakda guzel gorunuyor....Sadece tetige basacak bir parmak eksik. .
Tüney kardeşim pergomonda yazdığım seninle asla ilgili değil senin koc holdog geçtiğini biliyorum senin dediğin reklamdan 2000 adet koc hol 14 .36 dan sayende aldın çok sağ ol seni takipteyim.tinay kardeş.kucuklerden alabileceğimiz his...varmi.ytd.
kchol ucuz kaldı.gitmiyor.30 tl lik hisse 21 tl yi zar zor gördü.
bence en az 26 tl yi bulması lazım.hesap ortada.genede belli olmaz.
holdg ler içinde en karlısından 2-3 kat uzak ara daha karlı.herkez biliyor değerinide.gitmiyor.ağırlık çok demekki.
hisse başına 4 tl üzeri kar getirecek.herkez biliyor bu kadar kar getreceğinide.genede alan yok.satan yok.
buna rağmen hisse 21 tl 22 tl bile etmiyor.herkez bildiği için değersiz halde.kendi halinde.
bizim borsada hiç kar etmeyen 300-400-500 tl eden bir çok ismi bile bilinmeyen çok şirket hisseleri var.varda var.
bunları alanlarda var.ne kar ediyorlar.neden 300-400-500 tl den işlem görüyorlar.gercek değerinin inanılmaz üstünde balon gibi şişirlmiş işe yaramaz kar edemeyen hisselerin durumları..bu tip hisseler gidiyorda gidiyorlar. anormal şekilde fiyatlara geldikleri halde yükselmeye devam ediyorlar.şişirilmiş balon oldukları halde değerleniyorlarda.......
birde böyle 4 tl üzeri hisse başına kar beklenen 21 tl yi zor eden kchol var..bunun yüzüne bakan yok.alan yok.değeri yok şimdiki fiyatına göre.
bu hissede 21,8 tl olduğuna göre yapacağı prim yüzde 20-25 arasında bir yükseliş olabilir.30 tl olmaz gibi.
kchol gercekci bir değerledirme ile ederi değeri bana göre 26 tl yi görebilir.............
10-20-30-40-50 katı fiyatla işlem gören içi boş şirketlere kim hisse diye alır anlamak mümkün değil..kar etmedikleri halde alıyorlar.temettü zaten vermezler böyle şirketler.kar yokki.fakat fiyatları 200-300-400-500 tl nasıl bu fiyatlarda işlem görüyorlar anlamak mümkün değil....
sağlam hissede bulunmakta iyidir.kchol gibi.
hisse başı 4 tl üzeri 2020 yıl kar getirecek hisse kchol.....
26 tlik bir değeri hak edecek bir rakama gelebilir.
ucuk kaçık olmayan bir değer bu rakamı görebilirde.görmeyebilirde.
26 tl yi hak ediyor 4 tl hisse başı kar beklentisine görede.
temettüde verecektir.katır yüküyle kar getirecekse temettüde verecektir mutlaka.
hiç bir zaman zarar etmeyen en değerli hisesede bulunmak her zaman iyidir.
çok fazla övgüde bu hisseye iyi gelmiyor...........
endeks hisselerinde bulunmakta yola azar azar hisse ile devam edenler zarar etmezler gibi.
genede belli olmaz burası borsadır......ytd
Hisseye bir kişi bile yazmıyor günlerdr ilginç gerçekten.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkarken aheste aheste 😀
Düşerken en fazla düşenlerin arasına girmek isteyen kocooooo gibi güzel bir hissemiz.
Yabancı artışı güzel şimdilik.
Ytd
Bugün sağlam geçirdiler son darbeyi de karanlıkta vurdular. Zaten bank of, city, ykb, hsbc takımı bu kadar satıyosa %3 düşmesi normal. Resmen mahvettiler hisseyi hiç bi dakika tepki alışı dahi gelmedi. Sahol mesela karanlık dahil dipten tepkiyi verdi. En azından 21.50 kapasaydı.
merhaba arkadaşlar
rica etsem günlük alım satım pastası paylaşabilecek olan var mı ?
yanlış hatırlamıyorsam egeende birlikteydik sayın Tamsel. umarım kcholde de arzu ettiğiniz kara ulaşırsınız
Evet. Egeen in kahrını çok çektik. Allah bereket versin çok kazandırdı. Fakat asıl kazanılacak dönemde egeen taşımak nasip olmadı.
Koç un portföyünde bulunan şirketler (en azından borsada işlem görenler) kıymetlerini kaça (tüprs hariç) katladı ama Koçhol bu yükselişlerden fazla nasiplenmedi. Yüksek döviz açığı olmasından (son çeyrekte 288 milyon kambiyo kârı yazacak gibi) mıdır bilinmez, hisse, yükselişlere ayak uyduramadı gibi. Belki de bilmediğimiz başka sebepleri vardır. Nasipse bekleyeceğiz.
inanın çok üzüldüm hala bir miktar egeeninizin olmasını çok çok isterdim. beni de çok yordu ama çok az da olsa kıyamayıp bırakmıştım ben.
kchol konusunda sizinle hemfikirim bence egeende olduğu gibi biraz yoracak ama sonu güzel olacak bir hisse. fk sı, piyasa değeri, iştirakleri, halka açıklık oranı, pd/dd sı yatırımları vs göz önüne alınca ben de yolu açık ve uzun diyr egeenden aldıklarımı ikiye bölüp yarısını buraya yatırdım. umarım hepimiz için güzel günler getirir.
Korkmadan yıllarca taşıyacağın hisse ne deseler KOÇ derim. Düşse de çıksa da dipleri görmüyorsun. Ya kazanıyorsun ya da hissen sürekli aynı kalıyor. Grafiğine bakan demek istediğimi anlar.
(bu arada aylardır kazanıyorum)
Koskoca borsa buna her hisse dahil ykb robotlarinin oyuncagi olmus vaziyette. Her hissenin en az %50 hacmini yapan fiyatlarin icine eden kurum ykb.
2 gün önce migros satıp bunu alan elimi seveyim. Borsa uçtu gitti endeks arşa vurdu bu ekside.
Gerçekten ilginç.