Hocam ne fetö sü ..Kayyum atasalar en az şuan kağıt 10 TL idi ...ipek,kozal gibi koştururdu.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam ne fetö sü ..Kayyum atasalar en az şuan kağıt 10 TL idi ...ipek,kozal gibi koştururdu.
adesenin yıllık cirosu 700 milyon civarı ve market işinde şirket degerin cirondan az olmuyo bide oyle bakarsak bedava oglu bedava en az 10 bin olması gereken bir hisse neden ucuz iyi araştırmak lazım bu iş patron istemiyo spek istemiyo ile olmaz herkes malının degerini yuksek ister onun icindirki sebebini bulmamız lazım
Merhaba arkadaşlar,
Haftalık takas verilerini gören paylaşabilir mi?
Yapikrediden 300 bin ben aldim varin gerisini siz dusunun biz aldikca onlar satiyo.ytd
Teşekkürler bilgi için. Genel takas durumunu da atarsanız sevinirim.
İş ten 700k da ben verdim😜 Yok arkadaş burada bonzaiden başka bişeyler çekiliyor, neydi o zombi hapı?😂😂😂
https://i.hizliresim.com/DyaNly.png
haftalık değişim böyle uşaklar
Senin sorduğun soruya biz cevap verirsek halka arz eden yöneticilere ve bu hisseyi halka arz dan alan ve 7 yıldır buraya bekleyenlere sağgısızlık olur
Tek bildiğim
Grup ici sirketlerden
Adese 2016 sonu %40 bedelsiz ver di
Seha 35.8 milyon dan 95 milyon sermayeye.... .......Selva 20 milyon dan 65 milyon sermayeye 28.03.2017 de tescilletti ....
ittfh holding ise sermaye tavanını 150 milyon dan 600 milyon a 08.06.2017 de tescilletmiş..
VKİNG
Affınıza sığınarak açıklar mısınız...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse bazında değil daha büyük borsa çapında bakınca borsa tarihinde 13 golden cross oluşmuş. Bunun 10 tanesi yükseliş....3 tanesi ters köşe olmuş...ki bu olayı hisseye düşürürsek hissenin sahipsiz olduğunu sanmıyorum .aşağı kademeli almalı..temkinli olmakta fayda var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıttıfak holding
https://i.hizliresim.com/GyaN0v.jpg
Yabancı takası ne durumdan gören arkadaşlar paylaşabilir mi?
Spek kardeş ne zaman ikili dip yapacak bakalım üstatlar bekliyor
2013 - 2014 başında yılında 1 ittifak hissesi 1 dolar seviyesinden satılıyordu. ve o zamanlar da çok ucuzdu. 4 yıl geçti aradan. şimdi 1 ittifak hissesi 0,6 dolardan satılıyor. 4 yıl önceki özsermayesi 370 milyon TL idi. şimdi ise 495 milyon TL. (ki bu rakamlar gerçeğin yarısı. sırf zermeram arsasının değeri bile 150 milyon TL)
anlayacağınız, çok büyük bir oyun kopuyor. şirket gerçek değerinin çok çok çok altında işlem görüyor. ve bu adamlar bilerek baskılayıp çıkarmıyorlar. böyle nereye kadar sürdürürler bilemiyorum.
2014 te 3 liradan borsadan ittifak holding hissesi toplayan selva gıda, geçen aylarda 1,82 den şirketin yüzde 5 ini borsadan sattı. bu alenen şirketi peşkeş çekmek demekti. 1,82 den alıp 2,5 den satıp karın üstüne satmış oldular.
küçük yatırımcılar bu hisseden uzak dursunlar. onlar uzak durmazsa bu hisse bu seviyelerde kalır. elinde hisse olan küçükler satınca da hisseyi çıkartılarlar. onlar satmadıkça da bir mm oynamaz.
alın size kahpe bir şirket ve kahpe bir yönetim kurulu. neresinden tutarsanız elinde kalıyor.
asıl ilginç olanı nedir biliyormusunuz?
genel kurul toplantısında tüm dağınık A sınıfı hisse sahipleri bu adamları destekledi. bir bildikleri mi var acaba ki, bu adamlara tek laf söyleyen olmamış!
Üstatları çok bekletme bırak rahatla gevşe
Dip neresi berk?? Sen dip beklerjen kagit 2.39 gordu gecen:(
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az 2 altında olabilir bilemem ?? Lakin üstatlar iki li dibi eksik diyor...2.60 zor bunu yapmadan diyorlar
Kardeş kafan nasıl senin ya? çok adam gördüm topik bulandıran da senin gibisi kayda değer ikili dip nedir onu dahi bilmezsin ne işin olur senin formasyonla, trendle indikatörle 1,88—1,89 ikili dibi yaptı. Şimdi git o olmayan üstadlarına söyle. Saçma sapan yorumlar yapma papağan gibi ikili dip ikili dip la havle
Ek 12662
sırf iştiraklerinindeki sermaye payı :288 milyon TL
hiç bir iştiraki de zararda değil.
288 x 2=576 milyon TL
piyasa değeri : 133 milyon TL
gerçekte pd/dd= 0,23 veya altında bir rakam
borsada bu kadar ucuza hiç bir şirket yok! bedavaya yakın. adamlar % 5 A sınıfı hisseyle holdingte istedikleri gibi at koşturuyorlar. hisseyi baskılayıp çıkarmıyorlar. bir kaç yıl içinde % 500 lü artışlara hazır olun. kısa vadede bir bok olmaz. kısa vadeyle, 2 - 2,5 arasında dalgalanır. BU BİR UZUN VADE İÇİN YATIRIM TAVSİYESİDİR.
https://i.hizliresim.com/pGZG1o.png
kurumlar arası kaydır kuydur işlemleri yok, pasta da takas da aynı çok az biraz ykb den ytfs ve oyak a virman olmuş hepsi o
2013 ten beri dolar bazında fiyat yarıya düşmüş bir şirket. ki 2013 teki pd/dd 0,33 tü. işin ilginç yanı pd/dd oranı şu anda da bu rakamda. 4 yıldır dolar 2 katına çıkmışken, iştirakleri harıl harıl yatırım yapmışken ve holdingin geçmiş yıllar karı 96 milyon Tl gözüküyorken, şu anki değerlerin kandırmaca olduğunun farkına varın!
2013 yılındaki pd/dd= 0,33 idi. sürekli takipte olduğundan biliyorum.
dolar 2 kat arttığına göre, şirketin arsaları vb varlıkları da enflasyonun altında kalmadığına göre ŞU ANKİ GERÇEK PD/DD ORANI 0,17 DİR.
uzun vadeli düşünenler için biçilmiş kaftandır. bu bir uzun vadeli yatırım tavsiyesidir.
eşdeğeri BERA nın pd/dd oranı şu anda 0,85.
BERA'nın hareketini yapacağını düşünürsek, ki daha fazlasını da yapabilir,
0,85 / 0,17 = 5
ittifakın gelecek yıllarda 5 kat artmasını bekliyorum. ama bu zaman 1 yılmı yoksa 2 yılmı olur onu bilemiyorum. çünkü tamamen manülatif hareket ettiriliyor.
pd/dd oranı en düşük şirketlerden biri (detaylı bakmadım ama belkide 1.cisi) o tarafta sıkıntı yok, sıkıntı yatırımcı ilgisi olmaması, çünkü şirket yöneticileri maaş konusunda spk dan kötek yiyecek kadar ahlaklı adamlar, tek sıkıntı bu, bunu aşmanın tek yolu sürekli şikayet, cimer bimer spk masak ne bulursanız yazın uşağum, g.tünün üstünde rahat edemesinler hiç olmazsa, belki kayyum atarlar çok şikayet olursa artık umudum orada, her yere yönetici yapmışlar kendilerini paranın a.sına koyuyorlar biz burada bekleyelim duralım, valla iyicene sıktı
bu imtiyazlı hisse rezaletini çözemediler, halka açık şirketlerde kesinlikle olmaması gerekli, aynı görüşteyim uşağum, hem şirketin performansının hemde denetlenebilirliğinin önündeki en büyük engel, akıllı başlı devlet adamı yokki otursun bunları düşünsün
persembe cuma hariç
http://666kb.com/i/dphdx19u8c4q7sidf.jpg
Arkadaslar ucundan kıyısından bizde yapıştık
çorbada bizimde tuzumuz olsun şirketede faydamız olsun diyedede
bakkalımızda bu kampanyayıda yaptık bu kampanyaya rağmen bakalım ankara makarnayı durdura bilcezmi
haydi hayırlısı diyelim
http://666kb.com/i/dphe470pnswdrzj7n.jpg
başkan bu selva makarna pişince hamur oluyor, acaba selvanın haşlama suyuna cafecrown mu eklesek, ne dersin :)
halka arzdan beridir bir çok kişinin hala hisseyi elinde tuttuğunu düşünüyorum. onların ucuzdan satmasını bekliyorlar. onlar satınca hisseye çökecekler ve güzel bir kaldırış yapacaklar. çünkü kendileri de aslında zararda. 5 yıldır temettü de verdirmediler. kendileri toplayıp güzel bir temettüyle başlayacaklar. sonra da 3. istanbul evlerinin parası ile zermeramın parası temettü olarak verilir. sonra da kulecity ve diğer arsalarına yeniden değerlenme yaptırıp şirketin defter değerini olması gereken yere getirirler. bu arada ciddi bedelsiz sermaye artırımı yaparak hissedeki artışları gizlerler. tıpkı ADESE de yaptıkları gibi. birkaç yıl ilerisi çok parlak. uzun vade için yatırım tavsiyesidir.
şirket özelinde belki ama genel olarak zor çözülür, siyasetçiler işverenlerin canını sıkacak bir düzenlemeyi kolay kolay yapamazlar, ortaklar olarak bizim yapacağımız şey yönetimi sıkıştırmak, spk ve maliyenin sopasını gördükçe belki hizaya gelirler, o ahlaksız maaş girişimini de bizim gibi gariban yatırımcılar engelledi unutmayalım, şikayet iyidir imtina etmemek lazım, üstelik şimdi o kadar kolayki, her şey online, 2 dakka, oturduğun yerden
Buralar dolmaya başlıyor acaba bi hareket yakinmi???
malvarlığı görünenden çok öte. dolar bazında fiyatı 2013 ün yarısına gelmiş durumda. 2013 te pd/dd = 0,33 dü. 2013 ten beridir zarar falan etmedi. malvarlıkları astronomik artmasına rağmen bilanço ile oynayıp defter değerini bilerek küçük gösteriyorlarki yatırımcılar hisseye akmasın.
bekleyebilenler, parasına kısa ve orta vadede ihtiyaç duymayanlar için yatırım tavsiyesidir.
ha bu arada 2 TL 2,5 TL arasında birkaç defa daha gidiş geliş yaptıracaklardır. bu aralıkta hissede yüklü bir satış gelirse alıp götüreceklerdir. yıllarca ADESE yi ve bu hisseyi takip eden biriyim. artık ruhlarını biliyorum.
[QUOTE=selcuk_ege3;1435228]Ek 12662
sırf iştiraklerinindeki sermaye payı :288 milyon TL
hiç bir iştiraki de zararda değil.
288 x 2=576 milyon TL
piyasa değeri : 133 milyon TL
gerçekte pd/dd= 0,23 veya altında bir rakam
borsada bu kadar ucuza hiç bir şirket yok! bedavaya yakın. adamlar % 5 A sınıfı hisseyle holdingte istedikleri gibi at koşturuyorlar. hisseyi baskılayıp çıkarmıyorlar. bir kaç yıl içinde % 500 lü artışlara hazır olun. kısa vadede bir bok olmaz. kısa vadeyle, 2 - 2,5 arasında dalgalanır. BU BİR UZUN VADE İÇİN YATIRIM TAVSİYESİDir.
iştirak listesine göre hisse şu an da bedava gibi birşey.
kısa ve orta vadeli düşünen küçük yatırımcılar kesinlikle hisseye giriş yapmayın. çarpılırsınız.