Şimdi kaç oldu 3350 gördüm sanki
Printable View
Şimdi kaç oldu 3350 gördüm sanki
2 den sonra gene işlem olacak mı?
Bir öğrenemedik şu işlem saatlerini. Bilen birisi yazarsa sevinirim. Ben de öğrenirim diğer arkadaşlarda.
işkur 59996 tl işlem görmüş iş b üvey evlat mı [emoji848]
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alış ve satış 3500 dür. eşleşme oluyorsa ve 3500 den satıcı varsa sizde alabilirsiniz diye düşünüyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5dadaf6066.png
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iskur hissesine 7 m gibi tahmini bir fiay bicilmesi cok sacma yillik 200 bn temettu icin banka kalkip 7 m imha isine girmez geliri sabit kalsa 35 yıllik temettuyu bir anda niye versin gece gece aklima nerden geldiyse
Merhaba öncelikle iyi akşamlar diliyorum yıllık temettüsü 200.000 tl olan bir Hissenin piyasa değeri kaç lira olur bunun cevabını verirsek o zaman 7 milyon tl ödemesinin normal olduğunu görürüz sanıyorum
1.4 m ideal bi oran
Peki banka 7 m vermek yerine baska bir mevduatda degerlendirse yuz 22 orlama faizle sizce ne kazanir
Ortada cok abartili rakamlar dolasiyor pek itibar etmemek lazim is a ve is b icin zaten sermaye arttiriminda c tertip hisse verilmis diger hak sahipleri icinde acikcasi ben bu dalgalanmada laf ebeligi yapmakdan cok spekilasyon yapildigi hususda daha bir hem fikirim tabi beklentiyi al gercegi sat kurali mutlaka burda da isleyecektir
Topiklerde cok fazla abarti bulunmakta bundan etkilenen arkadaslarimiz vardir mutlaka kimseyi karamsar etmek istemem ama soyle bir sey var evet imtiyaz meselesi nedir elimizdeki hisselerin imtiyazlari bunu acikcasi aramizda bende dahil bilen oldugunu zannetmiyorum mesala kacimiz okumustur esas sozlesmeyi veya neden mevcut iktidar daha once bu konulara ezici bir kursuye sahipken bu konuyu meclise tasimadi.
Ortada soylenen isbankin haksizlik yaptigi vs gibi soylemler var 1998 e kadar hazinenin de pay sahibi oldugu yerde hazinenin hic mi aklina gelmedi sen gercek kar payini dagitmiyorsun demek.o zaman devlet hakkini aramaktan acizmiydi ayrica isbankin acikcasi ben ne imha isine nede is a ya 500 bn is b ye 50 bn verip hisse imha isine girecegini hic sanmiyorum bekleyip gorucegiz hep beraber umarim ben yanilirim hep beraber kazaniriz
200,000 TL yi bulmadan bu forumdan bir çok kişi gitmiş olacaktır. Öyle milyonlara ne hacet :)
Arkadaşların bazıları hissenin geçmişini bilmedikleri için neyin fiyatlandığını anlayamıyorlar.
Aydin bey hesaplamayi bizimle paylassaniz bilgi sahibi olsak
Beni acikcasi cezbeden konu sisecam meselesi tabi sisecam bir ornek bunda asil soylenmek istenilen istiraklerden galiba temettu geliri alinamadigi ve kar dagitiminin gercekten de sir kupu oldugu istirakelerin kap da ortaklik yapisina baktigimizda sise anadolucam trakya cam bunlarda ataturk hisseleri gorunuyor ama burdan nasil bir kar dagitimi yapildigi pek belli degil sadece is c den sanki giden bir kar payi gorunuyor 1mly 260 m hisse karsiligi tam inceleme firsatim olmadi ama isbank in bilancosunda istirak gelirleri yansitiliyor mu ?
Benden daha olumlu dusunen arkadaslarimizin is b icin kisisel bir degerlwndirmesi ve fiyatlama konusunda tahminlerini sakincasi yoksa paylasabilir mi acaba
Olagan ustu yedeklerde biriken miktar 23 mlyr tl oldugu soyleniyor 7 m kurucuya verilse kasa bosalicak nerdeyse bir de bunun a si var b si var herkeain dusuncesine saygiliyim hissenin gecmisini 1991 oncesi ozellikle kar dagitimini bilen arkadaslarimizdan ogrenmek isterim esas sozlesmede mesala su dikkatimi cekti a tip hisseler odemis oldugu sermayenin % 60 indan be tipi hisseler % 30 dan fazlasini temettu olarak alamazlar
Toplu halde verilcegini hic sanmam
Akbank ve Garanti neden verdi?
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlarin kurucu payi kac adet vardi kaci borsada islem goruyor du
Kolay gelsin
O zaman bu topik bos muhabbet yeri mi ?
Tecrube sahibi ve gercek bilgilere sahip arkadaslarimiz paylasim yapmasin yanlis dusundugumuz konularda birbirimize isik tutmasin o da guzel
Germeyelim forumdaşlar , isteyen istediğini yazabilir. İş olacağına varmaktadır.
Sadece imha olarak düşünürseniz rakamlar sizi yanıltabilir..!!!
Eğer bu işi temizlemek istiyorlarsa çağrı yapmak daha kolay, zaten işlem gören hisse sayısı çok çok az, bol keseden verseniz bile işbankası için çok küçük bir rakama denk gelir, çünkü kurucu ve imtiyazlı hisselerin çoğu munzam sandık ve chp de.
Kalanı da 3-5 yatırımcı da. Yani çok cüzi bir miktar vererek toplarlar, sonrada bu hisseler üzerinden hazineye pay aktarabilirler..
Örneğin A tertibi dolaşımdaki hisse sayısı toplam 252
Hisse başı 500 bin verilse satmayan kimse kalmaz.
O da toplamda 126 milyon liraya hallolur...
bütçe görüşmeleri bitti belkide sıra işbankasına gelir artık..
Eşleşme gören var midir
hısse kaç olursa olsun umurumda değıl ,umurumda olan ve sabırla bekledığım tasarının meclıse gelmesı o kadar ....