hissenin 10.01 de kesicisi var tavanı ise 10,78 hisse şuan 9,75 de primi %8.34
Printable View
hissenin 10.01 de kesicisi var tavanı ise 10,78 hisse şuan 9,75 de primi %8.34
Tşkr ortak
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asıl sorum şu: tahtada bu anormal derecede kademe yapan ve işlem hacmi oluşturanların amacı nedir. biz zavallı ky lar para kazansın diye olmadığı kesin.
hisse yazıncaya kadar 14 kademe daha zıpladı şuan 9,85 deyiz.
tahtanın alış kısmında yatırm 7 m almış. diğerleri kısmında sadece toplamda 25 bin lot var(çok komik)
adamlar goturecekleri yere oyle zit diye goturmucekler aci cektire cektiree . bekledik 1 yil aliskinim hergun ayri taktikle karsima cikiyor ama 15 ler olmadan satmayi dusunmem satarsamda 20 lerde ama hedef 30.
ytd
Kagidin uzaya cikmicagi kesin kara kanaat ediyorum ben size bol kazanclar
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hızlı giden atın dışkısı seyrek düşermiş kar cebe yakışır kalanlar bol kazançlar
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederim sanada bol kazanclar asagi gelirse takipteyim
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel günlerde harcayin arkadaşlar, cok bereketli bir hafta geçirdik hakkaten piyango vurmuş gibi oldu...ben stoplu devam edecem :halay:
yeniden 9.80 oldu
pis işlem yapıyor. 9.94 oldu
[QUOTE=esk_li;2973416]2-3 yıl önce defter degeri yaklaşık 2 civarındaydi endeks 80-85 binlerdeydi, hisse 6 liradan işlem görüyordu, endeks 90 binlerde vestelin defter değeri 7.18'dir, vestel uzun süren bir yükseliş trendini kırmış. Toplaması zaman alabilir, bu fiyat aralığı uzun vadeli yatırım için uygun sayılır, ytd değildir. 3 ay bile sürmemiş geri dönüşü
Bu fiyattan alanlara şu soruyu sormak lazım
4 gün önce 6.50 den neden almadında bugün 9.94 den alıyorsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre kesici geldi
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.01
Tavan 10.78
Eşleşme 10.28
2 saat önce 8.71 den almayan şimdi 10.30 dan almak için emir giriyor
10.46 eşleşen 755000 lot
10.50
Ne aksiyondu ya başım döndü.
İşte bu kadar....
Yeterince keklik doluşmadı demekki sür babam sür ne avlasalar kâr, altın madeni bulundu.:)
tahtanin spekisini takibe devam.
cuma günü 8.11 gösterip 7.58 e kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7 düştü
ptesi 9.09 gösterip 8.42 ye kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7 düştü
sali 9.46 gösterip 8.92 ye kadar verdiler. yaklaşık yüzde 6 düştü. ..
bugün 8.70 gösterip 10.50 kapatti.
hareketlerde benzerlik bugün bozuldu...
tahtanin spekisi nereye kadar sürer nereden döner nereden kâr satışı başlar bilemeyiz ama stop seviyemizi bugün de yükselttik,bu saatten sonra 9.00 alti hoş olmaz.tahtanin spekisi mecbur devam etmek zorunda,tabii mallari devretmediyse,hız kestiği an müzik durur
Elimde 1200 adet 9.10 maliyetli var. 800 adet 8.70 e yazdım. 8.70 te 128000 vardı 50 000 sattılar bana sıra gelmedi nasip değilmiş sonra gittim 9.10 dan aldım 800 taneyi nasip böyle imiş olsun 2000 adet yarın veririm inşallah ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.50 lerden toplayan 4 günde köşeyi döndü , Maldivlerde 1 haftalık tatili hak etti , tebrikler...
Bu filmi daha önce de izlemiştim (teşvik haftası), bayağı heyecanlı oluyor.Sonu şöyleydi:) Seyredenler hatırlar.
https://www.youtube.com/watch?v=RqpRtOqY4Nc
Toplayan da kendileri, yükselten de..Arada tecrübesiz saf temiz kalpli cici yatırımcıların (kurbanların) canı yanıyor.Kural bu.Sonuçta vestel, hissesi olana para yatırmadı, ürtmece.Alan olmazsa 50 ye kadar da sürer 100 e kadarda, ama alan oldumu kârını cebe koyar, biraz da çakarken satar...Döngü bu..Gaza gelip atlamamak lazım..
Arkadaş doğru söylüyor, 10 tl üstünden almak yürek yemekle eşdeğer. ..alıcı gelmezse de tahtanin spekisi yukarı sürer de sürer
kurali herkes bilir :)
arkadaslar ben bu hisseyi uzun suredir takip ediyorum. bu hissenin ooluru 10 da degil 20 de .sirketin dunya firmasi olma yolunda buyuk atilimlari var ve sonuna da geldi arakdaslar. sirf pil fabrikasindan 2.5 milyar dolar yillik satis hedefi var daha ne olsun. arti aptigi son tv anlsmasi ve bunun yaninda vesteli satin almak isteyen dunya firmalariyla ortakliklar ve yurtdisi borsasina acilma hedefi. su anda sirketin piyasa degeri 700 milyon dolar bile degil artik bu fyatlar ne kadar dusuk oldugunu siz dusunun. resime buyuk bakin evet bu tahtanin spegi cok acimasiz ama yabancilar alimlarda cok guclu. sonsuza kadar yukselmicek ama bence asil yukselis daha baslamadi. yatirim tavsiyesi degildir. dusuncelerim beni baglar
saygilarimla
5,47 maliyetim var nereyi hak ettim tatil olarak[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
borsada işlem gören hisselerde ki fiyatlamalar bazan hayal edemediğiniz seviyelere gelebilir...bunun birkaç sebebi var
1- hisse uzun zamandır bir grup tarafindan çaktırmadan toplanir ve yeterince olgunlasinca hareket başlar
2- hissenin beklentisi büyüktür,mal kıymetli hale gelmiştir, fiyata bakilmaksizin satanin mali havada kapilir
3- tekniği güzellesmistir,fiyati ucuzdur bir ivmeyle gider
4- piyasada mantik işlemez, patron mal satacaktir ve hisseyi yukarı itekler ,yukardan ele vermek için .
5-
kisacasi
siz spek değilseniz hareketlere anlam aramaya gerek yok.
şanslıysaniz ve diplerden mal aldiysaniz , büyük ikramiye size vurdu . böyle şeyler kirk yilda bir olur o da size denk gelmiştir :halay:
Aciga satış bugün ne kadar yapıldı.acaba.ytd
Urfa balikli göl cikti sansina [emoji23] [emoji23] [emoji23]
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.