Üstad, arada Burkina Faso'ya da bir miktar ihracat yaptı. Rakama veya zırhlı sayısına ulaşamadım.
Printable View
Hiç şom ağzımı açmasam mı? :)
Yıllar süren Otokar yatırımımı sabrederek şükür %25 kazançla sonlandırmış bulunuyorum.Burada zararda olan tüm arkadaşlar kar ederler inşallah...
Size hayırlı olsun, zararda olan herkes de inşallah çıkarır zararını.
Hayırlı olsun neon 06 ama, bence erken davrandınız.
Hayırlı olsun, artık takip etmeyin. Yılların yorgunlugunu atın. Hatta bence bir süre borsadan uzaklaşın. YTD :)
Bilançoyu görseydin bari neon arkadaş
Ziraat dan çıkmışsın malı belli oluyor :)
Pasta Twitterda by isimli arkadaştan
https://i.hizliresim.com/gr94j3.png
Bu saatten sonra kalmakta zor gitmekte.
Hepinize teşekkür ederim güzel temennileriniz için İnşallah benden çok kazanırsınız...
7 Ocak tarihinde Bu yazıyı yazmışım .Sayın Turquaz 83. 30'dan sattığını söylemiş de bizde yolunun açık olmasını temenni etmişiz. Şimdi sıra neon 06 arkadaşımıza başarılar dileyelim yine yolumuza İnşallah devam edelim ve diyelim ki Sayın neon 06 Otokar senin satmanı bekliyormuş diyelim yarın(mübarek cuma).[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]. Kazancınızı iyi günlerde harcayın.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karda satmak da zor tepesi dibi belli değil o kadar da bekledik ne yapacağız bilmiyorum ama doğru dürüst bir beklenti bile yokken bu kadar güzel toplarlaması 62 den 105 e gerçekten mükemmel. Bu da bir beklenti oluşturuyor . En azından 120 falan hedef koyup oralarda satmayı düşünüyorum zira kar cebe yakışır . Bir seneyi geçkin otokardayım . 62 ye düştü satmadım . Ama alamadım da . Param olmadığından . Maliyet yapamadık . Şimdi sadece çok az bir karım var ve ben o kadar beklemenin biraz mükafatını istiyorum .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tüm arkadaşlara hayırlı cumalar bereketli bol kazançlar......otokar zaten altay tanksız 114 leri geçmişte gördü...şimdiki 106 ya gelmesine ve tekrar 114 leri görebilir olmasına neden çekinerek bakıyorsunuzki..endeksinde bunda rolü büyük .endeks böyle çıkmasaydı belki 90-95 bandında gezebilirdi...eğer endeks 110 lara giderse ve olumsuz birşeyler olmazsa şirket bazında otokar da tekrar 114-125 leri ileri günlerde görebilir diye düşünüyorum...Y.T.D
https://twitter.com/OtokarAS/status/...710800901?s=19
Şu an itibariyle bankalara satış geldi.ben kendimce şunu bekliyorum.Biz ve bizim gibi hisselere girişlerin olmasını bekliyorum.saat:16.00/17.00 arasını takip etmek lazım diye düşünüyorum.ytd
Arkadaşlar, beklemesini bilen bu şirketteki payından ciddi karlar elde edecektir. Tabii ki şu an için bu rakamları pek beklemiyorduk. Ancak, o korkunç düşüşü de çoğumuz beklemedik. Benim 1,5 yılım geçti. Maliyetim zaten yüksek. Bazı yanlış hamlelerim yüzünden maliyet düşürmek istemedim. Ancak, tüm bunlara rağmen önümüzdeki 5-10 yıl içinde iyi bir kazanç elde edeceğimi düşünüyorum. Kısacası, hissenin şimdiki ederini çok da büyütmeyelim. Ayrıca, şirkete kızmaya da gerek yok. 60'lardan alanlar %70-80 karları yakaladılar.:ok:
bende 4 yıldır otokar yatırımcısıyım. para lazım olmadıkça satmayı düşünmüyorum. bu hissede nedendir bilmiyorum kafam rahat. ttrakta var bi süredir. çok zararım olmasa da kafam rahat değil traktörde
Hacim çok düşüük
?
Neler oluyor
Bi bilsem . Bir senedir bekliyorum zararda beklemek daha kolay 🧐🧐 hep yukarı gitsin istiyoruz tepesini bilemiyoruz . Ky aklı .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Özlemişim bu günleri, etrafa neşe saçmayı, olumsuzluklara "olsun hallolur bir şekilde" demeyi, eve neşeli gitmeyi, ne oldu sana bugün çok keyiflisin sorusuna gülümseyerek "hiçççç" demeyi... Borsa bu yüzden vazgeçilmez işte, paradan öte bir tat var bu işte... Her şeyin hayırlısı, 1 ay önce bu rakama gelse keşke 5 dakika durmam derken şimdi satsak daha gider mi diye satamıyoruz. Umarım herkes zirveden verir. :) YTD
İnşallah sayın azom ,satmama rağmen sizin kadar istiyorum daha çok çıkmasını zira burada yıllarca beraber kader birliği yapmış olduğum zararda olan arkadaşlar var ben beyaz eşya ticaretine [emoji16]başladım artık...
Naçizane hedef koyulmasını tavsiye ederim ben hedefime ulaşınca satmıştım!
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
140 maliyetle yaklaşık iki yıldır bekleyenler var.Bu rakamlar hala çok düşük.
Bizim otobüs dün coşmuş... :kahkah: Bir deli halleri var bunun ya, hayır olsun... Yazık ki ben daha yeterince toplayamadım...
Tüm ortaklara günaydın, bol kazançlar.
Korkunç bir sessizlik var. Üstatlardan bir teknik grafik alabilir miyiz?
Sessizlik iyidir Sn. ByEA. Aşağıdaki bilanço belki biraz gürültü çıkartabilir.
FOREKS ANKETİ-Otokar'ın 2018 yılı 4.çeyrekte 185,5 milyon TL kar açıklaması bekleniyor
30/01/2019 15:31:35
Analistlerin Otokar için 2018 yılı 4.çeyrek medyan tahmini 185,5 milyon
TL kar seviyesinde oluştu.
Foreks'in anketine göre, Şirket'in bilanço rakamına yönelik ortalama tahmin 183,2 milyon TL kar yönünde oluşurken, en yüksek tahmin 197 milyon
TL, en düşük tahmin ise 168 milyon TL kar oldu.
Otokar'ın 2017 yılı 4.çeyrek net dönem karı 48,6 milyon TL olarak gerçekleşmişti.
Ankete Vakıf Yatırım, BGC Partners, İş Yatırım, Ziraat Yatırım, Oyak
Yatırım, Yatırım Finansman ve TEB Yatırım olmak üzere toplam 7 kurum katıldı.
Otokar'ın bilanço rakamlarını 1-8 Şubat tarihleri arasında açıklaması bekleniyor.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından düzenlenen bilanço anketine katılmak isteyen ilgili aracı kurum yetkilileri neslihan.koroglu@foreks.com adresine mail gönderebilir.
UYARI: Anket verilerinin 'Foreks Anketi' ibaresiyle kullanılması gerekmektedir.
(Milyon TL) Ortalama Medyan
NS FAVÖK NK NS FAVÖK NK
--------------------- ---------------------
OTKAR 2018 4Ç 771,4 192,7 183,2 833,0 202,0 185,5
(Milyon TL) Maksimum Minimum
NS FAVÖK NK NS FAVÖK NK
--------------------- ---------------------
OTKAR 2018 4Ç 987,0 246,0 197,0 214,8 72,0 168,0
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
Genelde her bilançoyu ezdi bunu da ezer diye tahmin ediyorum
Üstad, hiçbir fikrim yok. Beklenti gerçekleşti muhabbetine düşebilir. Ama, 9 aylık zararı temizleyip hisse başı 4-5 lira da sadece bir çeyrekte kara geçti diye de yükselebilir. Sonuçta, büyük ihtimalle benzere yakın bilançoları 4-5 çeyrek daha göreceğiz Tawazun işi devam ettikçe.
Eskisine göre bu rakamlar hiçbir şey. Çünkü, endeks 105000'i devirmiş durumda. Evet çok düştü. Oralardan bu rakamlara geldik. Kabul. Ama yine de hedefi yukarılarda. Bu haftayı böyle biraz silkeleme ile geçirecek havası var.