https://i.hizliresim.com/ye7vxx.jpg
üç aylık takas
Printable View
https://i.hizliresim.com/ye7vxx.jpg
üç aylık takas
matriks dip zirve analizi durumu
zirveye uzaklığı
http://pixurl.net/image.php?dm=XTV8
Aynı nitelikteki grup şirketlerini parçalara ayırarak çok sayıda şirketi borsaya sokmuşlar! Bu şirketlerin borsadaki uzun tarihleri de ortada; tarihleri boyunca hep zarar ziyan, ne bir şirket büyümedi olmuş ne önemli bir kar yapmış veya kar dağıtmışlar. Hep altan topla yüksekten boşalt işleri olmuş hep Veya yüksek oranda bedellilerle tekrar nominal alttan hisse edinmeler falan filan aksiyonları....
Birde karşılıklı iştiraklilliklerle karmaşık ortaklık yapısıları ile karmaşık durumlar oluşturulmuş. Bu aynı nitelikteki şirketleri birleştirerek çoklu koldan sırasıyla dönüşümlü hisse doldur boşalt işlerine son verilmeli. Daha doğru bir borsa işleyişi için baştan İEHYO, ÖZIŞIK, IŞIKLAR HOLDİNG, NİBAŞ olmak üzere grubun bütün şirketleri tek çatı altında birleştirşlerek borsada bir şirket haline getirilmeli.
abi nasılsın
arkadaşlar twitırdaanaliz ve grafiklerim var. takip ederseniz sevinirim..
Buyrun bakalım. Yatırımcının hakkını yiyenin Allah belasını versin.
https://abcgazetesi.com/nibas-hisses...iddiasi-382072
bunlar patladi herhalde. hisse 20 tl ye gelmis. birileri kazik atmis bunlara oyun bozulmus.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vayyyy. Operasyon a bak..böyle söğüş görülmedi
34. dakıka cok net Ky ne grafık anlar ne analiz!!!!!!!
Küçük yatırımci naptın bu nasıl tezgah SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi tahta kucak ta yazık değilmi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede operasyon,film bitmiş, Çuvalıni dolduran karşıyakaya geçmiş, aylar sonra ses kayıtlarını yayınlıyorlar....
Sanırım yeni bir film çekmek için,senaryo yazılıyor...
0,59 dan çerezlik almıştım epey önce, 0,75 lerden vermiştim...
Bakmadım bilgilerine ama altın madeni bulsa gördüğü zirveleri görmezdi... ama bistin genel durum özeti!!!
Zararda olanlara Allah sabır versin ama cidden merak ediyorum 1.5 TL ve üzeri alan arkadaşlar hangi mantıkla alıyor bunları, eğer üç güne zengin olacağınızı düşünüyorsanız buna gerçekten inanıyor musunuz ? SPK, tahta sahipleri , Twitter telegram sahtekarları hepsi bir olmuş paranızı almak için beklerken neden bu kadar hırsla davranıyorsunuz. Binbir emekle kzandığınız paraları değerlendirirken umarım bundan sonra çok daha dikkatli olursunuz
SPK bir üst kademeye çıkartacak 1 ekimde,bu haberlen 10-11 arası gezeleyen hisse 11.86 tavan çekti,bilindiği gibi 0.60 krş'den 95 tl'ye vurmuştu,10 tl cıvarına kadar düşmüştü,bu hissede hiç yakalanmadan 10'lu seviyelere kadar gelmiştim trade yaparak,10 k lot var toplamda bekletiyordum,ara sırada trade yapıyordum 10-12 arası,ama şimdi iş değişti bakalım fırıldak Kareteci Rıza bizi güldrecekmi:oleyo:
Tahtacı milletlen dalgasını geçiyor,tabiki bunun içinde mutlaka Rızada vardır,geçin bakalım 12.50 boşalttıklarımızı 11.50 altı topladık,esasında satıp çıkmıştım,baktım geri gelmiş ufaktan yumulduk,işin garibi bir üst lige çıkıyor,bu vaziyette acep bir üst ligde ne yapacak ???...ytd.
Rıza ve tahtacıları yine yaptı yapacağını,bir üst lige çıkacak masalıylan milleti çok güzel avladı,11.70 olan hisseyi 10.50 taban çektirdi,11 üstünde şu aralar ve güven vermiyor...Ulen Rıza nasıl bir insansın bu garibanlardan ne istiyorsun diyeceğim,ama bu senin huyun biliyoruz acımazsızsın,biz tradeciyiz,çoğu ne yapsın,üstelik maliyeti çok yüksek olanlarda var:seyt:
Kardeş bu hisse ve adese,ittifak.... Rıza yanlıZ değil,MECNUR gibi vampir ortağı da var,bu mubarek cuma gunu ALLAH YEDIRMESİN,
İnşallah yatırımcıların ahı çıkarda gün yüzü görmezsiniz hırsız ş.refsizler
Adam üst sınıf masalıylan av peşinde,artık üst sınıf masalını nasıl çıkardılarsa,önce ufak tavan peşi malı kilitleme bunu Rıza İ... çok kez yapar...devamlı merak ederim 0.60 krş olan hisseyi nasıl 95 tl yaparlar:notr:
Bide Megap var,başında patroniçe ve kocası hökömetin adamı,devamlı iyilik pompalayarak hisseyi 8-10 cıvarından 5 cıvarına indirdi devamlı satış yaparak,neymiş büyüyorlarmış çok güçlülermiş,kimin sayesinde ky sayesinde,çok malı onlara kilitleyerek 2 kat hisseyi aşağıya çekti,böyle çok borsada Rıdvan Çelikel,Rıza,Çaycı Çoban,zaten şu an okaçak Gürcistanda hatunlarlan parasını eziyor,tabiki büyük ve orta ölçekli firmalarda dururmu,onlarda kredi faizleri yüksek diye kazanç kapısını borsaya taşımışlar borsada av peşindeler,ne yapalım bizde arada ezilmemek için onların taktiklerini takip ederek pozisyon açık,kapatıyoruz.
9 liradan atladık bakalım..