kahramanbey bildiğim kişi ise girdim çıktım dediği hisselerin şakülü bir süre bozulur..
Printable View
kahramanbey bildiğim kişi ise girdim çıktım dediği hisselerin şakülü bir süre bozulur..
ne oldu admin neden yazılanları siliyorsun. o zaman yazmamızın anlamı ne.
PROTOSTO EDİYORUM
açığa satış ve kredili işlem yasağı gelmiş 05 aralık tarihine kadar. iyi mi kötü mü...
Bencede iyi bir karar olmuş çünkü adamlar hiç parası yada senedi yokken ,at oynatıyorlar ,açığa satıp aşağıdan alıp insnları zarar sokuyorlar yada kredili alıp maniple ediyorlardı ,ama şimdi para meşin kırmızı meşin yani ne kadar ekmek o kadar köfte olmuş olacak yok öyle üç kuruş beş köfte , ancak bu kararı beğenmeyenlerde olabilir bana göre harika olmuş reel insanlar ve reel işlemler her zaman iyidir.
Tatil devam ediyor gün içi takip edemiyorum ama bu piyasa bu kapanış bence çok güzel.
Burda biri var yalnız tahtayı beşik gibi sallıyor. Tahtayı o yapıyor muhtemelen.
Adam 5.90 dan sattın hadi sana güle güle bile dedi yaa hahahaa.
Bu akşamki karardan sonra hadi sana güle güle diyelim.:kahkah:
bu gün sonu itibariyle yabancı payını görebiliyor muyuz...
Tahta yapıcı bilerek spk bu kozunu kullanıyor bu kadar sıg tahtada tahta yapıcıdan başka kimse rajon kesemez bence
Ytd
Tahta sahibi verusa holding olmalı. Burda yazan biri tahta yapıyorsa zaten yazık ona. Şirketin beklentisi malum, borçsuz bir şirket ve 110 dönüm imarlı satılık arsası var. Ordan gelecek 30-40 milyon civarı para kudurtur bunu.
Arkadaşlar forumda genel sohbet menüsü altında genel sohbet aktüalite isteklerden talep te bulununca hisse menüsü nde yayınlandı.ben öyle yapıyorum sizde istekte bulunabilirsiniz
Bu kadar dinlenme yeter 6,06 şuanda
çok korktum spek efendi tekrar sal 6 ya hadi bakalım
:),,,:( korkunun ecele faydası yook...
Spekle şaka olmaz çekti 5.90 a..
Çekin çekin dediniz çekti :)
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldığım fiyatın 10 kademe altında kapattı sorun değil günlük degilim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hergun cefaks a ben istekte bulunuyorum sizde bulunabilirsiniz
gel gel ne yaptığını biliyorum.,,
desteklerde beklicem
ytd
Arkadaşlar merhaba.,Yanılmıyorsam 4.50 ile 4.70 arası bir boşluğu var geri gelip doldurmak için oraları test edermi?
O kadar salmaz bence..