Temenni kısmı tamam da mantık kısmı olmadı...
Printable View
Aslan çimento gibi :)
ICO dikkat et sen biraz
Ooo ben yokken neler olmuş. Geçen çmbtn satıp izo almıştım tavandan dönmüş. Satamadık, sağlık olsun. Bayram sonrası daha yüksek fiyata gider. 35-36 dan aldığımız mrshl da iyi çıkmış. Maşallah.
1- ben spek in eline verdim. Bak yazmışım iyiki. Başkaları gibi30-40 arası gider. Sonrada Ben demiştim deyip geçinmiyoruz.
2- eline vermeye devam edeceğim
3- gömlekçinin kaçacak yeri yok. beraber çekecez bu mereti.
Dyo yabancılara satılacak hikayesi varmış satış fiyatı da 3 dolarmış . Bu bilgiyi dyo topiğinde okudum ne kadar doğru bilinmez fakat böyle birşey gerçekleşirse Marshalla etkisi nasıl olur sizce?
MALİYE bu şirketi Goodyear gibi incelemeye almalı, SERMAYE PİYASASI KURULU bu şirketi Goodyear gibi incelemeye almalı... Küçük ortaklarının hisselerinin işlem gördüğü borsaya zarar bildir vergi dairesine ise kar... BİST'te böyle bir şirket daha yok!!! Kazancını küçük ortaklarından kaçıran!!!
Özellikle bugün çimbeton örneği verdimli durumumuzu anlayın diye.
6 yıldır adamlar aynı şeyi yapmaktan bıkmadılar.
Burdada aynı boku yiyorlar ordada.
Aslan çimento tavana çizdikten sonra adam 3 er 5 er lotla resmen dayadı malı.
Tahta 25000 lot eksi kapadı.
Adam gibi haber olmadıkça gitmiyor ********ler...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haber gelse ne yazar? Adamlar takasın %72 sini hapsetmiş HSBC'de, zamanında halka arz ile küçük ortaklarının paralarını toplamış. Bilançolarda yukarda yazdığım gibi binbir oyunlarla 180 milyon hasılattan zarar bildirmiş . Küçük ortaklarının temettü bedelsiz vs hiç olmuş. Haber gelse ne yazar?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4dee51d9d4.jpg
Dün Twitter da gördüm.
Şöyle bir not vardı üstünde. Speğe kalmış iş..
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Resim aslında gayet ne ama buraya gelince saçmaladı.
dermrikiki bak yazmışız Allah tan. Nerede İzocm ın sayfasında. Ne yazmışız.
MGM21 is offline
Ben cmbtn ları 37'68 sattım üstad. İzo ya geçtim geçeceğim. Sanki spekin dedesi ölmüş bugün hiç işlem yapmıyor badem kurusu gömlekli kıbyak
40 TAN ELİMDE PATLAMAMIŞ. KAR EDEREK 37,68 E VERMİŞİM CMBTN LARI (BURADAKİ BAŞARIZLIĞIM 42 DEN DEĞİL 37,68 DEN VERMEK OLMUŞ AMA TELAFİSİNİ İZOCM DAN YAPTIK İNŞALLAH, DÜN TAVANDAN DÖNDÜ)
PİCO MUHATTAP OLMA DEDİM ANLAMIYORSUUZ. MADEM SORAYIM, ŞİMDİ BİLMEYEN ADAM SENİN SAÇMA MESNETSİZ SEVİYESİZ YAZILARINA BAKIP ETKİLENEREK ALMAKTAN VAZ GEÇSE KAĞITTA TAVANI GÖRSE, NE HALT EDECEKSİN?
ilk 5 dakikada 22 bin lot işlem olması kayda değer bir veri. Oooo İzocm da gitmiş.
Sen okuduğunu ve ne yazdığını anlamayan birisin.
Ben zaten çimbetondaki durumumu özetliyor ve özeleştiri yapıyorum.
Böbürlenmiyor ve kibirlenmiyorum.
Burdaki malımı sattım arsana gectim 1,53 den beri. % 33 kazandım. Arada kaybettim.
Burada hala bıraktığımız yerdeyiz.
Sen diyorsunya en yüksekten ben satarım veririm ellerine. En düşükten ben alırım diyorsunya.
Aslında burada insanları kandırıyorsun.
Bu sene başında marsallar elinde patladı. Sağa sola ne olur üstadlar bu marsallar derken....
Şimdi en alttan alırım en üstten ben veririm demek bu forumdaki ZEKİ insanlara hakarettir...
Birde beni İCQ ile ilişkilendirme..
İCQ işini biliyor olabilir yada olmayabilir ama üslubu hoş değil.
Ben üsluba dikkat ederim.
Eğerki etmemişsem o zaman çığrından çıktığım ana denk gelmişimdir.
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Dyo nun piyasa değeri bir kaç güne bizimkinin 2 katı olacak... Yazık...
Şu ana kadar bugünün alan ve satan pastasını verebilecek var mı?
Son bir yılın hacim rekoru sanırım
ilk hedef formasyon gereği 39,300 dür burda durup karar verecek
37,70 onay almak içinmi geldi yoka formasonumu bozdu birazdan anlaşılır macd ve rsi şuan bozulma yok diyor
Birisi şunları tokatlayıp geçse artık hakikaten çok sevinicem...İleri geri kabak tadı verdi...
ay nasip dedik aldık bakalım...hayırlısı olur inş...bayadır boyle hacım yapmamıs...gecen de aslan da boyle oldu..hacım yapmıyordu 1 2 gun kıprastı sonra bı yuzde 20 yaptı..bakalım bu ne yapacak
Haftaya borsa hangi günler açık acaba ... Soğumasa bari namıssız :)
Çok namussuzdur 35 e kadar hemen soğur, soğutur milleti...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Günlük pasta varmudur ICO?
Yapma ICO!