Euro/usd paritesi 1.20 lere yöneldi.bu durum devam ederse ihracatının % 60 ı euro bölgesine olan silvr ın karlılığını olumlu etkileyebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Euro/usd paritesi 1.20 lere yöneldi.bu durum devam ederse ihracatının % 60 ı euro bölgesine olan silvr ın karlılığını olumlu etkileyebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş. DEN TAHSİL EDİLEN MARKA KULLANIM BEDELLERİ DİKKATLE İNCELENİRSE SON ÇEYREKTE İHRACATIN DİĞER ÇEYREKLERE GÖRE DAHA YÜKSEK OLDUĞU GÖRÜLECEKTİR.(ARÇELİK,BOSCH VE VESTEL İÇİN YAPILAN ÜRETİMLERDEN MARKA KULLANIM BEDELİ ALINMAMAKTADIR.) YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
aslında şirketin 550-600 milyon ciro yapma kapasitesi var. ayrıca yurt içi bayi agı da oldukça geniş. şimdilerde ihracat da satış agına güçlü olarak eklenmiş gözüküyor. peki hissenin fiyatı neden bu kadar düşük? geçmiş bilançolar incelendiğinde kar üretemediği hatta özsermayenin borsaya açıldığında beri neredyse sabit oldugu gözüküyor ilk defa bu yılın 3, çeyreginde özsermaye artışı oldu. şimdi bütün mesele şu, özsermaye artışı ilerleyen dönemlerde de devam edecek mi? eger edecekse hissenin fiyatıda artmaya devam edecektir.hele temettü ödemeyi de bir düzene sokarsa hissenin fiyatının yükselmesini kimse engelleyemez.galiba ben de çokşey bekliyorum bu hisseden. iyisi mi özsermayesini düzenli arttırmayı ve düzenli temettü ödemeyi kanıtlamış şirketlere bakalım. maceraya gerek yok
Sayin Kurtdere degerli paylasimlariniz icin tesekkurler. Pazarlama sirketi konusunda ise farkli gorusteyim. Sonrasinda tartisiriz detaylari. Ihracatin artmasi ise asli nda ara mali ithalatiyla da ilgili...Sanirim bu hususu atliyoruz...Selamlar, bol kazanclar...Yatirim tavsiyesi degildir...
Yanıt haklarım da dahil olmak üzere son gelişmeler, yorum ve değerlendirmeler epey birikti, kendi adıma... İlk fırsatta genel bir değerlendirme yapmayı umuyorum, ilginiz için teşekkürler. Bu arada sanayi şirketlerine yatırım yapma tutumunuzu ve sanayi şirketlerine yatırım yapma kararlılığını taşıyan tüm sostları kutluyorum. Aynı fikirdeyim, sanayi candır... İyi hafta sonları...
Sayın silverline yatırımcıları 2017 12 aylık bilançoda net dönem karı olarak beklentilerinizi yazarmısınız.
'adam'lar alışa 1.000.000 lot yazmışlar ve de delikanlılık yapıp silmemişler.
marifet alısa 1 milyon lot yazmakta degil marifet direk 1 milyon lot alısla tahtayı cizmekte ...yukselmedikten sonra...tahtada aktif satıs kademelerini paldur kuldur kaldırıp tavana baglamadıktan sonra isterse 10 milyon lot yazsın ne farkeder 2 hafta once gorduk o sahte alısları 2.23-30 arasında 600 000 lot...sonuc noldu peki 2.02 ye kadar dusus.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...369aa1c09b.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O. Bir milyonlar nerede. 2.06 ve 2.05. Ben gerçek alıcıyım veren varmı?
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marhabalar Sevgili Dostlar, Sevgili Ortaklar, kaç zamandır aklımda deli sorular var... Allah'tan işim yoğun da yanıt aramaya kafa yoramıyorum... Fırsat oldukça sorarız artık (Merak etmeyin test çocuklarıyız hepimiz, çoktan seçmeli olacak hepsi) İşte ilki:
SORU 1:Sabahtan öğlene kadar 50 kusur bin lot işlem olan X kağıdında, 20-50 bin lot nereden ve nasıl basılır?
a-)Dow Jones'ta gece seanslarında,
b-)"Yarın 100 bin alıcı bile olmaz, ben sattım" deyince satılmış olur (hangi araysa bu artık) ertesi gün de hah şimdi teknik de tamamlandı denilerek yerine jet hızıyla konulduğu deklere ediler... Biz de "Ağam bizimle eğlenirr" der geçeriz...
c-)Sanal 1 milyon lot alıcı mavralarıyla sazanların ilgisi çekilir (inşallah artık hadi bakalım!..) Ufak ufak basılır, kerizler uyanmadan...
d-)"Yeni pazarlama tekniklerine gereksinim var arkadaşlar haa gayret!.. nidalarıyla ve "Şu topikte ne kadar çatlak ses varsa ümüğü sıkıla!.." şiarıyla 32 tekmili birden Moğol Akıncısı topiği basar...
e-)Bu yöntemi bilmeniz için diploma koleksiyonunuz olması gerekiyor. Yoksa aklınız basmaz, ona göre!..
f-)Hepsi
g-)Kardeşim nerden geliyo aklına böyle sorular, her şey yolunda!..
Not:12 aylık beklentisiyle pozisyon almaya devam ediyorum. Elinde malı olan az sabırlı ve sakin olsun... Ocak sonuna kadar toplucam malı... Artık 20 50 bin basarsınız artık... Haa yalnızca birinizin 50 binine gücüm yetecek (sermaye o kadar! ne yapalım size de bu kağıda öyle girmenizi öneririm bir daha böyle sıkışıp ortada kalmazsınız), artık hızlı olan kazansın ne diyelim...
Not2: Böyle sessiz günlerin sonunda hep güzel seyler oluyor ama hadi bakalım (hadi yanılt beni Sevgili Tahta Yapıcı!..)
Selamlar, bol kazançlar...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
yok mu bugun soyle seyirlik 1 milyon lot koyan koysa da seyredek hep beraber ama dur seans sonunda karanlık odada koyardı dimi unutmusum :kahkah:
endeks %1 artmıs 1 kademe bile zorla artan hisse var karsımızda ...endeks duserken cok guzel ayak uyduruyor ona gore ben hergun altlara yazaıyorum eninde sonunda gelcek ...1 milyon lot yazsın dursun tahtacı isterse 20 milyon lot yazsın kime ne fayda hisse yukselmedikten sonra ? bunun ayarında baska bir hissede 1 milyon lot gercek alıs olsa 2 tavan yaptırır ..tahtacının bunu yapmasının tek amacı gunun en dusugunden aldıgı malı 2-3 kademe yukardan kucuk yatırımcıya satmak
derınlık varmı arkdaslar,
Beğenmediğimiz pasif alışlar olmayınca piyasa satış yiyince hissenin fiyatı ne oldu gördük.
dun yazmısız yukarda buyrun borsa cıkarken 1 kademe cıkamayan hisse borsa duserken ne guzelde hemen ayka uydurup borsadan fazla dusuyor bu hissenin huyunu bilmeyende hisseye ove ove bitiremiyor cok yuksek kar et birde borsadaki fiyata bak spek sen bu is becremiyorsun sepklikten istifa et git bakkal dukkanı isler daha cok kazanırsın gunluk 2 kademeye oynayacagına
Sayın silverline yatırımcıları, davlumbaz almak için fiyat araştırması yapmak için 3 tane bayiyi ziyaret ettim. Bu esnada işleriniz yaz aylarına göre nasıl? Dediğimde bunlardan 2 tanesi aynı seyrediyor dedi. 1 tanesi işlerimiz daha iyi dedi.bilgilerinize sunulur.yatırım tavsiyesi değildir.
nerde delikanlı 1 milyon lotcu yukardan ele verdi tabi gozukmez
Sakin olalim arkadaslar, piyasa kotu, Silver n'apsin... Daha once de soylemeye calismistim piyasa 1 inerse bu onu katlar, ama toparlamasini da bilir...Eger ayi piyasalarina girmezsek (ki korkarim bu pekala mumkun) 12 aylik icin fena fiyatlar degil bunlar...Ama piyasalari duzelm3sini bekleyecektir bana gore, cunku bizimki tepesine mal yemeyi asla sevmez... Umarim 99.7'den dondururler ibreyi...Yatirim tavsiyesi degildir...
Hangi hisse gitti gözünün yagina ekmek bandigim?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spkmi mal yedi mal mı dagıttı sence ?? 23 gun once 2.50 den malı spkmi yedi kucuk yatırımcımı ? bence kucuk yatırımcı spek mal yese coktan 3 u gecerdi ..bu kadar karlılıga ragmen bilanco oncesi fiyata geri dondu bu kadar basit ..15 yıl once bile 4 lira goren hisse o zaman karlı da degildi ..simdiki karlılıgı koy 15 yıllık enflasyonu koy en az 10 tl olması gerekir ..ama tasıyacak spek adam olmayınca boyle oluyor ..patron alımı olmadanda yukselmez ..gercek spek patron cunku .
Silverline imiz yine formunda
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa yerinde sayarken bu %3 ten fazla dusuyor iyi almadık yoksa bi dunya zarar edecektik karda olmasa nolurdu aceba tam rezillik
Tepesine mal yemeyi sevmez, yemez de zaten kolay kolay (bravo valla bu konuda gerçekten iyidir)... Şelale Hanım 2.4xlarda selam vermişti malın danasını oralarda yedirdi (anası ise hep durur), bu piyasada yalnızca ayakta kalır, yayar aylar boyunca, toplar iştahla ve hikaye ete kemiğe büründüğünde de (ki genelde şubat-haziran arasıdır) taşır yukarıya... Asla maldan çıkmaz, azaltır, bezdirir, toplar, taşır... Taşıma-yedirme sırasında genellikle yakalanıldığından bu kağıda maliyetler de o oranda yüksek olur, bekler durursun, sayılar bir süre sonra anlamını yitirir, şuurunu kaybedersin... Taşıma-yedirme sürecinde cirit atan, çıkardığı patırtı ile dikkatiniz dağıtan Üçcüler Gurubu da (yarın 3 olacak diye yeri göğü inletenler, bu gurubun 2.15'ciler versiyonu için bakınız eski forum sayfası ki hedefleri gerçekleşmiştir zaten ama onlar istedi diye değil, onların istediği zamanda da değil)... Oyüzden hareketsiz kalmamak ve sakin olmak gerekir... Sakin sakin alttan az az alırsın ve sıranın sana gelmesini beklersin, hepsi bu (demesi kolay tabii 2 tur önce 2 yıl beklemiştik kuyrukta)... Piyasa kötüyken, kademeler birbiri ardına boşalıyorken, eğer hikayeye ve geleceğine inanıyorsan (ki ben inanıyorum) alırsın ufak ufak... Piyasa 1 düşerse bu onu katlar defalarca, geri dönmesini beklemek, kademe kademe maliyetlenmek ve asla hareketsiz kalmamak benim önerilerim, nacizane... Ama hikaye bir bozulursa o zaman işte Şelale Hanım uzun süre gitmemek üzere gelmiştir...Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
merak etme, gelecek veriler aynı paralelde gelmeye devam ederse piyasa aradaki farkı da üzerine koyarak fiyatlar. çünkü yıllardır özsermayesini ciddi oranda arttıramayan bu tür şirketleri öyle aselsan gibi gelecekteki karları da dikkate alarak fiyatlamaz. hisse önce güven telkin ederek bir kaç yıl üst üste özsermaye artışı gerçekleştirir ise, piyasa buna inanarak artık gelecegi fiyatlamaya başlar
Yıllardır hangi hisseden alış yaparsak yapalım hissede hayali bir güç yaratır,sonra hikayeler yazar onunla kendimizi avutur dururuz. Yok baskı yapıyor,topluyor,malını kaptırdı,o yüzden yükselmiyor v.s.gibi. şunu hiç düşünmeyiz; acaba doğru zamanda doğru hisseyi aldık mı? Yanlış zamanda yanlış hisseyi alır. Sonra 1 yıl içersinde ‘euro’ hedefler koyar(hedefin altını doldurmadan=borsalarda bol köpüğün olduğu dönemlerde 1 yıllık hedef fiyat vermek ne kadar doğru.). Sonra ‘bir bilen’ edasıyla (1 yıl aynı hissede olmak ‘bir bilen’ olmak mıdır?) hikaye yazmaya başlarlar.bunu yaparken hedef fiyat verenleri hakir görürler. Bir hisse her yıl aynı dönemde yükselmez.nasıl ki geçen yıl 3.çeyrekte kötü bilanço açıklayıp bu yıl ters köşe yaptı.geçen yıl bahsi geçen dönemde hisse fiyatı birleşmeden dolayı yükselmiş olmasın.bu yıla gelince son çeyrekte kötü bilanço açıklayıp kötü süpriz yapmasın.hayal kırıklığına uğramayalım.doğru hisseyi doğru zamanda alalım aksi halde mekana alışır hikaye yazmaya başlarız. Yatırım tavsiyesi değildir.
Zerrab daha ilk gunden ortaligi atese verdi(yine de kur cephesi sakin gorunuyor sukur)... Piyasalari cok gerer daha bu dava... Aralik sonuna kalmadan heybeyi fulleyecegiz anlasilan, hayirlisi artik... Selamlar, bol kazanclar... Yatirim tavsiyesi degildir...
evvelsi gun 2.03 kapattı dun endeks %1 artmasına ragmen 2.10 larda olması gerekirken 2 ustune bile cıkamadı ..bu hisseyi ancak %50 lik bedelsiz veya 0.20-25 kurusluk bir temettu haberi ucurur onun haricinde dususe devam bilanco hikaye oldu gitti ..o yuzen ilk alım hedefimi cok asagılara cektim