Cuma gününü takip etmedin galiba. Efsane geri dönüyor :kahkah:
Ama umarım burası da umulanı verir.
Printable View
HUBVC rüyalarıma bile girdin. Son dönemde hiç bir hisse bu kadar bekletmemisti beni. İnşallah beklediğimize değer :)
https://i.hizliresim.com/h7ptej.png
Aylık takas .bol kazançlar..
https://www.youtube.com/watch?v=Sc4ojnTXAJY
Bakan Varank'ın açıklamasına göre spek'in mal toplaması için daha bir ay var görünüyor. Yani büyük ihtimalle bir süre daha yataydayız.
Bakan, linkteki konuşmasında dk 3,20'den itibaren, yeni tip tanı kiti kitinin virüse benzer zararsızlarla çalışan prototipinin geliştirildiğini, bu ay içerisinde Tübitak'a getirilerek virüsle test yapılacağını açıkladı. Olursa, çok yenilikçi bir test tipi olduğundan, pazar başarısı yüksek olur. Ama başlangıçta yazdığım gibi, bugün-yarın olacak bir iş gibi görünmüyor.
BiyoGENZ Bilkent Cyberkent'te bulunan bir firma.Bilkent Üniversitesi demekle onu kastediyor olmasınlar?YTD
Yok, sanıyorum hayır. Tübitak sunumunu tekrar izledim. Bilkent Üniversitesinden bir uzmanın takdiminde bundan bahsediliyordu. Dr Selim HANAY'ın takdimi. Dakika 3:30'da izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=-z7kZn8cnOo&t=1900s
Evlilik vaadiyle kandirilmiş gibi hissediyorum kendimi
Kandırıldık diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece biraz daha sabırlı olacağız. Bu arada dökebildiklerini dökecekler. Zaten inv.de yorumları okuyorum da, insanlar bıkmış; 23-24 TL olsa çoğu satıp kurtulmak niyetinde. 25'e kadar çoğu dayanamaz.
Sonra meydan tahtacı ile bize kalır :kahkah:
Şirketimizin %17,79 oranında iştiraki olan Genz Biyoteknoloji A.Ş. ("Genz Biyo") hakkında 13.05.2020 tarihli KAP açıklamamızda özetle;
COVID-19 ile mücadele kapsamında Genz Biyo'nun "Covid-19 Antikor Tayini İçin Opto Akışkan Yöntem İle Çalışan Bir Bakım Noktası Testi (Point-Of-Care Test) Cihazının Geliştirilmesi" başlıklı proje önerisinin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde desteklenmeye değer bulunduğu açıklanmıştı.
08.06.2020 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank video konferans yöntemli "Covid-19 Aşı ve İlaç Projeleri Aylık Değerlendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada;
"…..TÜBİTAK MAM ile bir start-up firması arasında yapılacak anlaşmayla, virüse karşı tedavide kullanılacak yüksek saflıkta antikor içeren bir ürün üretilecek…." açıklamasında bulunmuş, yatırımcılarımız tarafından da işbu start-up firmasının Şirketimiz iştiraki Genz Biyo olup olmadığı hakkında Şirketimizden bilgi talebi olmuştur. Bu hususun cevaplanması ve Genz Biyo'nun yürüttüğü söz konusu projeye ilişkin mevcut durum hakkında yatırımcıların bilgilendirilmesi amacıyla Şirketimiz bu açıklamayı yapma ihtiyacı duymuştur.
08.06.2020 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafından yapılan açıklamada bahsedilen start-up firması iştirakimiz Genz Biyo değildir.
COVID-19 ile mücadeleye yönelik olarak Genz Biyo dışında birçok kuruluş çalışma yürütmektedir.
Genz-Biyo tarafından yürütülen proje halen devam etmekte olup, çalışmaların tamamlanması ve takip edecek önemli aşama ve hususlarda Şirketimiz SPK Mevzuatına uygun olarak, gelişmeleri zamanında yatırımcılarımız ile Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklama yaparak paylaşacaktır.
O kadar art niyetli bir açıklama ki aman herkes bunu olumsuz algılayıp kağıttan uzaklaşsın ve kimse para kazanmasın derdindeler.Madem yatırımcısını çok düşünen bir yapıları var neden diğer bir şirketi olan TİM geçen hafta sosyal mesafe ile ilgili bir saat geliştirdiğini ve 1 aylık sürede 10 bin adet satış gerçekleştirdiğini ve yılsonuna kadar da 50 ülkeye ihracaat yapmayı düşündüklerini açıklarken bunu bir KAP haberi olarak vermeyi düşünmediler?Kafalarda hep hinlik cinlik.YTD
Vay bee! Bütün stopları patlattılar. İyice ilginç olmaya başladı.
Eeeee!. Para kazanmak hiç bir zaman kolay değil. Adamın iflahını keserler. Ne olursa, tam ümitler kesildiği anda olur. Ne demişti? "Çok da sabırlı olmaya gerek yok., Eli kulağında" Ama ne oldu? Neredeyse bir ay!.... Daha tık yok. Bezdiricilere gün doğru. Bezdirdikçe bezdiriler KY'yi. İyi bir şeyler olur, ama o zamana kadar çok kişi kaçmış olur.
Umut devam ediyor, hayırlısı bakalım.
ben mi? Ben düştükçe alıyorum. Ben öyle stop loss falan yapmıyorum. Tabii genel trendte büyük bir bozulma ya da beklentinin suya düştüğüne dair haber gelmedikçe.
Bugün şirketi arayıp yatırımcı ilişkileri ile görüşmek istedim iki defa aramama rağmen ya şirkette kimse olmadığı ya da telefon bağlatmak istemedikleri için görüşme yapamadım.Ancak bunlar dün gece 22.26'da yatırımcının olumsuz yönde etkilenmesi için o saçma sapan yazıyı yazmaktan kaçınmamışlar.Bu şirket gece çalışıp gündüz kapalı kalıyor galiba.YTD
Bir dümen dönüyor vallahi anlamadım dün canlıda 6k lot alış 20k lot satışa yazan güç mal topluyor imajı verdiki akşama 21,90da kapatti ,düşüncem şu bunlar mal toplayamadı kagıdı bastılar , akşamına kap geldi, kap güzel ve etik bir davraniş şirketi takdir ediyorum ama her doğru her yerde her zaman söylenmez, görmezlikten gelseydi keşke. 1 hafta olmadı daha Yeni Genel Müdür Yeni Ofis neye hazirlik bu kadar hızlı değişim bunlarda muamma şimdi olayı sadece kap olarak irdelememek lazim, geniş acıdan bakınca huylanıyorsun belki paranoyaklaştık 1 ayda :) yatirim tavsiyes i falan değildir zarardayım paranoyağım .
Tek ben kaldım galiba :)
Teknik der ki, desteğinin altında iki gün arka arkaya kapanış yapmışsa kol kes, git...
Ama beklentisi var meredin. Bugün de biraz daha aldık. Bir süre daha beklerim; olursa olur, olmazsa ...
Ben de buradayım sn.Amateur. Hub'da şu sıralar pek teknik işlemiyor. Bence bu haftayı negatif kapatabilir. Bu hafta sonunda ben de alım yapacağım. Tekniğe göre bakıldığında düşebileceği seviye 19.50'ler olarak görülüyor. Daha aşağıya salabilecegini sanmıyorum. Illa ki dönecek. Ve bu düşüşün ciddi bir çıkışa da alamet olabileceğini düşünenlerdenim. Benim de zararım var. Ancak bu kağıdı elimde en az 6 ay tutmayı düşündüğüm için şu anki zararımı göz ardı ediyorum. Yine de yazdıklarım yatirim tavsiyesi kapsamında değildir.
Hepimize hayırlı ve bol kazançlar.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ben Bera mpark vs hisselere gidip para kazanip hubda yiyorum bayadir sağa sola gitmedim ama şuan zarar net yüzde10 oldu, yarin tavan yapsak başladıgım yere geri geliyorum tahtayi canlidan takip ediyorum eski hevesimde kalmadı 27 gün oldu öyle nefret ettimki Cocugum olursa UMUT adını koymam Umut diye ismi olan bir arkadaşım bile olmaz bu saatten sonra
8 ay soluksuz psdtc taşıdım maliyet 6,20 İdi şansıma hiç artmadı o sabit durdu ben aldım sonra düştü çıktı satmadım 5 ay sonunda 230000 Liralık elimde psdtc vardı.karim ise yok.hisseye çok güvendim ama. Sonra gitmeyen hisse soluksuz 1 ayda 8oldu bu seferde ben satmadım o şu bu derken 10.40 civarı boşalttım 140000 civarında kardan .ama 4 aydır borsada 360000 liraya para kazandiramadim.zararimda olmadı ne dersiniz buna kol bacak dalayimmi.1000 lot almıştım 18.95den 25 den verdim bir ara.cesaret edebilsem komple dalacam
Bu seviyeler dip olabilir veya biraz daha aşağılarına verebilirler ama öyle 19'lu fiyatlar zor gibi.1-2 aydır olumlu beklentiler nedeniyle kağıda çok atlayan olmuştu onları ve çok inancı olmayanları dökme operasyonu bu hareketler.Yakında hem kağıt hem de buralar şenlenir.YTD
Kimi şirket sosyal mesafe ile ilgili yazılım yaptım ona stratejik ortak bakıyorum diyor tavan yapıyor,kimi şirket kovid ile ilgili kıyafet yapacağız diyor tavan oluyor, bizim uyanıklar da ellerindeki olumlu değil de olumsuz haberleri piyasaya sürerek milletin para kaybetmesine yol açıyorlar.YTD
Gene - demi kapatti diye arayan kız arkadaşıma hergün iyi olacak demekten bıktım1aydir, şaşırt bari onu şaşırt valla kendimden geçtim.
Yeni ofis niye, Yeni Genel Müdür niye, genzbio sitesini 2020 olarak yenilemek niye şizofren miyim ben bunlarin hepsi oldu ama biz yokuş aşağı düşüyoruz niye :drunk:
Ahh Ahhh!... Kadınlar böyledir!...
Bizim hanımın 1.000 doları RTA'da 2-3 haftada 7 bin dolar olmuştu. O zaman tavan tavan gidiyordu, almak mümkün değildi, kendi hisselerimden 1.000 adedini iskontolu ona sattım, yediye katladı.
Geçen gün geldi, "ben de senin yeni aldıklarından almak istiyorum" dedi. "Ya kızım git, borsada 40 yılda bir elde edilecek kazancı elde ettin, her zaman papaz pilav yemez, kaşınma" dedim. Israr etti, ben de biraz bekledim, artık daha düşmez diye 22 TL'lerin alt tarafından ona 1.000 adet aldım. Ya, inanın neredeyse her saat soruyor!... İşteyken telefonla arıyor, evden çalışırken sürekli başımda... Alt tarafı 1.500-2.000 TL zararı var, ama beni kendi zararımdan daha çok rahatsız ediyor.
https://r.resimlink.com/r2Seu.png
Aha da 50 günlük ortalamaya gelmişiz. Bu güçlü desteği de kırsın da görelim bakalım!...
Perşembe cuma alıcılar güçlüydü ilk 5 alıcı ilk5satıyıcıya göre 25-30k aliyordu ilk alıcı cuma 50k garanti aldi ilk satan iş 30k , bir şeyler iyi gibi izlenim versede - de kapatması enterasan sürekli.
50 günlük ortalama desteği de çalışmadı. Birileri çok kötü baskılıyor. Genz açıklamasından önceki hareketler bile kalmadı. Beklenti varken bu şekilde her gün eksi kapatması çok açık bir oyunun işareti diye düşünüyorum.
Çok beklemize gerek yok cokda bir zaman kalmadi derse biri bir dahada inanırsam ..........
Ne güzel bir gün!...
kap haberimi gelecek acaba?
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat var bileklik var istihdamları twitterdan atyorlar bir sürü şey var ama ufak ufak kaplasalar tavandan bıkarız yatırım tavsiyesi değil-dir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bide biz hala zarardayız bu tavan kurtarmaz zararı:/
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede zararı olan çok. Ben de zarardayım ancak en az 6 ay burdayım. Benim için kısa vadede taban ya da tavan olması önem taşımıyor. Önemli olan şirketin piyasaya sunduğu ticari ürünler ve bu ürünlerin satışı. Bu konuda da şirkete güvenim tam.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk