Ig7hpjpjpjhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb0cffb747.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ig7hpjpjpjhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb0cffb747.jpg
Ayni dert bizdede var daha guvenip alamiyoruzda her aldik elimize verdiler
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün dediğim gibi, 45. 50 kuruş arasına atabilir,,,oralarda oyalanır...haber akışına göre aşağı,yukarı gider gelir...ama ben son açıklamadan sonra bunların ü.kağıtçı olduğuna inandım...gayet normal...nerde ********,üçkğıtçı patron orda ben[emoji35]
Yyuujıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...83e88d3088.jpg
33https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...afae43661a.jpg
Borç batağındaki memsa 36 kuruş.bu uyuz 33...
Bu yavsak zuntaci buna da mı el attı. ... bir taban.... bir tavan. ... bu da oyuncak oldu.......adı heriffff.... defol git... bari burada yakamizdan duş. ...
SPK bu akşam yayınlanan bülteninde ceviklere geçirmiş. Artık milleti tokatlamanasiniz demiş. Darısı başımıza
IMKB çakal ve tilkilerin cirit yeri oldu... garibanin bir kaç kursuna göz diken Adiler. ..ve bu işlere çanak tutan serefsizler..... Bir gün belanızi bulacaksınız. Bu kadar garibanin bedduasiyla aldığınız nefese süredir. ..cigeriniz yanacak...kan kusacaksiniz.....buraları hep okuyorsunuz yada dalkavuklariniz yetiştiriyor. .biliyoruz...
Karsusandan etiler hissesi almıştı alyag. Şirketler arası işlemler o kadar karışık ki kendi muhasebecileri bile işin içinden çıkamıyordur. O onun hissesini almış onun ona bunun diğerine borcu var. Parayı dolaştırıp dolastirip en son cebe indiriyorlar. Tezgah kurulmuş hisseler ky ye satılıyor üste bedelli ile biraz daha para toplanıyor ondan sonra gözaltı pazarı. Yazık günah nasıl boğazınızdan geçiyor o paralar. Sosyal medyada bakınca Tayyip Erdoğan sevdalısı gibi izlenim çiziyor. Sosyal medyadan yazın arkadaşlar bütün siyasi partilere de başkana da. Bunların üçkağıtçı olduğunu herkes bilsin. En azından satıştan gelecek taksit paralarını kurtaralım yoksa bunlar bütün varlıkları hiç edecekler. Bilanco geldiğinde göreceksiniz kasada ne var ne yok. Fabrika alacakmış güya. Hangi para ile alacaksın? Ege bölgesinde arıyormuş. Yav kaç tane hazırda satılık bekleyen yağ fabrikası varda beğenip alacaksın? Hadi buldun fabrikayı para nerde? Bedelli de yapamıyorsun karsusan dan paralarıda indiremedim cebe? Kasa da para da kalmadı muhtemelen. 105 milyon sermayeli koca şirketiz sözde. Defter değerin 0.17 kuruş yanlış hatırlamıyorsam. Az daha gayret edersen 0 yapacaksın. Köşeye sıkışmaya başladınız artık inşallah bu işin sonunu görmek nasip olur. İnşallah bu yapılanlar yanınıza kar kalmaz birileri arkanızı kollamaz da hak yerini bulur
Ben karıştırştırmışım Patron daha önce MMC gayrimenkul AŞ yi satmış,
Herneyse borsada patronların sürekli kendilerine ait şirketlerini veya hantal varlıkları şişşk fiyatlardan borsada halka açık şirkete satarak
Veya bedelli yapıp, sonra kendilerine ait varlıkları borsadaki şirkete satarak bu bedelliden gelen paraları kendilerine aktararak sürekli yatırımcılardan nakit sağma sinsilikleri ne zaman son bulacak acaba
Tutunacak dalda kalmadi arkadas kuruduk yaprak gibi..
Oyosbu çocukları endex anasininkine geldi bizim ****** bit döküyor
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Hep ayni hikaye hisse ilk düştüğünde twwetler atilir forumlar yıkılır belalar okunur ..atan tutan zıplayan suç duyuruları vs vs .. sonuç hep aynı .. aynı filmi izlemek gibi.. geçmiş olsun ... sistem bu.. gerçekler bu .. zengin daha zengin olur ..fakir daha fakir olur ..
Bir çin ata sözü derki
Davacı zengin, davalı yoksulsa
Zenginden yana işler yasa
Davacı yoksul, davalı zenginse
Davalıda kalır yine nizalı arsa
Davacı da davalı da zenginse davada
Özür diler çekilir aradan kadı
Davacı da davalı da yoksulsa, bak,
Sade o zaman işte yerini bulur hak
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boş verin her şeyi... kimin satıp kimin aldığından bize ne......... Şirket yöneticileri yatırımcısına sahip çıksaydi ne işi var karda Ayazda Uludağ'da ankara AKM önünde. ... her şey boş yarın 14:00 da Atatürk Kültür Merkezi önünde herkesi bekliyoruz..kervan yatırımcısı olsun olmasın. .. herkese kapımız açık. .Valilikten izinler alındı. ..hersey kanuni Bu sisteme dur deme zamanı gelmedi mi....
1 aylik cezam bitti bugun.analarina avratlarina yedi ceddine kufur etmistim ondan dolayi...
Kap haberi ne anlama geliyor?
Sent from my iPhone using hisse.net
sabahlara kadar direksiyon sallıyorum 130 lira icin goz nuru dokup kazandım sizin sirkete inanıp cocuklarımızın rızkını yatırdık
Az bise vicdanınız varsa toparlayın sunu
zuval bunlarin vicdani falan yok, sen eskilerdesin bir an once savciliga basvuruda bulun baska caresi yok, spk yazdigim dikekceye dun cevap geldi, ayni seyleri soyluyor, hakkinizi aramak icin mahkemeye basvrun, maddi tazminat davasi acabilirsiniz diyor, ben gelen cevabi avukatima verdim. Ayrica maddi tazminat davasi acacam sahislara,
Kap taki habere göre karsusan a fazladan verilen paraları verememiş şimdi yeniden yapılandırıp 24 taksit ile ödeyecekmiş.
Yani fabrika satışından gelecek 24 taksiti oraya aktaracağız diyor adı patron.
Ulan nurettin çevik çok adi, sahtekar, kan emici gördüm de seni gördükten sonra onlar birşey değilmiş dedim.
Sen ne adi haysiyetsiz bir patronsun hortumlamanın da bir ölçüsü olur hep bana hep bana nedir bu ya.
Birde twitter 'dan hükümete yalakalıklar. Bu kadar paran var ama hala bir duruşun yok. Nerde çıkar ordasın biraz onurlu ol adam ol.
Güya dindarlık da var. Ben senin kadar dindar geçinmem ama senin kadar beddua alsam geceleri uyuyamam. Senin kadar bana sayılıp sövülse insan içine çıkamam. Sen nasıl bir insansın pes..
Ben bir avukatla konustumda hayır oyu kullanıp imza atanlar daha sanslıymıs mahkeme suresince
Dava acipta kazanmis birini gosterin. Olan olmus ya duzelcek ya tam batacak bosuna kendinizi avutmayin.
Dava boş işler 20 yılda ne batık kağıtlar gördüm ky psikolojisi böyledir. Bugüne kadar netice alana rastlamadım
Zaten spk nin mahkemeye başvurun dediği kişiler, olağanüstü genel kurulda satış sürecine şerh koyup, 68 kuruştan ayrılma hakkı isteyenler. Tezgâh öyle güzel hazırlanmış ki spk nin "ayrılma hakkı 1.14 olmalı, isteyen dava açsın" demeden önce hissenin gördüğü zirve 1,14. Kac lot işlem gördü 1,14 de bilmiyorum ama, minareyi çalan kılıfıni hazırlar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alayının......
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Belgesel Dolandırıcılar şehri istanbul .. zihniyet belli .. boşvaktiniz olursa izleyin
https://www.dailymotion.com/video/xvjvbn
Arkadaşlar merhaba..
Son gelen kap haberinde Karsusan 'ın Altinyağ'a vermiş olduğu 24.250.000 Tl sermaye avansının zaten yaklaşık olarak 9 milyon Tl si önceden Karsusan'a geri ödenmiş.. Bunu 15.02.2018, 06.03.2018 ve 19.03.2018 tarihli kap haberlerinden gorebilirisniz..Belki geri kalanlarsan bir kısım ödenmiştir.Ama şimdi şu anki bilgiyle bile 15 milyon tlik bir geri ödemesi kalmış bu da 24 taksite bölünse bile ayda çok bir ödeme çıkacağını sanmıyorum ..Bilginize
Yatırım tavsiyesi değildir.