https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...346c71eb6f.jpg
Printable View
453bin görünüyor takasta,ama tabii bu -2 gün göründüğü için cuma ve bugünkü işlemler sayılmadan oluyor.
Ben citibanktaki malın baskı oluşturacağını düşünmüyorum,hatta ak yatırımın bugün malları citibank yabancıya aldığını düşünüyorum.
Genelde yatirim finansman üzerinden alım yaptı citibank.citibank alirkende ak yatirim sürekli satistaydi. 2 gün sonra belli olur ama tecrübeme dayanarak bugunku yatirim finansman ve hatta integral menkulun satislarinin yabancı olduğunu dusunuyorum.yabanci dedigimizde biyikli yabanci zaten.y.t.d
Cuma günü iş yatirim üzerinden 260000 lot,Dün ak yatirim üzerinden alınan 210000 lot.toplam 470000 lot.bu iki araci kurumdan alan kişi aynı kisi ise şirketin hisselerinden %5inden fazlasını alan kişinin kapa bildirim yapması gerekir.11milyon lot hissesi olan şirketin yaklaşık 550000 lotu %5 e denk geliyor.bugun en az 100000 lot civari alım yapılırsa ve dedigim gibi aynı kişi alım yaparsa seans kapanışı kapa bildirim yapmalı.dun 1.87 1.91 aralığına yazılan yaklaşık 500000 lotluk alış ve yaklaşık 20 dakikada kademelerde beklemesi daha sonra senkronize şekilde emirleri daha düşük fiyatlara iyileştirmesi birilerinin şirkete ilgi duyduğunu gösteriyor.bu yüzden bugün seans içi arkadaşların göndereceği pasta yani kim almış kim satmis kac lot almış merakla bekliyor olacağız.iyi bir gün olması dilegiyle
Ek 9929
....
Bigborsa diye biri vardı yaşıyo mu o?
Niye gelmio buraya, admin kovdu mu acaba?
Cuma gününün takasında ciddi bir çıkış yok,ayhan ve avanesi çıkmamış,sadece twitter dan kandırmaca yapıyorlar(paralı whatsapp grupları da var)sanırım bu hissede daha büyük hesaplar var...
Panda lakaplı kişi bu hisseyi 5. Ay gibi millete aldirmis. Bu alanlardan cogu 8. Ay gibi pandaya beddua ederek hisseyi 1.50 1.60 li fiyatlardan satmis. Panda adli kişinin cevresinde çok fazla inanan kalmamisti zaten.kalanlar da da çok fazla lot yoktu.esas satis pandanin etrafında cok kişi oldugunu düşünerek hepsi satarsa hisse tabana kadar gider diyerek korkan diğer yatırımcıların ve acikcilarin panik satislariydi.spekulatorde bu durumu fırsat bilerek alt kademeleri boşaltıp hisseyi daha düşük fiyatlardan alma kurnazlığı yapınca hisse 2.20 lerden 1.78 e kadar düşmüştü.gun sonu takasa bakılınca iş yatırımın tüm satışları tek elden topladığını görmüştük.dun de ak yatırımın cuma günkü depremin artcilarini tek elden topladi.hisse bugun de satış baskısında. 1.70 li fiyatlara inecek izlenimi veriyor.bende sizin gibi hissede başka büyük bir oyun olduğunu dusunuyorum.ozellikle özdemir ucak-denge holding-ulas üçgeninde ulas yönetim kurulu üyesi özdemir uçagin denge hisselerinde yaptığı hareketin rüzgarıyla aynı tarz borsa dışı bir satın alma olayının ulas hissesinde de olabileceği kanaatindeyim.elinde sadece bir oteli kalmış ve o da kirada olan bir şirketin yakın zamanda yeni bir faaliyet alanıyla ilgili bir durum bildirmesi veya başka bir sirketle birlesme tarzı bir haber gelmesi hicte uzak bir olasılık değil.bunu bilen kişilerin su anda yeni pozisyon almaya başladığını ve hisse deki bilanço hareketini sogutturmak amacıyla hisse üzerinde satış baskısı kurarak mal toplamaya çalıştıkları düşüncesindeyim.hissenin hangi fiyattan döneceğini kestiremedigim için 1.78 li fiyatlardan pozisyonumu arttırıp beklemeye geçmeyi dusunuyorum.2 li fiyatlardan 10 lu fiyatları görmüş bir denge örneği furyasına başka şirketlerde eklenmek isteyecektir.bana göre en uygun hisselerden biri yukarıda saydığım şartlardan dolayı ulastir.kesinlikle yatirim tavsiyesi değildir.
Bu arada pasta ve genel takas alabilir miyiz.
Bigborsa gene başladı twiterda çıplak karı resimleri koymaya. 1.90 maliyetle burdayım diye kafa buluyo bizle.
Ekürisi Panda ise, CİTİ'nin elinde 350 bin daha kaldı, bunları da verecek diyor.
Bunlar bilanço öncesi Hacivat-Karagöz gibi burda perde oyunu sergilediler. Şimdi yolları ayrılmış görünüyor ama hiç birbirlerinin kuyruğuna basmıyorlar.
Attention please.... Captain speaking....
Bunların aklıyla iş yapmayın. Sen niye burda dolaşıyon diyen gençlere cevap vereyim. Ben çeyrek asırlık borsacıyım. Trade ederim.
Böyle hareketli kağıtları severim. Akşam eve giderken mal taşımam. Gerekirse kol keserim.
Yeni gençler, acemiler... Dikkatli olun bu sularda. Ham yapar bunlar sizi.
@bigborsa hakkat iyi pazarladı 1.64 ten kendisi aldı biz 1.50 den aldık! Kendisi 2.17'ye sattı biz 2.24'e sattık! Keşke herkes @bigborsa gibi hisse pazarlasa! Merak etmeyin şimdide kendisi 1.90 dan aldı biz 1.88 den aldık! C grubu ve yüksek risk olduğunun bilinciyle beklemedeyiz! Size 10-15 gün çorba veremeyeceğimiz içinde ayrıca üzgünüz!
buralar son sınır....buraların altına sarkma 1,60 ları gündeme getirir...burda aldım ettim diyen şarlatanları dinleyip hareket etmeyin, bilgi ve belgelere bakın...içine ettiler hissenin, tekniği çok güzeldi, tam güneşin doğuşu gibi parlayacaktı, ay gibi söndürdüler...yapacak bişey yok artık...buradan dönerse gerçi gene buralara damlarlar dikkat edin!!! onlar girdi diye değil teknikte daha önce 1,81 altı uzak durun demiştim, 1,77 dönmesi gereken yer son bir tutanak...burdan dönmezse 1,60 a gider gibi...ytd...
Cuma günü 260000 lot alan iş yatirim bugün 120000 lot satmis.dun 210000 lot alan ak yatirim ve citibank yabanciya çalışan yatirim finansman 60sar bine yakin mal satmis.anlayacağınız hepsi bir olmuş kar zarar demeden mal vermeye başlamış.devam etsinler bakalim.y.t.d
Şu anda takas veremiyorum,matriksi tekrar açtırana kadar başka bir arkadaş paylaşabilir.
Bu fiyatlara bu şirketin hissesinde satış yapılmaz,yapan da akıllı bir iş yapmıyordur,piyasa değeri kadar kar açıklayan bir şirletten bahsediyoruz.%100 bedelsizi cepte ve yeni iş olanakları , satış , ortaklık için hazır bir şirket.Ben şahsen düştükçe lot arttırıyorum...
Ek 10010
Son durum
Hissenin 52 günlük ortalaması 1,70. Hissenin 1,68'den dönmesini bekliyorum. Düşüşler alım yönünde değerlendirilebilir. Nitekim elinde bu hisse bulunanların maliyetinin çok daha aşağıda olduğunu sanmıyorum. Yani satmaları artık mantıklı değil. Bu şirketin fiyat hareketi PRKME hissesine benziyor. O şirket de yüksek miktarda bir varlık satışı yapmış, bu habere %70 çıkmış, yükselişinin 2/3ünü vermiş daha sonra yoluna devam etmiş ve %120 daha gitmişti. Bunu ULAŞ'a uyarlarsak kabaca 1,50'den 2,26'ya gitti, oradan 1,70'e gelse ve oradan da 2,50'lerde soluklanarak eski zirveleri olan 3,5lara gidebilir. Bu arada yabancılar hisseye 15 gün önce 1,75'den girmeye başlamış, takribi 450000 lot almış. Son üç gün içerisinde de bunun üçte birini vermiş. Zararına daha fazla vermezler diye düşünüyorum.Bunlar sadece varsayım olup, kimseyi bağlayıcı değildir ve yatırım tavsiyesi içermez. Sadece sesli düşünüyorum.
Hadi alıcılar gelmeye başladı citibank.ver verebildiğin kadar.bu arada euro nun yukselmesi de sirket için avantaj.y.t.d
Ek 10088
Arkadaşlar genel takas görünmüyor
Bugun de yatirim finansman üzerinden 76000 lot daha sattığını düşünürsek yaklaşık 200000 lot kaldı citibankta.hisse fiyatı düştükçe alıcıların artacağı formülünden yola çıkarsak 1.60 1.65 arası citibankin mali biter. Bizde başladığımız noktaya dönmüş oluruz.maalesef sirket patronları hisselerine ,atalarının ismini verdikleri hisselerine sahip çıkmıyorlar.sirketin gelecegi ile ilgili biz su olabilir bu olabilir diye kafa yorarken ,adamlar diger otelden gelen kira gelirini, yonetim gideri olarak gostererek yemekle mesguller.bir deli kuyuya bir taş attı halen o taşı kimse çıkaramıyor.panikle satislar devam ediyor.milllete spegin krali denk gelir bize çulsuzu denk geliyor.adam 10 lota bile muhtaç.birisi kademeye 10 lot alış yazsa ona bile anında veriyor.1 ayda güç bela geldiği noktadan 3 günde geri düştü.citibank ak yatirim iş yatirim 3 lüsü baskilamaya devam ediyor.2018de ki genel kurul secimli diye biliyorum.bir an evvel bu patronların asalakligindan kurtulmali bu sirket.41 daire+2 dukkan+3.270.000 euroluk anlaşmayı satamayız,edemeyiz,beceremeyiz,vergi avantajı var,böylesi yatirimcilarimiz için daha karli diyen sirket patronları.tevfik ulas,cüneyt ulas v.s.madem böylesi yatirimcilariniz için daha avantajliydi neden tek lot hisse almıyorsunuz.burada nisan ayından beri 1.80 lerden 2 lerden hisseyi pazarlattiginiz insanlar yüzünden sizin sattığıniz hisseleri alan ınsanlar var.borsa 70000 den 113000 e gitmiş, insanlar bu şirkete,yapılan anlasmaya guvenerek hisse almışlar, daha sonra yapılan bir katakulli işlemle akıllara mantığa sığmayan bir anlasmayla yeni bir sözleşme yapıp bu anlasma daha avantajlı diyip şirketinizin yüzüne bakmiyorsunuz.buradaki insanların ahını alan panda adlı kişi ne kadar suçluysa siz de onun kadar suçlusunuz. Elinizi vicdanıniza koyun sadece.y.t.d
arkadaş bu pandayı seven ne çok insan varmış yaww..panda uğramıyor ama; ya avaneleri ya da diğer hesaplarıyla burda demek..tekrar gelmek için de ortam arıyor belli...millete gaz vermek suç değil gazlanmak suç!!!! gerçi ben gazlanmadım, tekniği çok hoşuma gitmişti ve coşmayıp 2 civarlarında dolansaydı, ileri zamanlarda çok güzel yerlere giderdi..içine etti panda şarlatan ya da avaneleri...artık ne derseniz...1,60 ı görecek sanırım, satıp lot artırmak riskli geliyor bana...bu imansızlardan herşey beklenir...durur durur bi vurur, hayatın zehir olur..o sebeple ben sürekli rakam verdim ve veriyorum ama bu alıp satabilen kişiler için ve gerçekleri görmek isteyenler için sınır değerler, yoksa al sat demiyoruz...şu da var ki bu kadar kar açıklamış bir hissenin de bu kadar süründürülmesi çok sinirime gidiyor...beklentiler var fakat buna rağmen hala vermeleri ilginç...ytd...
herkes ne kadar inkar etsede, en çok sevdikleri şey, sonradan çıkıp gelip " BEN SİZE DEMİŞTİM ZAMANINDA" demektir.
" ben size bigborsanın yapacaklarını teee o zaman söylemiştim ama daha öncesinde başka bi şey daha demiştim......
" ÇIKAR CENGAVERİN BİRİ, AÇAR DAVASINI, ŞİRKET YÖNETİMİ KAFASINA GÖRE İŞLEM YAPAR SA NE OLUR, TÜM BORSA ALEMİNE GÖSTERİR" demiştim.....
Takas için tsklr.citibankin dün ve önceki gün sattığı toplam 131000 lotu cikartirsak elinde 230000 lot kaldığı anlaşılıyor.bugun ve yarinda muhtemelen yapacağı satışlarla bu hafta citibank elindeki mali bitirmiş olur.yani bugün yatirim finansman üzerinden satışların devamını bekliyorum.ayrica dün alan Marbasta bugün aldıklarını satma ihtimali yüksek.onemli olan iş ve ak yatirim zararina satmaya devam edecek mi.ve tahtada alıcılar ne zaman yoğunlaşacak. 1 milyon lot civari hacim ve 1.73 üzeri kapanırsa bugün dönüş sinyali olabilir.yatirim tavsiyesi degildir
günaydın arkadaşlar ..kimseyi yönlendirmek gibi olmasın ama bugün ulaşa teknik olarak bakarken bir benzerlik gördüm..zaten saatlikte pu göze çarpıyordu ama macd göstergeside sert hareket olabilceğini işaret ediyor...Buyuk ihtimal tavan olabilir yarın...zaten hisse cumaları seviyor...işallah gerçekleşirde kurtuluruz bu uyuzdan..ytd değildir...(olursa itibar pointimi isterim)
eyvallah hocam sizin yorumlarınızıda zevkle okuyorum..itibar vercektim dön dolaş dedi...aslında bugün bile tavan olabilir ama bigborsa hocam saolsun twitterda tavan olacağını iddia ettiği için buyuk ihtimal bugün yapmaz..Bazen yüzüne söylüyorum ama ısrarla iddialı konuşmayı sevior...halbuki azcık sessiz olsa daha iyi olurdu...
Tavan olmazsa burada ne yapcan? Pandaya dinlendirme dedim diyorsun, sen ne yapıyorsun????? Pardon sen yarın o bugün için diyor değil mi??!!!! Dediğim gibi burada pandanın avaneleri baya bol, bunlar helak olmadıkça da bu hisseden cacık olmaz....tabi spek adamsa o ayrı......
bigborsa panda değil bi kere ...ben daha öncedende takip ederdim.uslubu yanlış olabilir ama orta uzun vadede kazandıran hisseleri yazar..bence yazdığı hisseler içerisinde en kötüsüde ulaştır...1gün yükselir 1 ay yatar bu hisse...ama hakkını yemeyelim geçen hafta güzel kardaydık ama satamadık kabahat bizim bigborsa satın dedi biz satmadık ....kim suçlu şimdi???
2.15 ve üzeri sattığım malları bu gün itibarıyla yerine koymaya başladım tepki verme
Noktasına geliyor kanaatimce şirketten yeni haberler bekliyorum depoyu fullemeyi
Düşünüyorum 50 gün ort üzeri bence dönecek ytd
Baba hisselerde beklenti büyük oranda bitti. Bilançolar da açıklandıktan sonra bu hisselerden çıkacak para küçük hisselere bu arada ULAŞ'a yönelebilir. YTD.