tavanda 1.641.000 lot var.
tavanda 1.641.000 lot var.
Günaydın dostlar. Hayırlı Cumalar.
Umarım haftayı tavanda kapatır.
1.700.000 lot oldu.
Pazartesi tavanı yanılmıyorsam 98.
Tahsisli satılabilmesi için bu hissenin 1 e çıkması lazım,,,,ve taze haberler gerekli ki,şirket inandırıcı olabilsin.
Bir iztarı nerelere götürdüler.
Yıllardır yatırımcıların paraları pul oldu. Umarım devamını getirirler. En azından 1 tl üstüne atabilirler.
Şöyle günlük işlemlere bakıyorum da eskisi gibi yatırımcı da kalmamış. Böyle devam ederlerse Haftaya Pazartesi, Salı bakalım ne yapacaklar? izlemek lazım. Şimdiden kesin ifadeler kullanmak pek doğru olmaz.
Milleti ters köşe yapmasını ve yıllarca süründürmesini bilirler bunlar. Umarım bu tahsisliyi ellerine ayaklarına bulaştırmazlar da hisse değerine doğru yol alır, Diğer grup hisselerinin de durumu ortada.
Hisse düşük hacimle tavan yaptı, öyle 3-4 milyon işlem de olmadı. Millete mal vermediler anlaşılan.
alıcılar güçlü böyle kapatırsa pazarteside tavan olması lazım..
Tavanda ne var arkadaslar
Baskıyla geçenlerde 2 sefer 0.64 gösterdiler, Bu haber şifa gibi geldi hisseye. Umarım devamı gelir de zararı olanlar, kara geçerler.
1.355.000 var
44 milyon lot satılabilecek mi acaba?
öyle bir durum olma ihtimali olsa geri çekebilirlerdi.daha kısa süre önce eksikler tamamlanmadımı.
Müracaat edeli kaç ay olmuş bu alıcılar önceden bellidir.önceki yaxılarımda belirttiğim gibi yüzde 12 bir fonda ancak bu kap sitesinde gözükmüyor
yt.tav.degil.
1 yıl bekledim 50000 lot ile bugün vedalastim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nefret ettim bu hisseden. 4 bin tl karla çıktım. Geride kalanlara bol kazançlar. 'tan efendinin sağı solu belli olmaz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O fonu devre dışı bıraktılar artık.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s
Tavanda bekleyen lotu yazabilir misiniz.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.242.000 kapattı
Gene bildik Dans başladı ahırda 20 tane inek varmı yokmu belli değil borç almış yürümüş zarar artık sırdanlaşmiş şimdi çıkmış 44 milyon arıyor
Bulursun salağı da satarsın senedi
Küçük yatırımcı gene ağa düşürme taktiği bilanço nasıl borçları n’aptın gözaltında iki şirket noldu batıyormu tısss
Ama tahsis numarası çıkardı yarın göreceğiz alan çıkmadı deyip bu arada millete ne kakaladıysa kardır diyececekler yazılsın.bir kenara sanırsın altın çeyrek fabrikası var onu pazarlıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam zaten ayarlamıştır alacak kişiyi veya kendisi alacaktır yoksa böyle ise niye girsin halka açıklık oranı zaten yüksek ne yapar hisseyi alacak şirketin çoğunluğunu ele geçirip hisse olarak sonra 6 ay sonra yüksekten çakar bunu yapar 6 aya kadar hisseyi götürür bir yerlere
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas atarmisiniz arkdskr
10.1 geçe yazdım 900 bin üzerin e yazdim 1 dk kada 900 bin hemen 1.5 milyon olmustu anca kapanışa 3 saat kala gelmeye başladı ve 2200 küsür lot vermediler bekleyen emirler benimdielimezdekilerle yetinecegiz
Gedik meksa aldığını çıkar yeni alıcı olmazsa aşağı gelir...ama hikayeyi kullanmak isteyen olursa bir tur daha atar. .
Bu tahsisli hisselere spk nin şart koptuğu 1 tl ve borsa usul ve esasları nda belirtilen oluşacak baz fiyat dediği bedelli yapacağız diye açıklandığı tarihten sonraki veya bedelli olacagagi tarihten 1 ay veya 6 aylık ort fiyatlar baz alınıyor bunumu kastediyor tam olarak bilgisi olan aciklayabilirmi
Biliyorumda borsa fiyatı 1.2 diyelim bu fiyattan 44 milyon almam diyebilir mi soru bu yoksa 6 ay sonra gider 3 liraya getirir atar parasını katlar
Şirket mega projeler açıklamalı ki,,tahsisli cazip olsun,,,,bir planları var ki bu yola girdiler,,,aksi halde akla bu konu hiç de mantıklı gelmiyor.
İhlas maden,,,ihlas inşaata dönüştü,,çin le anlaşma yaptım dedi,hisse uçtu,,son 1 yılda %243 prim yaptı.
Bu da bir yol bulması lazım.
Çakallık yoksa alcak bellidir bence dedigim gibi halka aciklik oranida yuksek bence tahsisli yapilirda spk hisse fiyati 1 lira uzerindeyken 1 liradan alım için başvuruyu kabul etcekmi şartlı maddedeki söylem kafamı karıştırdı yoksa adamlar 1 liradan satılacak diye başvurdular orada bir sorun yok sonra hisseyi yukarı taşıyıp bence 6 ay sonra satarlar gibi geliyor
https://i.hizliresim.com/Z9QMM0.png
teknik olarak böyle bir harekette mümkün,,,her 3-5 senede böyle hareketler sergilemiş.
28.12.2017 tarihli özel durumda aslında açıklamada söyleniyor yapılacak şey tahsisli deniyor nitelikli yatırımcı değil spk ek bilgi istemiş tekrar belirtmişler tahsisli 1 tl den diye bu iş kesin demekki kendileri artırıp 6 ay sonra satarlar bence orta vadeciler için bence para kazandırır