Yeter artık dibi tarayarak midye çıkarmayı bırak.
Printable View
Yeter artık dibi tarayarak midye çıkarmayı bırak.
Bu ş...........Z kağıda ne oluyor, dolar yükseliyor değeri düşüyor, borsa düşüyor değeri düşüyor. Kağıt sahipleri gözünüzü toprak doyursun inşallah, ben inatla satmayacağım. Ne kadar düşerse düşsün, ama şirketinizin piyasa değeri düşüyor 😤😤😤
0.85 e kadar yolu var tabiki daha aşağıda olabilir.Almayın diyoruz alanin elinde kalacak..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ister insanlik ister hayvanlik senin ne anladigin umrumda degil ben gordugumu soyledim yatirim tavsiyesi degil benim dediklerim beni bağlar. Ben hisselere aşık olmam gerektiğinde çıkar tekrar girerim. Sen bildigini yap..
Nerden neyi görüp söylüyorsunuz. 0.85 ve altını gösteren neyi görüyorsunda burada kesin ifadeler kullanıyorsun.Bu hissenin spek hissesi olduğunü buradaki herkes biliyordur.Yarın Metro gibi birileri gelir rüzgar tersine de dönebilir sizin söylediğinizde olabilir.Onun için birşeyler görüyorum diyerek kesin konuşmayın.Bence sizin birşeyler gördüğünüz yok, cünkü ortaya birşey koyduğunuz yok.Benim itirazımda dayanaksız hisserinizle konuştuğunuz içindir.Ben zaten bildiğimi yapıyorum ama kimseyi kuru kuru etkilemeden yapıyorum.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın emek, buradakiker zaten bu yazılardan etkilenip hisse alıyor veya satıyorlarsa vay hallerine o zaman ben yarın 10 araliksiz tavan yapacak diyeyim millet ona inanıp mal alsın. Benim amacım tartısmak degil burda istediğimi yazamayacaksam birdaha yazmam olur biter. Benim yazılarım tekrar söylüyorum yatırım tavsiyesi değildir.
Burada istediğinizi yazarsınız.Ama herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.Aynı fikirde olmayana da senin ne düşündüğün umrumda değil dediğinizde sizde umursanmazsınız.Hisseyi almayın diye resmen tavsiyede bulunup arkasından yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil demeniz ayrıca tartışma götürür bir konudur.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu hisseyi kim alıyor kim satıyor aylık pasta paylaşabilecek olan var mı
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
etyat cılara şemsıye acılmış mıllet sıdık yarışı derdınde,,, son tavanını 4mılyon lotla yaptı,bugun 2 mılyon lot aynı yerde actığı fıyatta ,,,zararına zatan husrana uğrar sabırr,ytd, dövuşmeyın yoldaşlar,,,,
Selamun aleyküm forumda ilk mesajım aranızda yeniyim.bu hisseyi 1 tl maliyetle 83 bin lot aldım bekliyorum. Başka kimler almış bilgim yok
Bendede 1.04 maliyet kardesim adiler bugun satmasalar 1 tl uzeri olacaktı ama millet duruyomuki hemen doldurdular satıs kademelerini cok beklermiyiz
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklentin nedir kardeşim bu kadar aldin bu salak hisseyi anlaşildı neden aşalara saldığı
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadasa sattırmadan yukselmezler herhaldee
Beklentim yok arkadaşım ucuz olduğunu düşündüm bilinçsizce aldım benim satmamı bekleyip yükselteceklerse çok beklerler 6 ayda öğrendiğim tek şey zararına satmayacaksın. mutlaka eski yerine geliyor
İsallah gelir sende bizde kurtarırız
Hepimiz ayni gemideyizde 40 kuruşlardan geldiğini de unitmayalim""" mutlaka eski.........."""
Nisayan kardeşim 6 aydır demişsiniz borsaya yeni girdiyseniz size tavsiyem gidin arsa altin ba*ka biyere ytrm yapın illa borsaya ytrim yapacaksaniz temettü veren sağlam sahibidurust bir şirkete ytrm yapın
Bu hafta yukarı doğru bir hareket bekliyorum.
Halen hareket yok
yatırım tavsiyesi değildir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Pasta yapiştirabilecrk varmı kim oynadı bugun galip yine gecti icimizden heralde
Takaslara bakinca yeni tahtası euyo heralde
Hisse gfhjj analiz. Nette isteyen bakabilir
ETYAT Pasta
https://i.hizliresim.com/DyNrgy.png
Teşekkürler hocam
1. Sean pastasını atabilecek var mı
Saat 16.37 anı ile
https://i.hizliresim.com/vJMroO.png
#pardus16 gun sonu pasta nasil ki
Gün Sonu
https://i.hizliresim.com/1Gz9b5.png
Teşekkurler
Teşekkürler pardus
Teşekkürler hovocam
hisseyi yakından takip eden warmıdır durumu nedir acaba tşkler
Lenovo K50-t5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse sıkışmış durumda, küçük yatırımcıda yok denecek kadar az miktarda hisse var. Şu an için hisse sahipsiz bu nedenle de günlükçülerin oyun alanı tahtadaki işlemlerin %90 ı 0,95 al 0,96 sat gibi tek kademeye yapılan işlemler. Ama tetikte bekleyen ciddi bir alıcı kitlesi de var kaza ile 2 - 3 basamak kalksa bir dünya insan alıma saldırıyor. Şu an için bir umut vaat etmiyor. Metro gurubunun Etyat-Euyo-Eukyo şirketlerini satın alma haberleri tekrar gündeme gelirse anca o zaman ciddi hareketler beklenebilir.
Tamamen kendi görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.