Canini bizim için sıkma hocam bedelliyede katılırım sonucda satan bisey biliyosa bizde bisey biliyoruz
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Canini bizim için sıkma hocam bedelliyede katılırım sonucda satan bisey biliyosa bizde bisey biliyoruz
haa dileyen olursa özelden msj atsın yazayım kendisi de baksın araştırsın en azından takip etsin tecrübelerimi test etmiş oluruz:one: eli kara spekler elbet penguen gibi seke seke gelir her hisseye ama mesele hangisine ne zaman park edip maden kazacaklarını önceden bilmek yoksa deniz de olduğu gibi ne kadar yüzerseniz yüzün boğarlar adamı:rules:
ytd.
Günlük 7-8 düşse kagitda rahatliyacak bende gıdım gıdım olmuyo, neyse cok bekletecek bizi asagi gelmesi için
Alan alir satan satar siz niye kendinize dert ettiniz hala anlamadim, kimse kimseye silah zoruyla aldirmiyoki,
taban yapmazsan srfsz sin.....
ışte bu bebegim ya bunu yapacaktin, burdan soluk 1.70 kehanete dogru
O zaman tek bir çözüm var oda finansman da işin icinde. Adamlar fena kumpasa getirdi. Finansman 4 üzeri maliyetli lotlarini 3 e 5 e bakmadan kakaliyor. Yalnız finansmanın daha 400 bin lotu var. Eğer bunlarida satmaya kalksa 1.50 lerde filan anca bırakır. Dua edelimde vakıf yapi kredi ve marbasla daha aşağı fiyatlara devretmek için anlaşmış olmasın ama durum da tam bunu gösteriyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah sevgi kelebeği
2,61 dip yapıp döndü galiba. kytd...
Yuh artik boyle kivraklik olurmu, cok mu sesli düşündüm, fibon kardeş butun yazdiklarimi spek kardesemi soyledin naptin
Bence burda dondu havasi veriyolar tekrar asagi basmaya devam, guzeeeel
Biliyoruzda konusuyoruz hedef 1.70
Fırtına öncesi sessizlik
Sent from my LG-H542 using hisse.net mobile app
Yine rutine bagladi, artik 1 sene yerinde sayar
bugün birşeyler olabilir....kytd
Düşerken guzel bi gerilim oluyodu, oda bitti
Arkadaşlar malınıza sahip çıkın,,nasılmı?
Denizbank’ın satışı onaylandığı takdirde bizim gyoda yönetim değişecek,yönetim değiştiği içinde çağrı olmak zorunda,,çağrı fiyatı öz sermayesine göre belirlenir,öz sermayesi 4.25 olan hisse 2.70 lerden işlem görüyor ,tam bir komedi,,halbuki SPK ın bunu bile kabul etmesi zor,,nedenmi? Bakınız doğan Gazeteye,hissenin öz sermayesi 485 milyon ama hisse 3.7 lerden işlem görüyordu,çağrı fiyatı açıklandı,1.41 dolar
,,https://www.google.com.tr/amp/m.bors...yuksek/1336117
yani hisse %100 yaptı 1 hafta içinde tavan tavan yaparak,şimdi siz gelin hesaplayın bakalım Deniz gyo nun çağrı fiyatını..yakınlarda haber gelebilir Deniz bankın satışı için ,,zaten hisse Diplerde,dolar kurunun bu kadar düşmesi Arapların işi hemen bitirmek isteyeceği anlamına geliyor,..bence şurda kaldı 1-2 ay,o zaman göreceğiz
Kardeşim yanlışın olmasın ,geçmiş forumlara bak istersen,zaten yönetim değişirken mecburen yapılmak zorunda ,ama tabi burası Türkiye,hürriyet e çağrı yapılmadı,ama hürriyet yandaş ,çağrının maliyeti en az 300 milyon TL’yi aşıyordu ,bu yüzden yapılmadı,ama Araplara satıldığı zaman oluşacak çağrı fiyatının maliyeti 10 milyon doları geçmez ,3,2 milyar dolar veren ,10 milyon dolar için sence tenezzül edermi? Ayrıca Araplara satılacak olan gyo nun ne kadar Arap müşterisi olur ? Türkiye’nin en büyük Gyosu olur bir kaç sene içersinde
Hocam benimde gönlüm soylediklerinden yana ama ben cagri yapilmadi diye biliyorum, inşallah senin dedigin gibi olur
Eyyy deniz gyo ver artık hakkımızı yıllar oldu nikah kıyalı senle eşegin kisi gibi ne uzuyon ne kısalıyon
hasan mese ve tayfasi ve bir kac twetir ustadi bu kagida bulasali midem bulandi. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede çağrı fiyatı kaç olacaktır
Cagri fiyatı önce 3.24 acıklanmıştı ama degişmiştir zaten en az 4.5 olmalı
ölücü p...nk
abisi tavan yaptı
5 den 10 a geldi daha mal peşinde
allah belanı versin
başka bir seyin pesinde olmasın da o onemli deil.
şuna kızıyorum hisseyi maymuna çevirmiş dallar arasındaki atlama parabolü gibi aynı yerde hep aynı salınımlar
b grubu hisse
abisi böyleyken beklentiler değerlemeler canlıyken
neyin kafasını yaşıyor
5 kademe yukarı hop geri gel
daha 1 ay evvel 4 ü geçmişti
böyle asansör yaparak
kademe basarak oyun çeviriyor
milleti kızdırıp sattırarak mal topluyor
neyin nazını yapıyor anlamak mümkün değil
açığa satmak b gurubunda olmaz ama iyice içine etti hissenin
mal topluyor diyemeyiz ki sanki mal cakiyor goruntusu var. 2 ay oncesine kimse konusmazken simdi kuslu sitede ustadlar bile konusuyor. kalkinma gibi tavana baglamasi gerekirdi coktan. midemi bulandiriyor bu hareketler ama ins sonunuz kalkinma gibi olur. ytd
valla bende acemiyim bişey bildiğim yok ama bunun genleri böyle yanlış bir intiba uyandırmak değil amacım olması gereken değerde bile olmayışı gidemeyişi can sıkıyor
aynen bencede kesinlikle buralarda olmamali. ama bakalim nasipte ne var.ytd
Hisse buyuk ihtimalle 5 li rakamlara yolculuk yapmak için hareket başladı.
Açığa satış ve kredili işlem yasağının hisseye etkisi nasıl olur pazartesi. Yorum yapabilecek arkadaş var mı?
adi başladığı yere getirdi.
p.haberide gördün bas basabildiğin kadar sanada bir gün basarlar
Alım için çok güzel fiyat. Az sabır