pazarlamacılar piyasaya düşmedi. hayret ....... şaka bir yana ya yukarı yada aşağı fena patlatacaklar bu kağıtı. benim görüşüm daha doğrusu hissettiğim.
Printable View
pazarlamacılar piyasaya düşmedi. hayret ....... şaka bir yana ya yukarı yada aşağı fena patlatacaklar bu kağıtı. benim görüşüm daha doğrusu hissettiğim.
aşağı fena patlatamaz bedelli iptal olur..yani bu ağa hiç birşey belli olmaz,ama yukarıdayken kağıt bedellide 1 tl den hisse almak daha iyi değilmi.kimin malı varsa tabii....y.t.d
arkadaşım bizimki tahmin niyetini bilmiyoruz yakın zamanda maktk 1.tl altında bölundu hisse şirkete kaldı satmıyacağım dedi ve uçurdular ne kadarını satıp satmadığını bilmiyoruz geçek şu patron yüzde yüz hisse kazandı. bir oyunla 1 ay içinde 0.90 küsürden hisse alma süresi bitince 3.tl yaklaştı Allah zikri ve fikri kötü olanlardan bizim gibi yatırımcıyı korusun
arkadaslar kademeleri paylasabilecek var mı? tskkrler
Sabahtan beri nasıl sıkıştırdılar kağıdı kıpırdamıyor :)
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala başvurmamış bedelliye. Sanki dünyanın evrağini istiyorlar. Tam dolandırıcı bu hisse.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
Sen dedin ya basvurmuslar bak
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gelen bu haberle hissenin yönü nasıl olur arkadaşlar, elimde yok ama ben olumlu buldum.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi olumlu buldum derken Al Sat Tut yönünde tavsiye olarak algılanmasın lutfen.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi atlasım sen bu değilsin. Uçuşlarını özledik. Hem daha bana hoşgeldin sürprizi de yapmadın.
1, 39 dan 1, 43 bu mudur. Hadi at bakalım 1, 50 üstüne. Ytd
4-5 kademe zıplatıp,zıplatıp aşağı geliyor.
Bakalım ne zaman şu kısa al satçıları arkasından koşturacak hale gelecek çok merak ediyorum.
Lot kaybetme korkusundan ,kıpraşamıyorum :wu:
geleyimmi ben de
bugün bir pohlar yiyecek ama dur bakalım ne yapacak...0.41 400.000 satış yazıp sildi..aşağılara 300.000-400.000 alışlar yazıp siliyor..spek ya eğlence sektöründe yada silkeleme peşinde
Peki alan grup kim metro yatirim aliyormu hic
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin portföy degeri 1,22 mis
tekrar 1.5 denemesini yapar mı diye düşünüyorum !!!!
Bu atlas jete naptınız fazla mı yük bindirdiniz bir türlü uçamıyo.
kademe paylasacak yok mu simdi burda..(
jette fazla yük olduğundan değil bence, orta vadeli baska bir planı devreye soktu bence.
311106 1.40 1.41 292816
279921 1.39 1.42 117059
126333 1.38 1.43 247101
14568 1.37 1.44 202765
1285 1.36 1.45 314633
680 1.35 1.46 175411
10000 1.34 1.47 214503
35060 1.32 1.48 314197
14775 1.30 1.49 32632
88 1.25 1.50
misal metro turuizm için yabancıya satışı işi guya martta bitecekti. haber yok.
ayrıca metro turuizm halka arzı meselesi de gecikirse biraz, atlasın belki o vakit devreye sokacak.
314 bin ----300 bin kaeme
saolun arkadaslar..
Bedelliye hala başvurmamış. Ne bekliyorsun kardeşim. Bu arada bedelliye katılacak ky istiyorsan fiyatı 2 üstüne atman lazım, yoksa kimse kalmaz hissede.
Bu ne yapıyor bir başvurduk diye kap a haber yolluyor bir başvurulacaktır diye haber yolluyor burayı da sirke çevirdi
Sehven başvurduk yazdık demiş. Daha başvurması onaylanması derken 2 ayı bulur malesef.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
400 bin alıcı var 40 ta.verecek herhalde orayaki alış yığıyor
çok daraldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vakit daraldi artik aşağı yada yukari hareket yapmasi lazim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a94be7f7d7.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
1.40 a gelene geçene veriyor malları
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belliydi vereceği 1.40 .o kadar alışı 41 den satabildiği kadarını satmak için koydu zaten
400 bin alıcı var 39 da :)
Tekrar merhaba
Sizlerden ayrılmadan önce koyduğum sayımı bana hakaret edenlere kapak olarak koymama izin verin. Devamı var.
http://i67.tinypic.com/2r53ij9.jpg
Ytd
Lenovo A6020a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine düşmeye başladı.
Borsa genel olarak duserse yandık. Yatırım ortakligi hisselerinin yılbaşından bu yana yukselmesi borsanin yukselmesi neticesinde olan bir durum. Sonucta bu firmalar borsaya yatırım yapıyor. Borsada kazanınca yükseliyor. Ilk ceyrek bilanço iyi gelecek büyük ihtimalle. Bunun hisseye ne gibi bir etkisi olur bilemem. Bir taraftanda sermaye arttirimi ile önüne seti cektiler. Bakalim göreceğiz. Umarim herkes parasını kurtarır.
çünkü ısrala 1,5 üzerinde tutmadılar ve büyük ihtimalle de buaralardada tutmayacaklar 2 gündür güzel mal dağıttılar düşen kademernin üstüne hiç çıkarmadılar satan zararına satsın diye fırsat verdiler 1,42 beri hep düştü hisse asla ytd dir..