Hisse takili kaldi...ne kadar zor prim yapmak bu hisse icin...lot sayiyor adiler...
Printable View
Hisse takili kaldi...ne kadar zor prim yapmak bu hisse icin...lot sayiyor adiler...
Hergün kirmizi görmek hosuna gidiyor adi spegin...tam bir mazoşist bir indes spegi var...arada bari yesil yak anladik yukselmeyeceksin...
şu anki hareketleri fazla dikkate almamak lazım kimse şu anda gelip burda yatırım yapmaz....spek yada bir kaç gurup kendi kendine çarkı felek oynuyor....benim kızdığım spk.. piyasada o kadar taklacı kağıt varken gel sen indescileri cezalandır..
İndes-dgate-despec te baskı yıldırma gerçekten etkili oldu.birde indes brüt takas.ballı kaymak oldu spek be avanesine...beter olun spek ve avenesi
Borsadaki değeri...700 milyona yakın....
Kasadaki nakit 600 milyon....güzel kar yapıyor temettü veriyor....!!!!!!!!!
Farzı misal....paraan bankada faizde...o misal....!!!!!!!
Ossuruk hisse ...yatırım hissesi değil....!!!!!!!
Arkadaş üç sene önce almış...12 tl...2017...
Temettü hissesi....emekli hissesi....sinemaki hissesi....
Maliyete geldimi ver kurtul....
Vizyonu olan ...büyüyen şirketlere yatırım yapın....
Bi masa...üç beş sandalye....pazarlamacılar....al gülüm ver gülüm...
Ürettiği bir şey yok...haybeci şirket...
Bi dünya bilanço....çerez kar...şirketin yaptığı kar patron cebine....
Vatandaşa külah dondurma ...yala yalan dur...!!!!!!!!!!!!
Bugün yıl 2020 hisse 12 tl....!!!!!!!!!!!!
Asıl zulm despc ve dgatede. Tweet yagmuruna tutun erolu kafayı yesin
Evet arkadaşlar.
Ciro kar tahmini alalım.
Ciro. Total 4200/4400 arası
Net kar. 55/59 arasıdır.
Benim tahminim
Bu hisse her şeye rağmen bu sene 18/20 bandını görecektir.
Şunu unutmayalım yaklaşık 15milyon Lot civarı yabancı mal sattı.
Onlar toplandı tam 3ay.
Şimdi kasscak vakti kalmadı çünkü fonlar tekrar topluyor.
E amca da bakıyor ,,hedef, bu faiz oranları ile 12fk oda =25 TL....
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kan gelmiş Indes formuna hosgelmis
Çok az kişi kalmıştık ve moraller de bozuk tabii
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar neden baskilaniyor anlamış değilim
Kâr var mı var
Kasa da para var mı o da var
Adi spek düşürebileceğin kadar düşür, 13 lerden satmadık, şimdi mi satacaz. İnadına almaya devam...
Hocam trend asagi iken mal alinmaz...ben indes aldigimda yuksek temettu vardi fiyat cok dusmustu gozumuz karardi aldik ama trend asagi idi ve 5 tl de nefes aldi bende 12 tl den almistim....mantikli hareket etmek trend yukari iken almak lazim....temel olarak ucuz ama burasi bist....kimse kalmayinca teorik fiyata gelir oda 20 tl uzeridir...
Sayın R-E-X tamamda bilançoya az kaldı, iyi kar açıklaması bekleniyor, ayın 24 de bürüt takastan da çıkacak, şuan ki hareketler yanıltıcı olabilir, fazla işlem görmüyor. İnsanın garibine giden hisseye güvenip yatırım yapmışsın ama kağıtta, normal piyasa hareketlerinin olmadığı şüphesi doğuyor.
bilanço hareketi inşallah başlamıştır
Bence bilanço hareketi falan beklememk lazım. İyi bilanço gelsin tabiki de hisse ederini bir gün bulur ama patrondan ümidim yok. Dgate geldi bugün ciro neredeyse iki katına çıkmış kâr yüzde 12. Yatırım mi yaptın yok. Nerede erittin bu kadar hasılatı? Azıcık da bırak ky kazansın. Zaten herşeyin var patron bu ne aç gözlülük.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron bilanco sonrasi selale (kucak formasyonu) formasyonu seviyor...adam oyle seviyor boyle seviyor ...bunun bu pc ligine izin veren spk veya serbes piyasadir diyenler de pc tir... bu patron pc dir👍Bilmem anlatabildimmi paranin sahibi daha actir...bu kagit toplu ve istediginde istedigi hareketi yapacak nakiti ve gucu var bence...bu sebeple kadin ceo ya cok cok selam ederim 17 lira nicin olmadi diye derdim cok buyuk kime yerlestireyim dedikce kadin ceo cekiciligi aklimi bulandiriyor serbest piyasa ya canim cekiyor ceo cum...
Al sat degildir.
Bu akşam da gelmedi bilançosu bu ne yahu son dakika ya kadar bekleyecekler herhalde
Alistik kirmiziya sakin yesil yakma bozusuruz...artik yemezler düşürürsen aliriz....bilançoyu beklemeye gerek yok zaten ederinin altinda bilanço iyi gelsede farketmiyor kansiz için....
Bu kağıdın işi gücü düşüşe oynamak. Başka bir şey yok. Ne bilanço beklentisinı satın alıyor ne tavan tavan giden diğer bilgisayar kağıtlarına ayak uyduruyor. Ne de endekse uyuyor. Maalesef 3 ay önceki fiyatlarda geziniyor hiç bir ilerleme yok.
tek kağıt olsa belki birşey olur diycem ama 3 tahtayı çevirmesi lazım.. İHLAS tan farkı yok bu erol un şirketinin...
mücahit, galip, kutman ve EROL artık yanyana yazabiliriz.. aynı tastan çorba içtiler büyük ihtimal..
güzel tespit ; artı indesin halka arzı sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim.%50 lerden %65 lere çıktı yabancı ortak kaçınca...ilk baştan beri düşündüğüm başıma geldi göstere göstere kagıdı taşıtıyor...inan 14-15 leri görse daha dogrusu eski tepe yi aşsa bir allahın kulu kalmaz da ; kendi nakitini koymak daha dogrusu kendi taşıdıgı mal oranını arttırmak istemiyor bence...sen 20 obürü 5 birisi 150 bin vs derken belli bir mal umutla birlikte taşıtılıyor...ben taşıyorum ve çok pişmanım param pc oldu.
al-sat değildir.
Bilancosunun iyi gelmeme olasiligi cok dusuk....
https://i.hizliresim.com/9DxdB6.png
bilanço öncesi f / k oranı . y t d
https://i.hizliresim.com/11TGjq.png
bilanço sonrası f / k oranı . y t d