Amerika borsası çakılmış 🤔
Printable View
Amerika borsası çakılmış 🤔
bu nasıl bir bataklık adam 48 den aldıgını 41 e verdi ...
Bu saatten sonra yapacağım sessizce oturup beklemek başka bir fikri olan varmi.
95000 son düşüş, bir dahası yok. al at kenara.
ytd. bayram öncesinden yazmıştım. ama nedense silmişler.
Bir şirket düşünün son 1 yıldır ne bir ihale ne herhangibir olumlu haber yayınlamamış bu hisse nin adı yerebatasica tire den başkası olamaz.
Allah sizi bildiği gibi yapsın
Karı hileli rakam oyunları ile bir yerlere aktaran, bilançoyu zararda göstermek için elinden geleni yaparak milletin cebindeki paraya göz diken Tire yönetiminden Rabbim bu dünyada misliyle çıkarsın inşallah. Milletin cebindeki paradan size hayır çıkmaz ey! Tire yönetimi, sizden çıkmaz ise çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar. Bunu da yazın bir kenara.. Ağlayanın malı gülene yar olmaz..
Şişman kadın hepinizi kurtaracak !!!
Burada lafım o şahısı destekleyenlere...anlayan anladı dediğimi..!!!!
Burada şeyimi yırttım bu şahısa inanmayın vb..şirketin sahipleri bu fiyatlarda bilerek tuttuğunu çok kar açıkladı fakat en yüksek 2.27 yaptılar şirketin değeri bumu allahı aşkına....!!!!
Bana sadece bir kaç kişi destek oldu....!!!
Gene söylüyorum Bu hissede tek sorun şirket sahipleridir anlayın artık.....!!!!
Hakkımızı arayalım malınıza sahip çıkın...bu patrona ve Şişman kadına ağzının payını vermesseniz herşey müstehaktır bize.....!!!!
Asla yatırım tavsiyesi değildir....!!!!!
Okul yatırmı die aldm olanıda yedi lanet sirket.isim komiiği bunlr türkyedeki büyük tüketm malları satıcılarnın hepsine karton kutu veriolar unilevere henkele proctera fln yani işleri kötü mötüde diil ama iste bnde öğrendm kontrol bzm elimizde diil hakkına gidemio şirket sektör yatırm icin dooru da olsa gidemio bu böle.bu param burda kitli kalcak mecburen.buda bana ders olck ne zmn çıkarsa o zmn satar bi daa da bulasmam borsaya morsaya.
Allah tan az var spek kağıttan da kötüymüş zararına vermiyecem ama karı gorunce de durmam artık illa bir yerde hareket yapar sabır diliyorum herkese, lütfen bu şirkete fazla yatırım yapmayın.
Adamlar öyle kötü insanlar ki bilançoyu bile göndermekten acizler bugün bir daha yollamışlar....
Zararı tekrar gözümüze sokuyorlar...
Ulan mondi tire zarar etmiyor siz içini boşaltıyorsunuz içini görmüyormuyuz aptal mıyız biz?!!!
bilanço hırsızları sizi gidi üçkağıtçılar sizi...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
2018 de,
6-aylık açıklanıyor, kağıda veriyorlar 1.50 ye kadar
5-gün sonra MONDI (DEUCHE) alıma geliyor ve 2.50 ye kadar gidiyor.
Umarım bu yılda böyle olur
Yatırımcıyla alay eden Şirket hangisi derlerse tabikide #TİRE diyecez bu saatten sonra.
Bunlar iyice zıvanadan çıktılar bu işin sonu ya çok güzel olacak yada paramız pul olacak.
HerŞeyÇokGüzelOlacak...Dilerim ki...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke yazmasaydınız, siz yazdığınız zaman düşüyor .
Bilançolar önce 2 zarar, sonra 22. herhalde sonra 42, ve 62 diye 20 , yirmi artarak bu seneyi kapatacak.
Yani 2019 külliyen kötü, bak bir daha inadına bilanço göndermişler aynısını, kanayan yaramıza tuz bastılar.
lanet olsun böyle kağıtlara. zar atsak daha iyimiş. param e-r-i-d-i a..k
ytd.
Zaten düşüyor çıktığını görmedim ki amk kağıdının
10 bin daha aldım düş kardeşim düş senden korkan yok şirketinin batacağı da yok istediğin kadar bilançoda salla batmıyorsun işte yok debelen dur istediğin kadar ben de senden mal toplayacağım sen düş daha. Elbet devlet sana müdahele edecek düş kardeşim paldır küldür düş, acıma düş.. Hadi 1.35 seni bekliyorum bi 10 daha alacağım.
Almayın erken bence TİRE aldıkça düşüyor bizleri düşünün acıyın bize 🤣🤣🤣
iş yatırım tahtayı mahvetti...
yapıkredi,sanko ve yatırım tahtayı düşürmek için ellerinden geleni yapıyor..
https://resmim.net/f/S0t5Ph.png
Söz vermişler Sayın Selimsen bir rakama hisseyi getireceklerine patrona söz vermişler, bilanço açıklanmadan önce fazla fazla fiyatlamıştı şimdi niyeyse bir kere daha fiyatlatıyor. Ama kar etmeye gelince iş vergi beyannamesinde 100 milyonlar hemen açıklama geliyor sehven hata diye çıkmasın diye hisse ellerinden geleni yapıyorlar. Çıkarken niyeyse asla hakkında çıkmıyor ama düşerken 2-3 kez aynı bilgiyi fiyatlıyor. Borsa çıkıyor yerinde sayıyor düşüyor herkesten çok düşüyor niye? Çünkü söz vermişler bir odada hisse xx fiyat olacak denmiş el sıkışılmış.
Geçen hafta 1.55 ten topladığı tüm lotları önce alnustan çaktırdı orası bitti şimdi de iş ten devam ediyor o da geçen hafta 400bin lot filan toplamıştı.
Bana farketmez patron düşür demiş madem düştükçe ben de alacağım. 11 senedir benden 1 lot alamadı bi 10 sene daha alamaz daha fazlasını da kaptırır.
Bence is yatırım,yky ve özellikle yatrım fin. daki okumuş çocuklar tahtayı düşürmek için uğraşıyor.
yatırım finansmanın lambalama işlemleri ve piyasa bozucu işlemlerine dikkat edelim..
The boss&dogs.. Bunların amacı belli ... Kötü bilanço gösterip düşük fiattan hisseleri toplamak...
sonuçta ya kottan çıkmak yada başka birisine satmak...
Satış yapacaklarsa çağrı fiatını düşük tutmaya çalışmak.
Avusturyalıların tahtadaki elemanları çalışıyor...
https://resmim.net/f/2CP3cT.png
Ulan söz verdm burda arkadaşa küfretmicem die ama yemnle ağzımı boziim die uğraşıon yeter be yeter ulan yeter bi nefes aldır usandık fabrikamı yandı nedir be nedir derdin nooldu bu kadar bi b.k yok ortada halaaa düşüon halaaa düşüon ne istion şurda iki üç krş paramz var zatn spekmsn nesin yeteeeer
Teksamisin ne karın ağrısısın kaşınma çok kötü kaşırım şişmanında başlarım şimdi ağzımı bozdurma ruh hadtasimisin la sen
Boş konuşuyorsun malesef
Şişman kadın ve gurubu dolu konuşuyorlar...!!!
Herşey çok güzel olacak...
Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez...
Katolik nikahı kıydım....
Hisseyi kötülemeyin BİST’te hissemi yok gibi büssürü laflar dolu laflar öylemi...!!!!!?????
2.72 den buralara bu büyük düşüş anlamsız olamaz. Şirket son 1 senede %50 değer kaybedecek bir durumda değil normalde. Şirketi satacak olabilirler veya geri çağırıda bulunacakta olabilirler öyle aşırı dramatikte bir zarar açıklamadı aslında. Bu fiyattan şirket alıma geçerse Kap haberi ile bilinçli piyasa fiyatı düşürmekten incelemeye alınırlar çok bariz olur, dolayısıyla resmi alım yapacaklarını sanmıyorum. Fakat kesinlikle altında ciddi bir durum var.
Benim bu hissede baya zararım var 2,2 den beri. sabah 1,42 den satıp 1,36 -1,40 arası 8400 lot almıştım Engelliyim banyoya giderken de 1,40 satış yazdım öylesine banyodan geldim hepsi gitmiş baya bir ekside idi oda düzelmiş. Böyle böyle zarar çıkacak
Kimsenin zarar eden kardeşimle dalga geçmeye hakkı yok. Bunu yapan insan değildir. Muhtemelen bastıkları kağıdı bir şekilde toplayacaklar biraz zaman alır
Futbola dair ;
2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta sezonu tüm takımlarımız için hayırlı olsun...
23. kez ''ŞAMPİYONLUK İSTERİZ''
Hissemize dair;
Benden kağıt bekleyen spek...Anandan ''EMZİK BEKLE'' öyle 1,35 gösterip meydan okumaya çalışma 13,50' de eline vereceğim...
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Entrika,''Katolik Nikahına Devam Ediyor''
avusturyalılar ve mondi yönetimi zeki insanlar.ülkemizde spk nın açıkları ve mevzuatı çok iyi biliyorlar.tire gibi şirketlere ortak olmadan önce onlar adına kendi şirketleri hariç ,avrupa birliği yatırım için belli çalışmalar ve raporlar veriyor.her türlü ekonomik ve hukuki hatta bizi hiç ilgilendirmeyen siyasi konular bile raporlarında var.yani süprizi sevmiyorlar.vergi maliyet hepsi araştırılıyor ve pazarlıklar yapılıyor.bundan dolayı spk nı yapabileceği hiçbirşey yok.benim kanaatim ya bedelli ya kısıtlı sermaye arttırımı yani bize kullandırtmadan .yada ortalamayla satış.bana sorarsanız sonuç bunlardan biri.buna kalıbımı basarım.bunu not edin yıllar sonra yüzüme vurun.y.t.d.
bu arada inşallah ben haksız çıkarım.lütfen kağıdı kötülüyor diye düşünmeyin.ama dediğim gibi inşallah yanlış düşünüyorumdur....y.t.d.
Cimer e Spk ya yapılan şikayetlerimiz ses getirecek galiba, herkes sıkı tutunsun çünkü bence de bir işler olacak. 1.38 de 643000 lot alışta emir vardı kapanışta bu Pzt günü için kesinlikle bir durumun olduğunu gösteriyor. Ben de sizlere katılıyorum bu kanı bende de oluştu.
Doğmamış çocuğa dön biçmeyi bırakalım elle tutulur bir dönemiz bile yok şirket iyi bir haber yayınlamadığı sürece komplo terimleri pek bir işe yaramaz.
Bak senle ortak bir yanımızı buldum maliyet bendede 2.04👍🤣
Ayriyeten bu iğrenç ötesi şirkette kademe teknik temel hepsi aldatmaca ve yalandır sadece haber bu şirketi hareketlendirir diye düşünüyorum