Yarin ilk seans serbest marj varmi arkadaslar oyle ise yarin ieyho in herkez dusmesini bekliyor riza ters kose yaparmi ytddddddd
Printable View
Yarin ilk seans serbest marj varmi arkadaslar oyle ise yarin ieyho in herkez dusmesini bekliyor riza ters kose yaparmi ytddddddd
Eger serbest marj varsa borsada ona katilcak cok kisi olcaktir sonucta kumara donuyor is riza icin bulunmaz firsat hic mudahale etmese giren cikanla bu hisseler ucar borsanin en ucuz hisseleri sonucta ytddddddddd
Bu hikayede burada biter.SON..SON..
Yarınki referans fiyat 0.38 yani kafadan %5 zarardayız
Kaçırdım galiba nasıl oluyor bu? 40 kapadı ama.. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hey gidi usas..
Artık yoksun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son mesajimi yazayim..gule gule usas bana iyi kazandirdin allah var.maliyet 0.42
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda rızza bizi de ieyho sahibi yaptin. Usas a elveda ieyho ya. devam
Nerde bu realizer miydi bi hıyar vardı zır zır ötüyodu satın diye:)
Aynen asil hiyarligi biz yaptik neyse artik ieyho takip etcez ieyho sayfasinda herkez duscek diyor duserse aliriz artik ytddddddd
1 usasa 1.647 ieyho vercekler kardesim ters yazmissin ytddddd
Yarın ki ieyho açılış fiyati bugün ki kapanış mi olacak yoksa başka bir değer mi biri 38 kuruş demiste
Teşekkürler
Ula dün 61 den satmayanları kazıkladılar ya abowwwww
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun arkadaşlar :) her kes parasını kazandı çok şükür ,hani nerde o uyuz gerçekçi :)
Ne 62 iyi hesaplayin 64 kuruşa geliyor 38 kurustan
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda hala takılan varmı?
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Bütün malı .39 dam verenler 0.642 vermiş oluyor ,nerde o uyuz ???
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Borsada oluşu çok gereksiz bir şirket. Halka açılarak büyük paralar topladı. Peki sonrası? Yıllarca bugüne kadar ne yaptı hep zarar zarar zarar. Borsadaki alavere dalavere işleri için paravana bir şirket idi hep. Ne zaman şirket birleşimi ile borsadan men ediliyor?
Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşen Usaş Yatırımlar Holding A.Ş.'nin MKK üyeliği, MKK Yönetmeliği'nin üyeliğin geçici durdurulması veya iptalini düzenleyen 24. maddesinin 2. fıkrasının (d) bendi "Üyenin birleşme yoluyla başka bir tüzel kişiliğe devrolması" hükmü gereği iptal edilmiştir.
Usaş uçak kraft bişiler bişiler sonra ne oldu.. Unuttum
Başlıkta geçen USAS hakkında pek bir bilgim yok ama birleştirme olayı ilginç görünüyor. Uçak kraft meselelerine gelince gerçekten ne oldu bilmiyorum ama merak ediyorum açıkçası. Belki de buralarda cevabı olan vardır. Yatırımcıların bu değişikliklerden nasıl etkileneceğini düşünmek de güzel olabilir. Umarım USAS için iyi haberler gelir! :) Unutmayalım, bu bir yatırım tavsiyesi değildir.