METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/636049
Printable View
METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/636049
Sana helal olsun ben bekleyemedim güzel olur dua kismet
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın açılış Nasıl olur
Hocam %8 galibin bu metronun dogru okumak lazim
Yarın ne olur tahmininiz nedir
Ben soyluyeyim tahminen 1 civari açıp 95 lere kadar bir boslukta gelis sonra alim turları olur bence
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 civarı açıp 95 e verecekse dün kapanış öncesi 1tl kademesine önce 1.7 milyon ardından 2 milyon alım girerek satışları karşıladı. Madem satışları karşıladı bence hafif yukarı yönlü gaplı açar ve malı boşaltacağı seviyeye götürür diye değerlendiriyorum. Galip bu ne yapacağı belli olmaz ama alımları devam ederse daha yolu var gibi geliyor bana
Arkadaşlar! Bu kadar mal 3 gün içinde boşuna alınmaz.Mutlaka bir plan vardır. Tabi benim şahsi görüşüm.....
Ayrıca o kadar malı kimse alıyorum diyene de hemen verilmez. Muhtemelen daha önce ki yükselişte topladığı malları Şeker ve Metro' da topladı.:whistling:
Neyin kafasını yasiyonuz ben galibin girdigi bütün hisselere giirdim ve zarar etmeden ciktim butun hepsinin hareketini derinlikten ve takaslardan takip ettim gun içleri dundunde kaldi bu gun acilista 1 de 1 milyon lotmu olacak komik olmayın
Bir yandan galip alıyor... %8 Bir yandan metro alıyor %3 yani toplamaya devam ediyor...Bence filim daha yeni baslıyor...
Hayırlısı bakalım sonuç herkes için hayırlı olur...
Galip girdiği hiçbir kağıttan %200 görmeden çıkmadı. Zorlandığı zamanlarda birkaç hafta bekleyip yeniden yükseltti. Bu kağıtta bana göre 2 lira görülür gibi. Ytd
Tahminim, bugün yukarı hareket edecek ancak alıcılar çok istekli görünmüyor. Metro ve şahıs illaki boşaltacak ancak alıcı gelmesi gerekir. Dikkatli olmalı ve maliyet yükseltilmemeli diye düşünüyorum. Hayırlı kazançlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar Günaydın Hayırlı Cumalar.
Metro girmeden flim baslamaz sabah ne dedim bazilari dunku 1 milyon orda bekliyordu burasi borsa ........
Biraz soğusun.Galip ağa Bu hisseyi topluyorsa vardır birbildiği.
valla galip malip hikaye mrgyo dana daha üçkağıtçısını görmedim, şuna galip elinde hisseler bekliyor verdiler galipe hisseleri satacak yer arıyor. toplasın bakalım nereye kadar toplayacak mrgyo bu ya borsada emre narinin üstüne adam tanımam galip hayatının kazığını yicek mrgyodan
Bakıyorum spek atışması
güçler savaşı var gibi
Yavaş
Ufak at ziya [emoji16]
Hareket büyük ihtimalle sali başlıyacak
Neden pazartesi değil de salı günü?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedenmi daha once avgyo vakfn ykgyo ozgyo bunlarin hepsinde 2. Hareketi 1 hafta sonra yaptı
Bu kagida p tesi sekwrle az miktarda girdi ve 73 den asagi basti sali topladı p tesi de olabilir ama tahminim salı
Su anda 1~99~98 1 kusur milyon lotlri koymus buralardan topluyor 1.01 den global dan satis badkisi yapıyor alışı artı oldugu surece iyi bence hareket basladiginda belli eder kendini bekle gör
adam manyak etti milleti herkeste farklı senaryo beklenti var:hah:
Bu saatten sonra bulduğu alıcının eline verir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta yokmu. Satan kim, metro ne durumda. Veya Ağa, ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
harbi pasta atacak olan varmı merak ettim kim ne yapmış
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...663593cdbf.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0bac3c1ce.jpg