En sağlamı, hesabı kendisinin kesmesi!:he:
Printable View
henüz bir dava sürecinde değilsiniz sadece vatandaşlık hakkınızı kullanıp şikayette bulunmuşsunuz
onun için davaya kadar soruşturma dava açılmasıyla kovuşturma evresi olarak adlandırılır
kaldı ki savcılığın iş yüküne ve dosya nevine göre şikayetin karara bağlanması bazen yılı bulabilir
onun için savcılık kalemine arada bir uğrayıp kendinize zaman kaybı karşı tarafa da rahatsızlık yaratmayın..!!
arkadaş ben arzuhalci miyim ya niye bana bunları soruyorsun ... :)
bak bu adres işi ciddi diyorum ... mernisde yani e-devletteki adresin açık bi şekilde apartman ismi sokak ismi kapı no falan hepsi eksiksiz yazıyor mu ? ... bi zahmet apartmandan aşağı in kapı numarana ve dayre numarana bak... bi de e - edvletle karşılaştır... ciddi diyorum.... sonra sütbıyık zamanında dediydi deme... bu teblligat adresini bulamamaktan , ya da yanlış adrese postacı gidip , tebligatı yapıştırmaktan neler oldu zamanında neler neler... benim arkadaşın yalısı var kanlıcada ... arada kapı no su değişiyordu...
alakasız atıyorum kapıda 17 de yazıyordu yeni numarası 23 de..... niye ? çünküm yeniden numaretaj düzenlemesi yapılıyor zaman zaman ... yenib bina ev falan oluyoo ... eeee oraya da numara lazım.... sen bi zahmet aşağı in bi bak
Askerlik yasası kabul edilmiş 130 bin askerimiz terhis oluyor. Dolar neden yükselmiyor anlamadınız mı hala
Atatürk ilke ve İnkilaplarına bağlı birisinin böyle düşünmemesi gerekir... o zaman o fotoyu değiş bi zahmet derler... vatanseverlik sadece vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmak değildir... akan ya da akmayan trafikte kimsenin arkasından düüüüüüüüt diye gereksiz yere korna çalmamayı da kimseyle trafikte ağız dalaşına girmemeyi de , sokakta yediğin gorfetin dış ambalaj kabuğunu eğer çevrende çöp kutusu yoksa , münasipçe cebine koymayı asla yere atmamayı da gerektirir... bana bunlarla gel
binaenaleyh golf tehlikeli bir spor dalıdır...
Erdoğan ve Trump G20 de ikili görüşme yapacakmış
I. Dünya Savaşı sonrası imzalanan Mondros Mütarekesi'nin "ordular dağıtılacak" maddesi gereği 400.000 mevcutlu Türk ordusunun 350.000 kadarı terhis edildi. Ordu 50.000'in altına düştü.Yeni askerlik kanunuyla 130.000 asker terhis ediliyor. Mondros'tan sonraki en büyük terhis bu!
Sinan MEYDAN
Dünyanın en büyük finans gruplarından biri olan İsviçre merkezli banka UBS, ABD ve Çin’in bu hafta Japonya’da gerçekleştirilecek G20 toplantılarında ticaret savaşını bitirme konusunda ilerleme sağlayamamaları durumunda, dünya ekonomisinin durgunluğa (resesyon) sürükleneceği uyarısı yaptı. UBS analisti Kapteyn, yeni gümrük tarifeleri getirilmesi halinde başta gelişmekte olan ülkeler olmak üzere dünya borsalarının da yaklaşık ortalama yüzde 20 değer kaybedebileceğini vurguladı.
Trump: Artık John Kerry & Obama yok! İran tarafından gelecek herhangi bir hareket büyük ve kudretli Amerikan gücüyle karşılaşacak. Hatta bazı bölgeler yok edilecek.
https://www-m.cnn.com/2019/06/25/pol...www.cnn.com%2F
Bir kaç analisti okudum ben de görüşler genellikler aynı doğrultuda. Toplantı "büyük bir olay, küçük beklentiler" olarak görülüyor. Toplantıdan geniş çaplı bir anlaşma çıkması olası görülmüyorken, eğer anlaşmaya dair bir sinyal verilmezse dünya piyasalarının top atacağını söylüyorlar önümüzdeki 3 çeyrek boyunca.
https://amp.businessinsider.com/trum...tariffs-2019-6
Aklıma Adnan Menderes geldi...
Bu orduyu yedek subaylarla idare ederim gibi bir laf etmişti arası TSK ile bozulunca...
Sonrası malum.
aha geldi :)
ondan daha büyük tabii ki ... direkt likiditenin** kaynağı , musluğun başı yani... ticarette batmamanı sağlayan** en önemli kuralın deposu olanların ( mangır ) yönetim kadrosu = fed
üj töp hikayesi ... ticarette kar ve zarar iner de çıkar ... lastik top gibidirler zıplama kabiliyetleri var... heh üjünjü bi töp daha var ki o töp bi kere düştü mü ki o da likidite , zıplama kabiliyeti yok.... şangırrrrrr..... kendi kırılsa gene iyi , o kırılınca şirkette delik açılıpi ö , gulugulu olur .... nice anlı şanlı şirketler likiditeyi iyi yönetemediği için , nakit akışındaki yamukluktan dolayı mortingen oldu...
Likidite muhimse o kaden .
bu sicakta ben likit bisey aliym
Kola felan
Cevaba tesekkur
https://www.youtube.com/watch?v=FaIO7Zsw_cM
bir an düşündüm kaynanam ölse ne tepki verirdim :oleyo:
Dolarin cikis noktasi zaten ponzi para birimi olduguna delalet
Ustunde ne yaziyo bakiym
İn god we trust . yaradana siginiriz.
İn god we believe. yaradana inaniriz. yazmiyo. Dogrusu bu.
Koka pepsi turka hepsini denedim tek sok marketin crown kolasi iyi su an ictigim
Aynen oyle . margarinleyecem silmediysem bi dakka
Yalan yada saka degil
Avm otoparkinda maybach tan kelli felli ama sortlu biri insin
Bana bisey sorsun
Degil cevaplama
Dinleme icin donup bakmam dahi
Ikisinin de totoları bir yana kaykılmış, bacaklar çarpılmış, şort tartışıyorlar yahu!:dvr:
Kovusturmaya yer olmadigina dair sana yazi gelecek . Itiraz etme hakkin var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu benim bi komşu var yeni taşındı ... kasım ayında ben bunu markette şortla gördüm... zaten muhatap olmamıştım daha da olmam ... zaten arabayı da yamuk parkediyo laubali herif... tenis oynarken şort giy... plajda güneşlenirken giy ama aktivite dışında giyen insan gerçekten cıkkks... haaa şortlu polisler var ona bi şey diyemem ...