Zor kardeş, sen ne diyorsun..şu an küçük yatırımcı ne hakkı kullanıyor.ayrılma hakkı mı kullanıyor:wave:pes valla..birde büyük harfle yazıyorsun..gülünç durumun var
Printable View
Sen satıyorsun.. şirket ayrılıyor.. 2 cümleyi anlayamıyorsun daha
ne oldu zor kardeş, baktın düşüncen yanlış vınnnn değil mi..
şirket ayrılma hakkı kullanırken aynı zamanda sana satma hakkı kullandırıyor..
anladın sonunda ama 3 ay geçti..git balık adam gibi hisse topla şimdi..
Valla değerli vaktimi senle harcayamam...azıcık bilgin olsun be arkadaş bak borsada yılların birikimini heba ediyorsun yazık vallahi
Ayrılma hakkını şirket kullanır ha :) komiksin vallahi
Ben artık burada değerli büyük Konfüçyüs'e uyuyorum ...ne diyor üstad
Bildiğini bilenin arkasından git,
Bildiğini bilmeyeni uyar,
Bilmediğini bilene öğret,
Bilmediğini bilmeyenden KAÇ KAÇ KAAAAAAAAAAAAAAAÇ ardına bile bile bakma...
şirket kottan ayrılacam diye başvuru yaptı..
ayrılma hakkı şirket içindir..
ne okuyorsun sen..
ve zorunlu çağrı yaptı, dileyene satma hakkı tanıdı..şu an isteyen satıyor..isteyen kottan ayrılmıyor..şirket ayrılıcak..kişi kottan ayrılamaz, şirket değil çünkü..
zor kardeş, zorla kendini biraz..
kişi kottan ayrılır mı yahu..hiç mi düşünmezsin..
bana laf yetişteceğine, balık adamı takip et..3 ay sonra hisse alımına başlamış, anlatsın sana..
insanlar sahte gözlerle güzel bakmasını öğrendi diye minübüsçüler yazar arabasına..
seninki de ona benziyor:oleyo:
laf var ama içerik yok
zor kardeşin dediğine göre ben hissemi bu gün satsam ben bu gün kottan ayrılıyorum..
böylesi gülünecek durumu yazma kardeş..
birde süslü laf ediyorsun..
gerek yok, anlamadım abi de, canımı ye..
Karaduman 1 buçuk yıldır bu topikte yazılan her şeyi okudum, neler yazdın neler, günler saydın aylar saydın, 40 dedin 50 dedin. Şahsım adına beni bu boktan hisseyi alma, tutma, arttırma konusunda çok etkiledin. Açıkcası tam bombasın bahenelerde hazır "hırsız var", süreci anlamadığın gibi anladığın şekilde sonuna kadar ısrarcısın, bir uyduruyorsun "%98 konusunda SPK ile İzocam anlaşmış olmalı" yok "şu an satma hakkı kullanılıyor". bir de haklı olduğunu göstermek adına ergen tavırlar. ayıptır etkileme insanları hele o özürlü fikirlerinle hiç yazmasan daha iyi bence.
Şu an yatırımcıların şirketten ayrılma hakkı kullandırılıyor.... son.
şeffaf olun, kendiniz olun..
al işte..çıktı biri daha..
ne yazayım kardeş sana..nerden okuyum sana..
neyi anlamadın..
derdin ne..
hakkaten bizim insanlara laf anlatmak ne zormuş..ne zormuş..ne zormuş..
önüne elmayı koyuyorsun bu elma diyorsun..armut olabilir mi diyor..
SN. mgokdere, korkuya gerek, %98 i bulacaksa bulur zaten..sıkma kendini..
istemiyorsan satı ver kardeşim..
zor dun dediği gibi satarsan kottan ayrılıyorsun bu gün..:oleyo:
bak balık adam kaç gündür kota giriyor..:oleyo:
bugün hissesini satıp bizzat kendi şahsı kottan ayrılmayı başarırsa ödül var.
bir de yazmış..bilmediğini bilmez..vs..
ben de sana yazayım..
bazıları da bilmediğini duymak istemez..
imza: KARADUMAN
mgokdere, sen ne diye bekliyorsun hissede, yazsana bana..
madem %98 e inanmıyorsun, ben de hatalayım..ne bekliyorsun kardeşim..
ergen tavırla sataşma yapan sensin..
ne bekliyorsun burda..sat sende kottan ayrıl bu gün..
ayrılamıyorsan zor kardeşin elinden tut, ayırtsın seni kottan..
çünkü onun ağzıyla konuşuyorsun..
ayrılın bu gün kottan:)
balıkadam da ayrılcam dedi zor gibi..sonra tek başına ayrılamamış kottan, hisse topluyorum diyor şimdi..
olacağı buydu..
sen şirket değilsin, fabrika değilsin, tüten bacan yok..
Herkesin mantığı var ama memleketin kurumlarından mantıklı işler beklememeliyiz. Bunun en canlı şahidi bizler degilmiyiz. Dediğinizden farklı yorumlar çıkmayabilir sn. Karaduman fakat Dediğinizden farklı uygulamalar olabilir keyfi işler bü memlekette çok olmaya başladı.
Yine de direnişe devam diyorum. Filmin sonu sabredenler için güzel olacak diye düşünüyorum.
Ytd
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkçası sn. Karaduman polemik içinde olmanız dogru değil bu Hisseyi yukarı surduklerinde cezalı olmanız kimsenin hoşuna gitmez. Ortak yönumuz var herkesle.( zararı azaltmak, zarardan kurtulmak, maliyeti kurtarmak veya kar etmek, )
EN FAZLA BİRKAÇ HAFTA DAHA YAZARIZ BURADA SONRA izocam BAŞLIĞINI BORSA DIŞI DİYE GÖREBİLİRİZ MENÜDE. Az bir zamanımız kaldı kırıcı olmayalım [emoji106]
mevzuata göre %98 olmadan %95 ile pay alamaz diyorum..eğer alıyorsa bu aşamalı süreç olduğu için ancak bu şart olduğunda alabilir diyorum..( hani daha önce teminat falan demiştim)
tebliği veriyorum..
bilir kişiler yazmış..ekonomist dç.dr..
açıklamış..onu veriyorum..
hala şirket %95 ile alabilir ve kottan ayrılabilir diyor..
haa ayrılır kafasına göre davranabilirse ayrılır..
şirketin sözleri benim için önemli değildir..
açıklamayı doğru yayınlayan şirket 10 yıldır hisseye çökmez, baskı kurmazdı..
ben bunların mı sözüne inanacam..
Sizin şirketin sözüne inanma mecburiyetiniz olmadığı gibi başkasının da sizin sözünüze inanma zorunlulugu yok.
Doğru bildiginizi yazın ama ısrar ve tekrar gerek yok.
Saygılar
Bu saate sonra hiçbir ky satmaz bence hacım ky ağırlıklı alış ve alış baskilanip hacım artışını etkilemek istemiyorlar yoksa tutamayabilirler. Ky ni arasına sızan içeriden bilgi alanlarda olabilir. Ytd
Bana gelen cevap bu
Sayın çok değerli yatırımcımız.
Şu an kullandırılmakta olan zorunlu pay alım teklifi siz değerli ortaklarımız için ayrılma hakkıdır.Sermaye piyasası kurulu bazı nedenlerde ayrılma hakkını zorunlu pay alımı olarak düzenlemiştir .Borsa kotundan çıkmak ta bu nedenler arasındadır.Bir nevi ayrılma hakkı olan bu çağrıya katılıp katılmamak siz değerli yatırımcılarımızın kendi insiyatifindedir.
Saygılar
Bugun tum mali 20.18 den verdim geri 20.14 den yerine koydum.artik yeni maliyet 20.10
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırakın 95 i 98 i patron a bir süre verin ne kadar kaldı piyasa da otursun bir hesap yapsın sonra masa ya yeni kartlar sürsün bakalım.. Muhakkak ekmek bulamazsa pasta yer merak etmeyin. Şu 3 günlük dünya da niye kasıyoruz anlamıyorum... Parayı mutluluk aracı yapmayın.. Çıkın gezin dolaşın aileniz ile ilgili olun..ytd
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Suat tebrikler.. Hayırlı olsun.. Patron duymasın
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Şirket yetkilisi ne bilir canım onlar işine geldiği gibi yazıyorlar inanmam valla, SPK yazsa da inanmam BIST yazsa da inanmam...benim kafa böyle..." bunu kimin diyeceğini iyi bilirsiniz
Tokat gibi cevap alsın okusun evirip çevirip okusun...
Şu adama hala burada itibar edenler olduğunu görüyorum da üzülüyorum vallahi...
yaw bilgi olmazsa fikir olmaz fikri olmayanın da zikri boş olur ...devamlı aynı şeyleri papağan gibi yazmasının sebebi de budur...
Hayırlı kazançlar herkese...kusura bakmayın boş muhabbetlerle vaktinizi aldığım için
Saint goben Fransa borsasında 35 eurodan işlem görüyor piyasa değeri 20 milyar euroya yakın
Bizim tükiyedeki operasyonunu yöneten maşalar tam çökücü tipten https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fe4b775543.jpg
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Karaduman şirketin şu an satma hakkı kullandırma yetkisi kanunen yok.bunu kanun koyucu 2/27/2 ortakları cikarma satma hakkında belirlemiş olup şirketin bizlere bu hakkımızı tanıması için yüzde 98 pay oranına ulaşıp hakim ortak konumunu kazandığını aciklamasi gerekmektedir.
Şu an bizim kullandığımız hak 2/23/1 önemli nitelikli işlemler tebligine istinaden ayrılma hakkıdır
İyi günler.
Arkadaşlar şöyle düşünün
Şimdi bir hisse halka ilk arz olurken fonlar gelip sirketin hisselerini aliyormu
Bunlar alırken ne için alıyor en az 3 yıl 5 yıl aliyirlar belki daha uzun temettü için alıyorlar .
İzocamin kottan çıkması çoğu türk yatirimcisinin işine gelmez çünkü biz borsaya kumar gözü ile bakıyoruz bizler aslında yatırımcı deiliz .
Ben aslında izocama uzun süreli yatiriim yapmayida düşünmüyor deilim .
Ancak tek korkum kahpelik yapıp borsa dışında iken ortaklıktan atmaları.
Ve bunu 2 yıl sonra 20 TL den yaparlarsa param pul olur tek korkum bu.
Kot dışında pay alımı süresi bitene kadar yani 3 yıl ortaklıktan atilmayacagimi bilsem yemin ederim korkmadan borsa dışında ortaklığı tercih ederim
Sizlerin bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir
%98 bulurlarsa kot dışında değerleme raporu ile oluşacak fiyat geçerli olur diye biliyorum...
20.12 tl nin altında olacağını sanmam
2006 da şirket satıldığında 280 m dolar üzerinden %61 i 170 m dolara satılmıştı...
2006 bilançosu ve 2019 özkaynakları karşılaştırılır diye biliyorum...
özkaynakları hangi oranda artmış ya da azalmış ise o oranda fiyatlanacaktır...
ben satmamaya karar verdim,
en kötüsü çocuklarıma miras kalır,onlar düşünsün.
2006 da öz sermayesi 137 milyon tl sermaye 25 milyon pay değeri 12 dolar ya da 17.5 tl
yani öz sermayesi 1.32 kat artmış...kabaca;
2019 da 181 milyon tl sermaye 25 milyon pay değeri 15 dolar ya da 87 tl olması gerek
yeniden değerleme yapılacaktır muhtemelen tüm varlıklar....
özsermaye karşılaştırma yöntemi ile 87 tl olmalı...
muhasebeci değilim ama kıyasen böyle çıkıyor...
dolar bazında...
yine trade deydim arkadaslar.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi