Şu son kapa düşen haberden aman ne de mutlu olduk.
Printable View
Şu son kapa düşen haberden aman ne de mutlu olduk.
Takım Barça;gerçekler malum başarılı bilanço!Kafein halka arzı temciti,o yetmezse Smartiks,maliyetle bekleyen küçük yatırımcı.Mükemmel bir performans.Yatırım tavsiyesi algılanmasın lütfen.Başarılar ekip.
kağıdın gerçek değeri 6,00 tl ve üzeri.tabiki spek bu fiyattan ky ortak etmek istemiyor.dışarıda malı var onu almaya uğraşıyor.ky aklını kullansın ve satmasın tavsiyem.bugün 2.66 dan 10000 lot ve 264 ten 5000 lot aldım. orta vadede 4.00 tl ve üzeri bekliyorum.4.00 tl den aşağı verirsem namert olayım.spek mal alayım derken mal kaptırıyor.yakında metro gelecek ve bu tahtayı silip süpürecektir.4.00 te görüşmek dileğiyle saygılar.ayrıca bugünkü düşüşe sebep ben oldum.yarın normale döner özrüm kabul ola.....
fazla zorlamayın kıçınız yırtılır sonra spek çocukları.söyledik ya 4.00 ten aşağı vermem diye.beyin yok mu sizde.yoksa blöf mü sandınız.
Aynı fikirdeyim bendeki malı da alamayacak matematiği psikolojisine yenilen küçük yatırımcı malına kafayı takar bu yanlış.Başarılar!
arkadaşlar,
dediğiniz gibi, sizlerin bizlerin 10 bin lotuna 14 bin lotuna göz diktiyse speki açtır. spek varsa tahtayı siler süpürür.
KY'nin her zamanki avuntusudur yok malımı vermeyecem yok dışarıda mal var almaya çalışyor.
Adam gibi şirketlerin yatırımcı ilişkilerini aradıgınızda sizinle muhatap olur sizi dinler projlerini anlatır..
Siz bu şirketin yatırımcı ilişkilerini arayın ondan sonra konuşun.. Sizden önce yatırımcısı oldugunuza dair ekstre istiyorlar
sonra mail atın telefonla konusamıyoruz cunku telefonla konuşma özürlüsüyüz diyorlar.. mail atyorsunuz klasik arz talep fiyatı belirler biz napalm diyorlar..
sonra diyosunuz ki bu sirketin ederi bilmem kac lira. once şirket bi yatirimcisini onemsesin. şahsen ben kendim SPK ve BİMERE şikayette bulundum Sizde burada yok malımı vermeyecem diye avunup durun.
Zafkanka nickli arkadaş neredesin??Maliyet düşürelimmi bugün 2,64 maliyet ile iş yatrımdan 110000 lot dayadılar çaktılar perişan ettiler yine!? Gerçi sen o günlerde gelip millete maliyet düşürün deyip mal sahiplendirmeye yazılarını yazıp kayboldun manüpülatörün adamı!Dönem dönem mal çıkışı öncesi böyle adamlara üç beş kuruş verip bu forumlarda yazmaları için salıveriyorlar ortalık yere!
Ytd.Değildir!
Malın (mal gerçekten o ayrı! :) :) ) neye göre gerçek değeri 6 tl gardaşım???Açıklarmısınız hangi temel analize göre?Üstelik adamlar anelt paçavra senedinde %14 pay sahipleri iken (2.00TL) malı en diplerden verip 12-17 milyon tl batırmışken ve nakitleri kalmayıp her nakte sıkıştığında dolaşımdaki senetlerini tahtadan anlaştığı faiz ile para almaya başka büyük yatırmcıya en dipten 2,50 pazarlarken???O alan yatırımcı he he manüpülatörde aldıklarını bunlar adına faiz ile verdiği parasını 2,60-2,80 e çekip çekip vermeye çalışırkene! ? :) Kalın sağlıcakla!Böyle manüpülatif senetler insanda sağlık problemleri yaratabilir bilginize :)
Yasal haklarımızı kullanmakta tereddüt etmiyoruz dedikleriniz doğru sonuçları hepimiz için hayır olur inşaallah malda olmak ve verip vermemek yatırımcı stratejisidir avuntu olarak algılanması mantıklı değil.Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla yorumları okuyoruz nihayetinde Borsa aklın akılla da mücadelesi.
bu hissede cok dikkatli olun arkadaslar gaza gelmeyin. mal dışardaymıs yok gercek degeri sudur budur palavralarina inanmayin. gercekten analiz edin. Siz hiç duydunuz mu bi Tuprasın bi Arceligin bi Garanin şirket sahibinin borsada işlem yaptıgını...
Hangi şirketin sahibi borsada işlem yapiyorsa KY orada kaybetmeye mahkumdur.. Şansa kazanırsınız ama kaşıkla aldıgınızı kepçeyle verirsiniz.
Şirket haber gonderiyor yok takasbankin eski bilmem neyini yonetime aldik diye bunlar KY icin boş ifadeler Bimeksin sahibi eski SPK baskaniydi bimeksin fiyatina bakin.
Ayrica malin disarida oldugu falan atmasyon tamamen kendi ellerinde canlı olarak izleyin gun boyu gorursunuz.
Hisse sabahtan 3-4 kademe yukari cikar sonra gidecek diyen sazanlarin eline verir geri gelir ..
Tahtayi yonetenler boyle 3-4 kademelik adamlar gunluk corba paralarini cikartiyorlar...
Almayın arkadaşlar kendileri alsın oynasin
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu SMARTİKS yazılım.şirketi ne zaman halka arz oluyor bilgisi olan varmı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aracı kurum değişikliği yaparlar falan filan derken gönderdikleri haberler ile 20 30 kademe yukarı cekip tekrar süründürürler...
en iyisi siz yatırımcı ilişkilerini arayın konuşma yetenekleri varsa öğrenebilirseniz Size zahmet olmazsa bizide bilgilendirin lütfen.
Şirket Smartiks halka arzı esas sözleşme tadili için 12 Temmuz'da SPK ya başvurdu SPK dan bir cevap gelmedi
Iyı öperler bunlar. Gidin başka kağıtlara yoksa fena çarparlar. Arz falan hepsi hikaye. Gözü cebinizde 3/5 kurusta.
Lucky26 yüksek maliyetten mallandırıldık uzun süredir,hisseye bayılmadığıma garanti veririm operasyon ekibi kahin değilse şirket ve hatta politik hamleleri içlerine doğuyor! şahsen malıma güvenmiyorum kimseye asla tavsiye etmiyorum SPK dan cevaplar gelmedi Kafein,Smartiks,iklimya pay alımı sonuçlanmadı iki senedir bu haberle öpüyorlar.Şimdilik bu kadar herkese bol kazançlar.
Maliyet 4,5 TL ,yaklaşık bir buçuk yıl oldu ,kim bilir daha ne kadar bekleriz ,
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir hisse alırsın kaybedersin yada kazanırsın bu borsa yatırımının bir sonucudur fakat bu şirkette ilk defa yatırımcı ilişkilerini arayıp bilgi alamadığım bir durumla karşılaştım.
önce gercekten yatırımcımısın bize ekstreni gonder falan dediler. ekstreni gönder sonra bize mail atabilirsin şartı koştular. Ayrıca telefonda kesinlikle konuşmuyorlar.
Farzedelim ki dediklerini yaptıgınız mail attınız geri dönüş zaten yok. işte o an ne kadar işe yaramaz bir şirkete yatırım yaptığımı anladım. Siz Siz olun önce bi yatırımcıı ilişkilerini arayın hisse alacagınız firmanın tutumlarını inceleyin. Yatırıcımsına değer veren şirketlere yatırım yapın bence..
Bu yaptıklarının benden ekstre istemelerinin yasal olup olmadığı konusunda SPK ya şikayette bulundum umarım ilgilenirler.
sevgili @diproyal yatırımcı ilişkilerine telefon açtıgınız an soru sormadan önce yatırımcımısınız önce ekstrenizi gönderin kanıtlayın dediğinde şok olmuştum. Hadi bunu geçtik farzedelim ki ekstrenizi gönderdiniz. Tekrar arıyorsunuz yatırımcı ilişkilerini bu sefer diyorlar ki muhterem ulaşılması zor şahsiyetler telefonda bilgi veremiyoruz mail atın.. Haydaaa diyosun.... Hadi o kadar sabırlısınız mail de gonderdiniz 3 gün bekliyorsunuz yanıt yok. Dayanamayıp arıyorsunuz ne oldu mailime yanıt gelmedi sonraki gün standart kalıplaşmış bir yanıt..
Bu bir hikaye değil bu vertunun yatırımcısına verdiği değer.. İnanmayan varsa arasın bi zahmet...
O yüzden küçük bir yatırımcı olarak bu şirkete yatırım yaptığıma bin pişman oldum. Ettiğim zarara değil boyle adam yerine koymamalarına daha cok kızdım..
SPK'ya şikayet ettim tabiki ama bir sonuç çıkar mı bilmem..
Hissenin bilanço malum,halka arzlar sadece beyanda,iklimya beyanda,BIST rekor kırdı bu YATIRIMCISINI kırdı yatırımcı ilişkileri M ile başlayan zat saygı abidesi yatırımcısına!şahsen tabiki bayılmıyorum zararı realize etmemeyi etmeye tercih ettim,spekülatörü veya beraberindekiler bana göre başarısızlar.
Tiksiniyorum...
Tiksinti duyuyorum.
Tavsiyedir....
smartiks yada kafein halka arz başvurusu eninde sonunda sonuçlanacak,ben en az birinin yakın zamanda açıklanacağını düşünüyorum.eğer olumlu sonuçlanırsa alım fırsatı vermez,tabi, tersini düşünmek istemiyorum.aracı kurum metro olmasını avantaj olarak görüyorum.
Kimseye umut vermeyin. Günahı vebali var. Ben sizin gibi umut verenler yüzünden 2senedir sıkıntı çekiyorum. Yapmayın. Alacaksanız kendinize alın.
Alacak olanlarda 2sene beklerseler bir ümit...
Olasılıkları değerlendirmek umut değil rasyonelliktir.
Halka arz olursa alım fırsatı vermez olmazsa düşünmek istemiyorum dedim.
Burdaki umut nerde sayın arkadaşım.
o olasılıkları herkes biliyor aten sizden önce de eksik olmayınız :)Ayrıca bu halka arz başvurularından bir sonuç çıkmadığınada fiyat seviyeleri buralarda sürünmekte ve şirket anelt paçozunda para kaybettiğine!
Halka arz diye insanları kandırıyorlar para kazanmak için insanları kandırmak şart mi ?
2 senedir bu ümitle girdim. Tüm paramı buna yatırdım. Nasıl rahat olabilirim. Psikolojimi bozdular. Maliyet 5**. Sadece düzelir diye bekledim. Ben düzeldim. Moral 0 .
Elbet yaşayabilir.Ancak önce acsel alım fiyatına göre ortalama 4 seviyeleri sonra %14 payına sahip olduğu anelt (fiyat 2-2,20 aralığı en iyi 1,20 den boşaltmaya başladı ve ortalama 10 milyon minumum -acsel ile 15 milyon arası para kaybettiler! Ayrıca bizleri kahreden dolaşımda olmayan paylardan patronlar nakte sıkıştıkça anlaştıkları anlaştıkları diyorum bu seviyelerden işlem hacmi kurumuş alıcı gelmeyen senede milyon alıcı gelmez! anlaştıkları alıcılara mal devri yapmaktalar.Bu konudaki görüşlerinizi merak etmekteyim elle tutulur açıklama beklemekteyim fiyatın diplerde(hakkettiği için)olması dışında! ?
Ytd.Değildir.
Ayrıca fiyatının dipten on katına çıkma durumu yaşayabilme durumu olabilmesi için özellikle bu senedin!2 yıldır yazmaktayım 2 yıllık düşen trendi 3,50 den geçmekte!Önce orayı bir geçsin hesaplaşırız yeni gelen arkadaş! :) :) :) Ne zaman sizin tarzınzda yazılar yazan olmakta!Patron lar dolaşımdaki senetlerden milyon lotçuk kakalamakta :) spk da seyretmekte!Acaba bir e on cu siz arkadaş gelmişssiniz yeni bir bir milyoncuk patron satışımı gelecek diye düşünmeden edemiyorum :)
İyiymiş....
Olumsuz yazıların çoğaldığı yerde olma fikri yeni bir teknik anlayış, bir öngörü olmuş :party:
Ancak bir sorun var bu sövgüler, bağırmalar, isyanlar yeni değil ki? Bir yılı geçmiş durumda... Bence yanlış yerdesiniz. Değil 10 kat 1,1 kat bile arttığında milletin kucağına bırakıyor malı...
YTD
Gerçekleşen bir icraati var mı? KAP a gönderilen haberler ile oluşan prime tenezzül edilen durumda, bilanço malum, şikayet eden bolluğuyla hisseye giren uzmanlar!varken neyse hayırlısı bakalım.
Paronayak fikirler genelde hisse bu gibi kötü durumlarda iken patlama yapar.yeni gelenmiş yok yüzde oncuymuş.valla ilginç başka topiklerdede bazıları birilerine kayserili deyip duruyor ne kadar benzer mantık.
Tartışma üslup bozulmadan olacak.
Yok patron satacakmış,bu septomlar daha sıklaşırsa psikolojik destek almanızı şiddetle öneririrm.
Öncelikle,allah yardımcın olsun tez zamanda paranı kurtarırsın inşallah.
Ama belliki yanlış strateji izlemişsin,eğer tüm yumurtaları tek sepete koyacaksan rüştünü ispatlamış sağlam birkaç hisseye koyaydın daha iyi olmazmıydı?yeni halka açılmış her şirket saatli bomba gibidir riskini alırsın öyle girersin.