https://www.linkpicture.com/q/Screen...0-184917_3.jpg
Printable View
Elinde bulunduranları tebrik etmek lazım hareketi gorunce btr alarak aranıza katıldım.. Senetler çok şeye gebe anladığım... Birileri kafayı takmış senetlere...
Sn kwon arkadaşım..
Altın hisseler sende bilirsin habere endeksli arkasına "hazineye devir" beklentisini almış ve bununla ilgili en ufak demeç veya adımda kıpraşan hisseler..
Geçen hafta Ömer Çeliğin demecindeki "BU İŞ KESİN OLACAK MECLİS BUNU HALLEDECEK TEMENNİMİZ CHP NİN HİSSELERİ VERMESİ ve muhabirin sorusuyla gündeme gelen yatırımcıda oluşan 7 OCAK algısı..
Yine "derin hisse" Önder beyin herkesin bildiği Şubat mesajı..
Yani Ocak ve Şubat beklentileri var.Bu algıya göre zaman doldu.Trene binmek isteyenler fiyatları yukarı götürüyorlar..
Zaten kurucuda karın ağrısı vardı.İşB derinden sessiz sessiz gidiyor.Oradaki yüksek fiyatlama hepsini tetikler..
Bu son haberi arkasına alması hisseye yansıdı.161 bin alıcısı 3 gündür fiyatı 166 bine çekip bekliyor.Bu akşamda 167 bine çekti ve hala sabırla bekliyor.AMA HİSSESİNİ O FİYATA veren yok...
Yani hisse SEVİYE ATLADI.Tabiri caizse "yok öyla üç kuruşa beş köfte"..
Önceden 160-170 bin alıcıya hemen hisse verilirdi.Kurucu seviyesini bir tık daha yükseltti.İnşaallah 200 bini destek yapar ve fiyatını hazmeder..
Hantal A ve kurucudan ziyade oynak B yi takip etmesi daha zevkli.Orayı da sessiz ve sağlam alıyorlar.B deki istikrarlı doldura dolsura spekülatif olmayan yükseliş güzel fiyatlamaların olacağının habercisidir..
B deki 30 bin ve kurucudaki 200 bin üstü fiyatlamalar psikolojik olarak yatırımcısını rahatlatıp dikkatleri üstüne çekecektir..
Yeni bir sene..
Bu iş kesin olacak çıkışı..
Şubat söylemi..
Üst üste gelen tesadüf olamayacak çıkışlar..ve hissede olmayı isteyen yatırımcı..
SONUÇ fiyatlamalardaki yükseliş..
FİYATINA BAKMADAN SABIRLA BEKLEMEYE DEVAM...YTD..UYTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri 82000e iskur mu almaya çalışmış yoksa ben mi yanlış yorumluyorum?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
almak ister ama kim satar :) bir ara tabana 10 lot yazmışlardı sonra patır patır eşleşme olunca silmişlerdi
Bu aşmaya kadar sabırla ve umutla gelmemizde bize destlerini eksik etmeyen;Sayın Derinhisse, Fibonacci, Marslı ve diğer ismini sayamadığım değerli yatırımcı arkadaşlar a sonsuz teşekkürler.Yeni bir yıl hepimiz için hayırlı uğurlu olması dileğiyle.Önce sağlık tabiki gerisini Oflu halleder.😊
url=https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic5e0b1bed26f2d1218539505]https://www.linkpicture.com/q/Screen...231-125636.jpg[/u
işbtr kararlılıkla devam ediyor
Dün 30 bin yazdık ya 15 lot koymuş[emoji1][emoji41]
Yuvarlak fiyatlar her zaman dirençtir...
Ama güzel gidiyor..
Altın hisselerin birindeki yüksek momentum diğerlerine de taşınıyor..
B deki enerji ve fiyatlama illa ki A ve kurucuya yansıyacaktır..
Örneğin işA geride kaldı.Bugün o da ayak uydurabilir..
Fiyatlara takılmadan beklemeye devam inşaallah..
Direnç falan hikaye bu senetlerde mal toplanıyor farklı kurumlardan ben öyle anladım...
Reis hayırlı işler bende de vardı 4 tane 19300 ortalama ile ama ben aylar önce sattım lakin o dönemden bu ana kadar sermayeyi 2 ye katladım
Senin için hayırlı olsunSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...231-141201.jpg
Buyrun buda son durum...
Şimdi bu fiyattaki B de kurucunun rahat 200 bin üstüne atması beklenir..
Hele ki A daha cılız kaldı..
Hep yazdık bir altın hissenin kıpırtısı hepsine yetti..
B öncesinde 21-26 bin arasını sessizce gitti.Sonra gelen talep çokluğu bu sessizliği bozdu.Zincirlerini kırdı..
Hantal olan A ve kurucu bu fiyatlamalara kayıtsız kalmayacaktır..
Hele ki B de hacimli tavan görülürse kurucu hissede birden çok işlemli 200 bin üstü kapanış görebiliriz...
Fiyatlarla işimiz yok ancak böyle heyecanlı günlerde de notumuzu yazmadan olmazdı..
YTD..YTD..
Ve sen biraz daha sabretseydin daha iyi kazanacaktın..
Kurucuda sabredemedin..
Bu hisseler tam sabır hissesi.Bunu hep yazdık..
Heleki bu fiyatlamarda alanlar MUTLAKA FİNALE oynayanlardır..
Artık Al-Sat bitti..
Al-Yat başladı...[emoji1]
Allah ımıza hamd olsun. Milletmiz var olsun.
Dün 26 dan alayım dedim ama tercihimi qnbfb den yaptım 31.50 den yakaladımSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama inan isbtr de almak vardı yaniSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermayeyi ikiye katladım dedim ya sadece hep günlük al sat ile sabırla beklesem her şey farklı olurdu [/QUOTE]
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[/QUOTE]
https://hizliresim.com/M1mzY9
belki fikir verir on numara duruyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Sn mavıdeniz000 parayı sabırlı olan kazanıyor, diğerlerinin ağzına bir parmak bal çalıp sonra geri alıyorlar beklentıli senedı buldunmu yapışacaksın... Sayfayı da fazla işgal ettik:) .. Teklifim halen daha gecerlı tavana beklıyoruz:) hazır sermayeyi de ikiye katlamışsınız.. Perşembe bulamayabilirsiniz sureç kısalıyor.. Geçmişine bakılırsa bu senetlerin eğer oraları denerlerse bu fiyatlar bıle makul gıbı ama risk hep var malum:).. Nisan hareketinde hatırlarsınız ıkı hafta açmadı tavanı belkide daha fazla.. Ben grafıktekınden daha iyisini bekliyorum açıkçası.. Bol kazançlar...
Nasipten öte olmaz fazla meşgul etmeyelimSn mavıdeniz000 parayı sabırlı olan kazanıyor, diğerlerinin ağzına bir parmak bal çalıp sonra geri alıyorlar beklentıli senedı buldunmu yapışacaksın... Sayfayı da fazla işgal ettik:) .. Teklifim halen daha gecerlı tavana beklıyoruz:) hazır sermayeyi de ikiye katlamışsınız.. Perşembe bulamayabilirsiniz sureç kısalıyor.. Geçmişine bakılırsa bu senetlerin eğer oraları denerlerse bu fiyatlar bıle makul gıbı ama risk hep var malum:).. Nisan hareketinde hatırlarsınız ıkı hafta açmadı tavanı belkide daha fazla.. Ben grafıktekınden daha iyisini bekliyorum açıkçası.. Bol kazançlar...[/QUOTE]
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...231-175552.jpg
Buralar karışacak vaziyet alın:halay:..
Tahtalar sindire sindire gıdıyor, mal yedirme yok acele yok...Atr de değişiklik yok..