Yok yeşil ok la artıyor, yeşil. :)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok yeşil ok la artıyor, yeşil. :)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen abi. 2 sene yataya sardığını bilirim. Şu an da öyle bir dönem gibi. Sessizlik, sakinlik iyidir. Yabancı sattı satacağını . Bal böceği gibi geldi koynumuza girdi sonra da batırdı iğneyi. Daha satacağını sanmamakla beraber 5-6 ay içinde yeniden agresif olarak geleceklerini düşünüyorum. Bu süreçte bu hisseye sükunet gerekir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4c133ada32.jpg
Citi menkul karanlık odada 5.69 dan 546 bin satmış. Yabancılar satışa devam ediyor. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kara Cuma yani Bilek Firaydey indirimi var hisselerde. Büyük indirimli satış günlerimiz başlamıştır.
Çitili Devid, Doyçeli Hans, Meril Liyncli Elizabet satar, Akyatırımlı Birol, Yapıkredili Serkan, İşbanklı Melih alır. Biz buna ingilizce "Mall kill it leeme" diyoruz. Türkçesini bilemiyorum nasıl diyoğ siz?
mayıs ayından beri düşüşte olan hisse de endekste satışlar devam ederse 5.50 görülebilir..
5,70'i aşağı kırması iyi olmadı. 5,70 - 5,73 bandında 2-3 gün stabil kalması senedi geri döndürebilir... Beklemek ve görmek lazım...
Boşuna hisseyi suçluyorsunuz ben cuma aldım..ondan dustu..[emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne dandik kağıtsın anlamadım, hemen cam gibi kırılıyorsun, biraz dik dur......
Borsanın en sağlam hissesiymiş:)))
Allaha şükür yarısını satıp 1,17 den kristal aldım zararım çıktı keşke hepsini satsaymışım
ak 675.000 merrill 515,000 lot verdi
5,62 destekten döner mi?
5.40 - 5.50 arasına kadar çekilirse sonrasında daha sağlıklı yükselir diye düşünüyorum...
180 kere bahsettik abi bu sunristen. yatırımcı ilişkilerini aradık. konuştuklarımızı koyduk hala sunris paylaşıyorsunuz milleti yanlış yönlediriyorsunuz. soda külü kontrat fiyatlarla satılır defalarca söylendi. soda külünün spot fiyatı olmaz! Soda külü altın, değerli metal ya da baz metal değil ki anlık fiyatı olsun! gerçek kontrat fiyatları (yıl içindeki satışlardan GERÇEKLEŞMİŞ) görmek istiyorsan al sana web sitesi. ama üye olmak için yıllık 1000 lerce dolar ödemeyi göze alıyorsan.
www.indmin.com
Al sana ordaki son haber:
Chinese soda ash spot price falls to two-year low, European contracts move up
15 November 2019
The price range for soda ash in China has fallen to a level not seen for two years, while European prices are rising with producers passing on increased costs of production to the end-market.
Ne diyor burda özetle:
Çin soda külü fiyatları 2 yılın dibinde ancak Avrupa kontratları artıyor. Avrupa da yükselen maliyetlerden dolayı üreticiler fiyatları artırıyorlar. Soda sanayi SODA külünü kaça satarsa (anlaşırsa) fiyatı da odur. Buna büyük üreticiler karar verir. SODA sanayii de büyük üreticilerden biridir.
Ak yatırım - 1.066.018
Merrill - 606.954
Yatırım - 256,048
Deutche - 237.436
iş 715611 lot karşılayabilmiş
ak yatırım rahat bırakmıyor hisseyi - 1.104.907 oldu
alış satış arası fark - 552.775 satış tarafında
doğru mu doğru murat kardeş :) hatta yemin ederim sebebi arz-talep ilişkisi.
fiyat konusunda en sağlıklı bilgiler şirketlerin çeyreklik finansal raporlarından elde edilebilir. bir de gerçekten merak edenler için dünyanın 3ncü büyük soda külü üreticisi TATA Chemicals in web sitesinde zaman zaman son kontrat ettikleri fiyatlar yayımlanıyor. ona aşağıdan ulaşabilirsiniz. aşağıdaki linkten 'CHECK PRICES' kısmına bakarsanız görebilirsiniz.
https://www.tatachemicals.com/asia/p...ducts/soda-ash
https://www.tatachemicals.com/upload...-5-11-2019.pdf
Bu fiyatlar Hintli üreticinin Hindistanın kendi pazarına farklı farklı verdiği fiyatlar. Hindistanın kendi içerisindeki eyaletlerde bile farklılık gösteriyor. Avrupa'da ise durum bambaşka.
5,62 den uzuuuuun zaman sonra biraz aldım. özlemişim soda almayı
Soda külü fiyatlarina mynet.com dan baktim göremedim. Kontrat falan anlamam ben futbolcu muyuz ki 3 yillik kontrat yapalim Holosko artı bir miktar paraya?
Madem oyle sunsirs nokta kom niye o fiyatlari yayinliyor?
Soda'nin durumu otobusten atlayan soforun durumuna benzedi. Vites boşta kafasina gore gidiyor arac
osman şişeyi şenlendirsen
dün akşam ki karanlık odadaki tablo olur mu bilmem 5,57 ye alış yazdım inşallah gelmez
alış satış arası fark -105.000 satış tarafına geriledi
Ne yaptıklarını anlamak çok güç iş 780.000 alıcıyken sattı şuan 477.000 e düştü
65 kalkması lazım. kalkmadıkça devamm