İş Yatırım dün aldıklarını yine kendi çetesindeki diğer aracı kurumlara parça parça veriyor, bu kurumlar yarın öbürgün azar azar çaktırmadan millete verirler.
Printable View
İş Yatırım dün aldıklarını yine kendi çetesindeki diğer aracı kurumlara parça parça veriyor, bu kurumlar yarın öbürgün azar azar çaktırmadan millete verirler.
Ayrıca bu spekciklerin piyasa yapıcısıyla iş yaptığı apaçık belli.
Altını doldurdukları kademelere mutlaka mal verirler. Gerçi artık bunları bilmeyen de kalmadı :)
bu şirket 100mn. karda açıklasa bi numara olmaz ...bu iş yatırım oldugu sürece
1.43 den 7 ayda 1.90 git 47 kademe 1 günde 30 kademe aşa ver ********in önde gideni.
******** sanki battı
1,6 ya alış yazdım gelirse ekime kadar gelmezse ....
1.43 de alırım biraz
1.65 -1.60 arası 100.000 lot serbest satış gönderdiler yine . Yazıklar olsun ....ytd
Sayın fearleess satışı ben yaptım acelem vardı. rahat olun spek veya yancısı falan değilim.
satarken deseydin aşağıda beklerdim.
Hayırlısı olsun
Bu arada halka açıklık 8.18 olmuş
hayırlısı olsun seni de bıktırdılar demekki...
malesef biraz öyle oldu. herkes iş'ten sattılar yok spekler vs. diyince izah etme gereği duymuştum. herkese hayırlı kazançlar dilerim. bunlardan bir b..k olmaz, olduğunda ise biz burda olmayız.
piyasa bozucu bizim menkul mutlu oldunmu 1.80 lerden 200k verdin şimdi buralardan alıyorsun..masa başı şirketinizin ofis malzemelerinin parasını çıkartmışsındır herhalde..mutlusundur keriz paraları yedim diye
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Arkadaşlar temkinli hareket edin. Bu kadar çok sallantıdan sonra bir haber mi gönderecekler.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı Moral bozmak yok az sabır. ....
En iyi para cebinizdeki para
yat.tav.değildir.
nothing else matters diyorsun....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
Bu tahtadan 5 basamaklı lot alınmaz . Adamlar almadan gòtürmezler
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu hali ile şirketin fk'sı 10,30 ve pddd 1.15 oldu ki bu 1.65 lira fiyati ile.
oysa 45.5 milyon kar durumunda fk 2.30 gibi olacakti. resmen bedava oluyordu !!
su anki bist bilancosuna gore su fiyatlar dahi hem fk hemde sektor ortalamalarinin cok uzerinde oluyor !!!
tahtanin resmen icine ettiler, resmen dumen cevirdiler...
yani elimde hisse yok ama bimer uzerinden konuyu spk'ya tasimayi dusunuyorum. oncesi ve sonrasinda alanlar ve satanlar ile sirket yonetiminin mutlaka bir iliskisi olmadan bu is zor diye dusunuyorum.
kimseyi suphe altinda birakamam ama en azindan incelenmeye nazir bir durum
ortada resmen ky'yi yaniltici nitelikte islem var, bu kesin
"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"
Sorun bizim menkul bu şirket artık bu py yapıcıdan kurtulmalı danışıklı döğüş var şirketin herşeyden
Haberi mutlaka var bizim menkul konsolideyi öğrenerek 200 binde fazla satmıştır ve seans bittikten sonra gelen
Bilanço ile iyi bir kar yapmıştır.bizim menkulu ve şirketin yapması gerekenleri yatırımcı ilişkilerini ziyaret ederek
Madde madde anlatacağım.bizim menkulden kurtulmak için ne gerekiyorsa o yapılacaktır .... ytd
Tekrar diyorum sadece senetli ve vadeli satışlar konsolideye dahil olmadığı için kar böyle göründü
Ama şirket o satışları yapmış ytd
burda epi topu 4-5 gunluk bir sahtekarlik soZ konusu
alanlar belli satanlar belli
+ bugun islem yapanlar da belli
aslinda tahtada islem yapan herkes belli. bunu ben goruyorsam araci kurum bazinda spk kimin islem yaptigini aile soyagacina kadar gorur.
asil problem zaten vergi dairesine 45.5 milyon kar bildirimi yapilan gun degil.
asil problem aksam mesai saatinde gelen haber oncesi tahtayi 1.90'lara kadar cekip insanlari magdur etmelerinden kaynaklaniyor.
dusunun niye o gun acaba ??? guzel tiyatro idi ???
cok iyi dusunulmus, planlanmis bir organizasyon !!! boylesini gormemistim
şirketin konsolide bilançosu yok.
Evet konsolide olmayan bilanço yanlış yazmışım ama herşeyin
Bir bedeli var bizim menkulun lisansı bile gidebilir yarın bunu
Bir araştırayım bakalım insider trading varmı ?bence varrr ytd
"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"[/QUOTE]
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 1,67 den almıştım. Karı 45 milyon sanıyordum o nedenle aldım.10 Milyon olduğunu duyunca bu sabah alel acele 1,62 den zararına sattım. Çünkü mevcut verilere göre diğer gyo ların 2 katı bir fiyat sözkonusu.Yani defter değeri 1,60 TL. iken fiyat 1,62 TL. Yani defter değerinden işlem görüyor.Oysa diğer gyo lar defter değerinin yarısından işlem görüyor.Borsa bu , ne olacağı belli olmaz ama ben huzursuz oldum ve satarak defter değeri 10,61 TL. olup fiyatı 4,61 TL. olan Pagyo hissesi aldım. Hissede olanlara bol şanslar dilerim.
Geçmiş olsun. Bakalım sonunda bize ne olacak.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol muhabere kardeş. Önce 45 Milyon açıkla , hisseleri 1,90 TL. ye kadar çıkarıp millete kilitle sonra karını 45 değil de 10 Milyon olduğunu açıkla. Doğrusu benim midem bulandı.Borsa sürprizlerle dolu belki bu da yükselir ama ben zararına verdim.Maceraya giremem. 10.000 hisse almıştım 1,67 den. Bu sabah 1,62 den verip 500TL. zararı sineye çektim. Acele edip iyice araştırmadan yapılan alımların sonu hüsran oluyor.
Bizim denen py(piyasa bozucu )varken kağıtta herşey mümkün yatırımcı olsan girer misin?
Spek olsan girer misin ?her yükselişte tahtaya yüklü satış yap neymiş py başka aracı kurumlarda
Py yapıyor bakın izleyin tahtayı bozucu işlemleri var mı ?git galip Öztürk'e alsın bütün malınızı
Sizde kurtulun bizde sizden kurtulalım şimdi 350000 tl kar farkı nerede bunu arıyoruz yani bu kar
Buharlaştı mı ?ytd
gure ye deger dusuklugune dair karsilik ayirmislar 30 milyon TL yi ??? durum bu
kar var ama yok[emoji4] sapkadan tavsan cikarma hikayesi !!! terbiyesiz adamlar
Bu arada sn. by akıl defter degeri konusunda yaniliyorsunuz , onu da ifade edeyim. buranin bilancosu ile pagyo ayni yontemi kullanmiyor.
ekspertiz degeri bilancoya dahil edilirse defter degeri 0.65 gibi oluyor , bilginize !!!