Ben ne incelemiştim bir düşün...[emoji173] " gımıl gımıl"
Ariston bilememiş...
Printable View
117.600 dende 1/10 cort 3/10 etti 117.700 ort bekleyelim biraz.dow 23.850 civarında lonka dönüşür.
Emeği geçenlere teşekkürler
Akşam görüşürüz kapanışta gelirim hayırlı Cuma’lar
birde trump ısrarla . diğer ülkeler ölüm sayısını gizliyor diyor.
burayada dikkat !!!
Ben de vurdum bakalım levyeyi gapin üstüne ama co tehlikeli gün içi kapanırım dünkü pozlar 3000 puan yedi boru değil allahtan azdı poz
Hızlı açılış sonra dağıta dağıta aşağı ,
Gün içi saatliklik pikler le kapanışa doğru DOW 23.900 takip eder haftalık kapanışta.
Manipulasyonda havacılık kullanılacak gibi KCHOL de eklemişler.
Teorik fiyata göre en çok artanlar TAVHL, KCHOL, THYAO
GARAN, AKBNK da +3 üzerinde şimdiik
Ben bir tane yarasa oldurdum mecburen 4 yil oldu herhalde. Eve girdi ugrastim cikaramadim. Hatun cok korkuyor. Mecburen hakladim. Spor ayakkabi tabaniyla vurdum. Ucus planini cozene kadar cok ugrastim ama. Cozunce 10 saniyede hakladim oni. Ayni rotada ucarlarmis. Rotasini bozmaya oynayinca afalladi. Cok fazla vardi o yil. Belediyeyi aradim biz bakmayiz dedi bir yere yonlendirdi tarim hayvancilik mi orman mi ne simdi gecmis zaman hatirlamiyorum tam. Aradim cezasi var beyefendi niye oldurdunuz koruma altinda yarasalar dedi. Benim salonuma girmeyeydi ne yapayim.
#SONDAKİKA! Türk bilim insanı Ercüment Ovalı Koronavirüs İlacını bulduklarını duyurdu! Dornaz Alfa nedir?
Bu çalışmayıda takip edin, ekibi ile çalışmalara başladı .
117.600 şort...
119.200' e kadar stop olmam bu pozda...
1600 puan az değil ama...
Yani dün gece 01:00 de trump konuşacak diyince long açacaktım, kesin piyasayı yükseltcekler diye... 1000 puan için değmez dedim... ben ne bileyim 3bin çekecek:))
muhtemelen artı makas gıdecek 1000 kadar
Depo devam... [emoji16]
kalan 117.700 maliyetli 1/10 cortum 116.700 ile 117.000 arasına gelirse lonka evrilecek.
118.900 den bende cort olurum. Şu anda 117.100 den long yakaladım, az miktar.
koç...2gundur duman ettıler....
X100 ü 100 bine vurdurur mu acaba?
Dolar da yükseliyor, işlem rekoru da gelebilir ya da 15 dakika sonra havası söner.
Sizce dün creditten işlem yapan kimdi?
Koç deyince aklıma caho geldi iyimi... bugünler tam onundu...[emoji41]
Bazen at yarışlarında kararı varış hakemleri verecek deniyor.
Öyle bir gün de olabilir.
Bankalarda saatlik özellikle ana oyun tahtası yonca 60 dakkikalık dip trend dönüşü dün mevcuttu .
http://flashresim.com/upload/MTVlOTk1MjQzMjJmMWQ.png
bu graf gibi thy da mevcut zaten 6-7 endeks ağırlığı olan tahtada oyun dönüyor , diğer yan tahtaları hacimde kullanılıyorlar spk hiç bir hareketine ses çıkarmıyor pazar zengin gözüksün .kolay gelsin
Havacılığa çakarlar gibi bugün..
Diğer bütün hisseler direnç üzerinde açtı.... bir tek hava yolları direncin altında kaldı:))
defansif hisselerden çok riskli hiseler alındı.
şimdi merak ettiğim bir şey var.
diyelim ki aşı bulunmadı 12 ay boyunca
sonuçları:
işsizlik artacak
ihracat ithalat duracak
paramız değer kaybedecek
enflasyon fırlayacak
vs. vs. vs.
ben şunu merak ediyorum
hani ilaç bulunmaz ise bugün benim aracım var ama işim yok gelirim de yok ve uzun sürede olmayacak devlette zaten bir .ok vermeyecek ben ne yapacağım mecburen elimdekileri satarak paraya çevireceğim ucuz pahalı ( gerçi durumum yok pekte karlı satma lüksüm yok )
şöyle bir örnek vereyim
50 bin tllik piyasası olan aracımı maddi yoksunluktan dolayı 35 bin tlye mecburen verdim ( fırsatçılara )
peki
yarın 1 ay sonra ilaç bulunsa ne olacak
dolar 7 tl
6 yada 5 tlyemi düşecek
3 tllik elma 7 tlden yine 3 tlyemi düşecek
aracımı 50 bin değilde 70 bine satacak fırsatım mı olacak
yani soru şu
ilaç bulunmaz ise kriz bunda hem fikiriz
lakin
ilaç bulunursa eğer
pahalılık düşecek mi gerçek hayatta ve sanal hayatta ( migros-carreofur bim vs. hisseleri )
saygılar
Hocam sayı vermeyi pek şık bulmuyorum...
Ama yine de sizi kırmayayım...
Her ihtimale karşı 30 kontrat açtım, normalde böyle durumlarda direk 100 kontrat açıyordum, ama biliyorsunuz son dönemlerde piyasa normal değil...
İlavelerle 100 kontrata kadar çıkarım, stop noktasına gelirse de kara zarara bakmadan stoplarım...
Pegasus short 49.60
Spot 116900 altına gelirse shortları bi tık hızlandıracam..