Borsa ve tahvilde asiri satis yok , buna ne dersiniz
Printable View
Borsa ve tahvilde asiri satis yok , buna ne dersiniz
Portföyüm dünü % + 1,64 gerçekleştirmiş.
HSA % -0,36 , AKU % -0,25, HTT % -0,11
olmak üzere 3 fon eksi ile kapatmış.
AES % 9,66, TGE % 3,70, DBH % 1,52, TCD % 1,42 en yüksekleri olmak üzere diğerleri artı ile kapatmışlar günü.
TCD Bist eksi olmasına karşın 2 gündür iyi bir artı ile kapatıyor. Son süreçte iyi gidiyor.
TPZ'nin performansı iyi gitti. Ne kadar devam eder bakalım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kendi portföyüme ait. Yanlışlarla dolu olabilir. Fonlara girdiğim süreçler farklı olduğu için bugün için iyi olmayabilir. Bugün için iyi olan yarın iyi olmayabilir. Yatırım yaparken kurallara doğrulara bağlı kalmak gerekli.
3.kez yazıyorum ÖST 'lere dikkat!
Bu kvba lar riskli olabilir onur bey ben artis goruyorum sizin yorumunuz nedir ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha işleme girmemiş tahviller var ama bugün dün bahsettigim gibi yabanci dolar almak icin tahvil satisi yapmis olabilir buda tahvil faizlerini yukari cekmistir..
1 saate netleşir durum.. bu arada fonlardaki tahviller degisti diye fondaki yeni tahvilleri yazarsaniz ona gore yorum yapabilirim
Bugün damatin toplantisindan bakalim bişey cikacakmi 16daki toplanti onemli
Bu aralar EIB hakknda ne düşünüyorsunuz acaba?
Yukarıda arkadaş yazmış. Elinde ÖST olan varsa çok iyi düşünsün. Tehlike büyük. ytd
TURKEY 5Y CDS 596.92
Cdsler düserken usd yükseliyor dxy destekliyor yükselisi
DXY yükselişte
100'ü geçti.
Dolar tüm dünyada değer kazanıyor.Sterlin, Euro, Japon yeni karşısındada değer kazanıyor dolar.
Buda şunu gösteriyor ki nasıl bir ekonomik düzen kurulmuşsa dünyada
Sınırsız olan, karşılıksız basılan bir kağıt tüm dünyada güvenli liman inancını oluşturmuş.
Altın artsa anlarım, değerli metal artsa anlarım, bunlar sınırlı ve gerçekten değerli şeyler, ama bir ülkenin sınırsız olarak kağıda bastığı ve hele ki sınırsız genişleme politikası ile şu anda dünyada en bol bulunan şeyin tüm dünyada değer kazanması akıl alır şey değil.
Olay şu galiba doların değerini arttır borsalardaki milli değerler sudan ucuza gelsin sonra gel tüm bu değerleri ucuza kapat, sanayimiz, en önemli şirketlerimiz yabancının eline geçsin.
Virüs bahanesiyle küresel bir oyun dönüyor.
Arkadaşlar merhaba,
Bu gün kısa ve uzun vadeli tahviller yine yükseliyor özellikle kısa vadeli bugün %11,38 gibi sert yükseldi ,yorum yapacak varsa seviniriz
Tahvil 9:30 ∆ %11.38
Tahvil10Y 12.39 ∆%3.60
Tahvil5Y 11.36 ∆%4.41
Rakamlar hızlıca değişyor??
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2y 9.30
10y 12.39
5y 11.76
Tepki gelmis
TCD nin tefastaki dagilimi dogrumudur
Tamamina yakin TPP diyor
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY yarın tarifeli ucus saatlerini aciklayacakmis..
Bu konu ile ilgili gizli mesaj veriyorum anlayan gerekeni yapacaktir umarim
12.08.2020 +0,25 artış
16.09.2020 işlem yok
07.10.2020 +0,22 artış
17.02.2021 +0,09 artış
26.01.2022 işlem yok ..yeniden ihrac edilmis olabilir
21.06.2023 işlem yok
Eib 'nin kaderi arka oda hissesi olan blyct bağlı..
Tcd nin dagilimini biliyormusunuz
Tefasta %99 tpp diyor yanlis herhalde
Kap tada dagilim yokASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün işlem acmicam emtiada..yönü kestiremiyorum cok sıkıştı ..hem gümüs ons hem altın ons..
Gramın artışı dolar yüzünden.. ikiside bi düsüse gecerse terste kalınabilir..
10 gün once bahsetmistim ..tahvillerin hizlica düsmesi mantik cercevesinde degildi..bankalardaki AR mevzusu bankaların tahvil alımına zorladi ve hızlıca geriledi ..bu sürecte ekmegini yiyen yedi ..hep orta hem uzun hemde kısa vadeliler geriye geldi..tahvillerdeki faizlere bakinca diplerdeyiz ..merkezin faiz indirecegine inaniyorsaniz kalabilirsiniz ama tahvillerdeki yükselisin devami gelecegini düsünüyorsaniz pek mantikli gibi gelmiyor kalmak..
Tesekkurler
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.