Çekilmesi istenmiyor galiba, adım adım....
Yapancı parada bir değişiklik var mı?
Sitesi henüz güncellenmediği için soruyorum.
250 k ya kadar , ustu oran dusuyor
fiba kiraz tl 9dan %10 a yükselmiş
dolar hala 1,5
faiz arttırım yarışında geri kaldı sanki
N kolay da biraz geri kaldı sanki
Mevduat ve kredi faizleri yükselişe geçti
BDDK'nın bankaların tutturmak zorunda olduğu aktif rasyosunda esnemeye gitmesi ve Merkez Bankası'nın parasal sıkılaştırma adımları mevduat ve kredi faizlerine yansıdı. Mevduatta faiz yüzde 12'lere çıkarken, krediler 2 puan arttı
https://www.bloomberght.com/mevduat-...-gecti-2262035
Vakıf 1.2M oran 12.10
Minimum kac gunASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yakında 13-15 arası fiyatlamalari gorebiliriz
olması gereken mevduat faiz oranı %14-%15. enflasyon %11-12. üstüne 2-3 puan kazanacaksın ki TL faizi cazip olsun. Piyasa zaten orayı fiyatlıyor. TCMB de oraya gelir ilk toplantıda.
Türkiye 2 yıllık tahvili %13.78 den işlem görüyor.
https://www.investing.com/rates-bond...ear-bond-yield
Günlük ters repo en iyisi. Faizler zirve yapınca da uzun vadeli bağlanır her zamanki gibi.
Konut kredi faizleri 1,05 olmuş
En son 0,87'ydi
6 ay üstü stopaj oranı %12 ise N kolayda 6 ayın üstünde para tutmak avantajlı değil bence çünkü stopajı gene %15 ten kesiyor yanılıyormuyum acaba
Arkadaşlar merhaba..
Garanti Bankası bana diyor ki; Sana 29.000 TL kredi verelim..Sende bize 36 Ay taksitle,39.000 TL olarak geri öde..Kefil ,Teminat ,formalite vs istemiyoruz..Dosya, sigorta masrafı olarak 700 TL alıyoruz.hepsi o...
Siz ne dersiniz bu teklife..??.
Sartlar ne kac gun limit varmi
500k ya da bu orani verirmi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzde ki günlerde bankalar faiz arttırıp, Şimdiki oran ( üç yıl için on bin faiz istenmesi) uygun kalmaz mı.??.
Kamu bankaları,kredi verirken 40 dereden su getiriyor..!!..
Vergi mükellefi olduğum ve pos cihazı ziraat bankası'a bağlı iken, kredi kartı bile vermediler.. Bırakın kredi yi mirediyi..😅
Baktım şimdi kamu bankaları da 1.18 civarı yapmış ihtiyaç kredisini, kredi faizlerinde yükseliş devam edecek gibi konut faizleri de 1in üstüne çıkmış, ilk başta cazip gelmedi bana ama dediğiniz gibi bir iki haftaya bu oranları da bulamayabiliriz, zaruri ihtiyaç varsa kullanın.
Valla oranı kağıt üzerinde düşük olsa da maliyeti kurtarmak için bir sürü dayatma yapıyorlar. Geçen yıl Vakıfbankta denk gelmiştim, konut kredilerinin 0,99 olduğu zamanda adama kredi kartı, ek kart, otomatik fatura, konut sigortası bir sürü şart koştu oran düşük olduğu için bunları vermek zorundayız diyor personel:) Bir de maaş müşterisiyiz yani düşünün artık.
Ee şimdi arka kapılardan yan yollardan dere tepe çalılara fazla basmadan bile 12-13 oranlara gelindi nerdeyse.
Ama $ hâla 7.35 ne olacak
Piyasa yemiyor mu numaraları
ünlü menkul 10.30% gecelik alt üst limit yok.
Bu çapraz satışlarla beraber hesaplama yaparak yıllık maliyet oranı hesaplama yapmak lazım. Belki de dedikleri gibi düşük değil!
Çapraz satış yapmadan konut kredisi oranımız budur deseler daha rekabetçi olur...
Konut kredisi alana BES yaptırıyorlar :) Adam kredi faizi öderken niye ilave tasarruf etsin ki var ise tasarrufu daha fazla anapara öder :)
aramızda
bankadan dolar çekmek istediği halde
türk lirası karşılığı teklif edilen oldu mu?