Bu kadar bayisi var..
Neden herbiri biraz almıyor ?
Çünkü satışlara birinci elden şahitler..
Printable View
Bu kadar bayisi var..
Neden herbiri biraz almıyor ?
Çünkü satışlara birinci elden şahitler..
Hey, kimse yok muuuuuu?
Neyse.. Uykuya devam edeyim.. Bir su içmeye kakmıştım.. Bol kazançlar dilerim
Siz yatırımcısınız gördüğüm kadarıyla son gönderiniz 9 ekim son çeyrek bilanço değil 2023 yılı 1,çeyrek bilanço nasıl olur brisa nın düşünceniz nedir?aslında brisa ucuz hisse değil fakat pahalı hissede değil teknikte 60 civarları mantıklı brisa yükselen trendine devam ediyor şuan için.bugün düşüş yaşaması kötü oldu.
Genel seçimlere kadar borsanın tadı olmaz bu aşamadan sonra primden yapmasından daha önemlisi az prim kaybı yaşayan hisseler avantajlı olacaktır bu sebep den dolayı Brısa zirvesine yakın olması ve teknik durumu diğerlerine göre iyi olduğu için brısa mantıklı duruyor sektörü lastik iyi.
Bunun adı, bundan böyle,
PATLAK LASTİK.
Samanci pismanliktir.
Teker donemiyor..
Fitil yasaklanmis..
Yama yapmak gerekiyor. :)
Syg,
Geçenlerde, tekne için çıkma lastik bakmaya gittim..
Lastikçi, atılmış lastiklerin arasından en ucuz olanı seçti..
Bir de ne göreyim... bizimkinin adı yazıyor üstünde..
Yok dedim bunu almam.. Bu çok PATLAK..:yahoo:
PATLAK LASTİK..:bravo:
Borsada genel seçimlere kadar böyle borsa yükseliş yaşıyor sonra düşüş yaşıyor belli seviyeler arasında git gel yapıyor hisseler de öyle brısa avantajı vardı az prim kaybı yaşamıştı o da son bir haftada diğerlerine ayak uydurdu.
Neyse twitter da gaz veren yok hisse fiyatı şuraya gider buraya gider diye en azından iyi ye işaret. Brisa 40 civarları dip mantıklı en kötü fakat 30 civarlarını test ederse hissede bence farklı sıkıntılar vardır borsayla ilgisi yoktur önümüzdeki hafta belli olur Salı günün den beri düşüş yaşıyoruz sağlık olsun
Samanci pismanliktir.
Syg,
17 mart 2020 yılı covid başlangıcı Brisa hisse fiyatı 6,01 prim yönünden %100 geride kalmış diğer hisselerden yaklaşık 3 yılda.Brisa covid başlangıç seviyesinde olabilmesi için şuan 3 haneli rakamlarda olması gerekirdi.Demek 2018 yılında açılan yeni fabrikanın daha meyvelerini toplayamamış bir hisse brisa ihracat oran %37 neyse fakat 5 yıl yeni fabrika için az zaman değil.
Samancidan kurtulan ucar.
Ornek: Sasa, Yunsa, Bossa
Samanci bunu satarsa hemen alirim.
Syg,
OYAK yatırım 4 TL temettü tahmini var 3 yıl önce maliyet yapanlar açısından iyi oran.En kötü 2 TL temettü bile iyidir ortalama maliyet 6 civarları olsa bile iyidir.Sabanci belki satar ileride bilinmez orası.İhracat oranı artar ve borcu biterse gelecekte iyi olabilir.
Fark etmez..
LASTİK PATLAK...
http://share.matriksdata.com/shareMa...01311130129867
Yesil 50 haftaliga gelir mi acep??
Sanki gusel bir yer orasi??
Yaz ortasi mesela?
Syg,
Samanci pismanliktir..
Syg,
PATLAK LASTİK le yola çıkılmaz..
Ben stop oldum.Brısa da maliyeti iyi olanlara bol şanslar iyi hisse Brisa lastik patlak fakat spekülatör ilerde şişirir belki.:)
PATLAK LASTİK..:kahkah:
PATLAK ' sın oğlum sen..
birisi şişirip PATLAT mış...
https://i.hizliresim.com/35tet5y.gif
https://i.hizliresim.com/9dt9exi.gif
4 tl temettü verecekmiş.. hala gülüyorum..
İzmirli hocam bu geçen sene dağıttığı, üstüne eflasyonu koyup hesab ediver bir zahmet, gerçekten 4 tl kulağa hoş geliyor.
3 tl verirsede ağlayıp gözden olacak halimiz yok, bereket versin der ALLAH ömür verirse seneyi bekleriz. Herkesin gönlüne göre olsun.
Alıntı:
Dört üniversite öğrencisi sabah uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar. Okula gidince hocaya arabalarının LASTİK nin PATLAK ığını söylerler. Hoca ilk başta inanmaz ama öğrencilerin yalvarmalarına dayanamayarak, onlara üç gün sonra sınav yapacağını söyler.
Sınav günü hoca dört öğrenciyi de boş bir salonun ayrı köşelerine oturtur.
Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir. Hocanın hazırladığı sınavda ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır. Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık bir
soru vardır: "Hangi LASTİK PATLAK Dı?"
Gerçek bir hikayedir.
Sınavı yapan ODTÜ'nün efsane hocası Muhan Soysal'dır...
Olayın devamı da şöyle imiş... Bu soru karşısında ilk şaşkınlıktan sonra arka SOLDA oturan öğrenci ayağa kalkıp hocam çok sıcak oldu camı açabilir miyim demiş. Kağıtlar toplandığında dört öğrencinin de cevabı sol arka lastik olmuş...
Zeka böyle bir şey işte ...
Kıssadan hisse..
PATLAK LASTİK..:rules:
Lastik, bayilerde satılır..
Yüzlerce bayi var..
Ne satıldığına birebir şahitler...
ışık görseler aynen AYGAZ da olduğu gibi pozisyon alırlar..
Esnaf bunlar, burunları güzel koku alır..
Öyle halka açık çok bir oran da yok..
anında tepki verir..
Vermiyor Yani..
Lastik satamazsan, hisse satarsın..
LASTİK PATLAK..