tavandaki 700bin lota verdi kansız. tekrar tavan oluyo tekrar veriyo.... kriz geçirtmeden yapamıyo. tarihinin en büyük hacmi var şu anda. bu hacimle aşağı salarsa evlere şenlik,tavan olursa on numara olur.
Printable View
Bir durum 15 lira civari.masallah 225 binmi kaldirdin.Hayrini gorRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan satan kim hocam.yoksa patron artik hakimiyeti kaybediyirmu?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi geçmiş olsun. saat 16 dan sonra alım yapan bütün gömlekçiler çarpıldı. 17 milyon lot işlem hacmi,dolaşımdaki hisse sayısının yarısı. şayet mal verdilerse (vermelerini gerektiren durum yok ama bunlara güvenilmez) geçmiş olsun,bayağı bi süre belini doğrultamaz. mal almaları gerekmiyor,şayet vermedilerse bu hacimden sonra muhtemelen sol şeride çıkacak. yarın anlaşılacaktır bugün ne yaptıkları.
Yarın yeşil acarsa, sol seride çıkacak diyebilir miyiz? Nasıl anlariz bunu?
Temel yorum paylaştık. Teknik olarak bence de tahtada görülmemiş bir mücadele olduğu aşikar. Iki gündür fiyat yukarı gidiyor ama iki gündür de barlar sıkıntılı hep yukarıda pin var ve dün tarihi hacim var. Yorum yapmak zor, hayırlısı olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sol serit tabiriniz guzel.moral ve umut veriyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalik takasa gore yatirim fonlari 894.534 adet hisse satmis.garantide 304.400 lot satmis.takasi 16.385.363 lota dusmus patronlarin.
Nnf fonu satmis demekki persembe tahtayi kaldirdiklari yuklu islem yaptiklari gun.ama hala 2.100.000 civari mali vardir nnf fonunun.bu kadar mal bizim icin problem.
Genel kuruldan
1) Holdingleşme kararı çıkması lazım (ARSAN Holding olabilir deyip yeşil ışık yakmıştı).
2) Temettü veya bedelsiz açıklaması lazım.
Ama yine iç-dış tehdit, Fetö, kovid vs bahanelerle ben yatırımcıyla yine paylaşmıycam derse de şaşırmam. O zaman gözünü toprak doyursun.
Cok sanssisiz.Borsa hayatimin en Büyük yanlışlarınından biri arsan oldu.tam anlamiyla zengin olma firsatini kacirdim.Daha once sattigim ve almak istedigim ne varsa katladi buna gore.Bu eger 12 lere gelseydi ful satip 18 lerden klimasan alcaktim.Hatta klimasani 23 lerden alcaktim yine bu ara..Yakti bizi.Cok inandim.garanti dedim.temelci olduk ama yemedi....
Serdar bilgili ile Alisan beyin arasinin bozuk olmasi bize saka maka 500.000 tl kardan zarara sebeb oldu :)))
bilanco gelmeden once 8.99 du, yine ayni. ne temettu ne bilanco goturemedi kagidi. 9.71 den satanin allah sansini daim etsin. 10 un altinda satmiycam bakalim.
Dürümcü geldi.100-200 dürüme fixim
Kağıt iyi ama bakış açısı dürüm kurtarma. Şirket itibarı borsada benim için böyle.güven vermeyince dürümcü oluyorsun. Şirket çok iyi ama.ne diyeyim. Elektirk dağıtım doğalgaz dağıtım tekstil işi ama bakış açısı böyle, üzgünüm
150 milyon hacimle tavan bozup yedire yedire indigini dusunursek, gotumuze giren kazik kolay cikmaz gibi.. bakalim nolcak. kisada 10 uzeri gorursem cok buyuk kismini satip bir daha geri donmuycem. ytd.
Spek efendi
buralarda isen
eksiyle de olsa bana malımı koydurtmayacaktın.
yeni bir vakko olmaya aday.yıl sonuna kadar zaman veriyorum kerataya.günlük hızla yukarı gidip ani geri gelmesi buna delalet.x2 x3 hakediyor.Bekliyorum artık dere gecerken at degiştitilmez bu saattten sonra
Bizim patron dogalgazı halka arz etmek istemezmi acaba? Teknik olarak mümkünmüdür bilemem.Elektrik imkansız gibi.
Olabilecek şeyler neden olmasın da, etmez gibi halka arzı ekseriyetle para kazanamayan borç batağında olan patronlar düşünür, büyük patronlar profesyoneldir o ayrı şey(koç, sabancı)
Kıytırık bir tekstil şirketine değil arıkan holdinge(adını yıllar önce koymuştum) ortaksınız vesselam.
geçen haftaki 9,71 tavandan beri aralıksız her gün mal dağıtıyolar.bugün sıra YK de idi bakalım yarın kim verecek,muhtemelen bugün alan oyakda yarın verir. hızla boş tahtayı yukarı çekip lambayı yakıyolar, sinekler üşüşüncede veriyolar ilacı. her gün aynı hareket. korkum oki sürekli mal çıkmalarının sonucunda endeks geri dönerse işte o zaman verecekler sopayı.
Haklısın hergün çıkış var ama ben inanmıyorum artık gercek olduguna.9,71 günü nnf fonu 800 bin lot civarı mal çıkmış.Büyük alıcı bof idi.sonraki günler daha düşük fiyatlardan satmaya bof.başladı.mantıksız geliyor bana.
Ya tahtada gercekten sıkıntı var.Önceki varsayımlarımda oldugu gibi.Bilgili- arıkan-nnf fonu çarpışması...yada takasları iyicie karıştırıyorlar güzel bir hareket gelcek.
Birde bugun mesela 9,29 hızla çektikten sonra 5 dakka içinde geri bastılar 9 kadar.bence mal yedirme olsa daha fazla zaman beklerdi yukarlarda..Yukarıda yazılanı alıp geri basıyorlar.Topluyor olabilirlermi diye artık iyiye yorumluyom.
Birde bu hissede aktiften alma ve pasife verme oranları çok sık degişiyor gün içinde.genelde son aylarda pasife verip işlem yapıyorlar hep
Birde sürekli aylardır huyları kademlere 100 bin 300 bin felan yazıp set kuruyorlar.ben görmüyom kademeleri ama yazanlardan okuyorum.Bugunde yazmışlar 100 bin akşama dogru 9,03 mesele.Ama hala anlamış degilim nnf fonu 3 milyon lot üstünü nasıl topladı.bilgili fonamı devretti malını acep
dostum öyle olsa ayda 100 kez bize trade imkanı vermez. yeğenim 40 bin lotla her gün trade ediyor. bugün yine 9 dan aldığı malları 9,25 ortalamayla verdi,sonra 9 dan tekrar yerine koydu,muhtemelen yarın tekrar verip alacak.. bunu her gün yapıyor. dediğin gibi olsa 30 kademe aşağı salmazki satanlar yerine koyamasın. 30 dan 20 lere basar en fazla. Ya mal giydiriyolar,yada tahtayı yapanlar salak ki salak adamın yapacağı iş değil.
ben de tam olarak böyle olduğunu düşünüyorum. tepede çok yüksek hacim olması bu düşüncenin doğruluğunu destekliyor. garantinin 8 milyon satışını yaparken kısmen yükselmesini de açıklıyor. mantık böyle... ama duygusal olarak çıkacağına inandığımızdan gemideyiz. bakalım nolcak, kısada 10 üstünü görürsem çoğunu çıkcam.
8 milyon mu??[emoji848][emoji848][emoji848] Kardeşim kağıdın 38 milyon dolaşımı var. 8 milyon nerde ise%22..
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
36 milyon dolasimda var. son hareketi de sayarsak garanti yaklasik 10 milyon lot satti. bunlarin bir kismini illaki anlastigi kurumlara satmistir, ama piyasaya sattigi da 3 5 milyon lot vardir mutlaka. patronlar ve ortaklari hisselerini garantide sakliyordu diye biliniyor.
Para kazanmak için burada değilseniz ne halt yemeye bu piyasadasınız
bundan daha karlı daha uygun fiyatta hissemi var
sür şunu adi spek.
oyak basladi dun aldiklarini vermeye.