Bu hafta
kayseri beşiktaşı
Trabzon galatasarayı
Şoför bahçıvanı
Uşak hizmetçiyi
Bist30da Bist100 ü
Anladınız Siz onu :)
Printable View
Bu hafta
kayseri beşiktaşı
Trabzon galatasarayı
Şoför bahçıvanı
Uşak hizmetçiyi
Bist30da Bist100 ü
Anladınız Siz onu :)
Abiler
KARDEMİR ve Emlak konut 7 vade pasta atabilecek varmı
Teşekkürler
Bu Dow sağ gösterip sol mu vuracak acaba. Palanın bir bildiği olmalı.
Sevgili dostum boshyatirim ttkomu senin için inceledim 18 haziranda babalar tahtaya girmiş şu anki maliyetleri 8.08 hâlâ operasyonun içindeler ölü takliti yapıyorlar 8.32 önündeki ilk ciddi direnç sonra 8.70 ve tarihi zirve 8.90 tcell ile birlikte hareket edebilir tcellde önümüzde ki bir ay için hedef fiyatım 22.50 bol kazançlar esen kalın.
Eskiden lunaparklarda sigaralar bir sergiye dizilir ve 3 tahta çember atılırdı, çemberin içine sigara girer ise sigara müşteriye verilirdi.
Sanırım ben meraktan bir defa denedim ve bu işin kolay olmadığını anladım. Yani bu işi işletenler için hiç riski yok tabi arada meleke sahibi olanlar geliyor ama çoğu kendi adamları. Dışarıdan gelip de ütmeye çalışan olur ise arbede çıkıyordu.
Şimdi borsa var ve dönen tutarlar çok yüksek ama ana prensip bence aynı.
Hala varmış aynı şey.
https://www.sadecehaber.com/gundem/d...ttirdilar.html
Ek 25438
her şeyi yasakladıkları yetmedi şimdi gundemlerinde netflix var..
istiyorlar ki sadece bunların ilkel medyası üzerinden program seyredelim..
özgürlük havariliğinden özgürlük düşmanlığına geldiler..
parasını vererek izlediğimiz bir kanalı yasaklayabilirler bu gidişle..
kaybettikleri her alanda kuralları yeniden yazıyorlar.. her şey beklenir..
Dostumuz katarlıların Digitürk zarar ediyor galiba. Eşcinsellik bahanesiyle kapatacaklar. Bu arada Bülent Ersoy tüm AKP iftarlarında saray davetlerinde boy göstermeye devam edecek. (Bülent Ersoy hanım efendiye asla lafım yok. Böyle bir değere sahip olmak ülkemiz adına bir gurur. sadece tezatlık örneği olarak ismini verdim)
sadece kendi kültürlerini (müslümanlık) referans alarak başkalarına ahlak dersi veriyorlar..bu netflix ve benzer konulardaki ifadeleri tam anlamıyla bir garabet.. genel olarak kendi kültürlerini referans alıyorlar ve buna benzemeyen her şey "milletin kültürü ile bağdaşmıyor" şeklinde lanse ediliyor.. ana referans din..
bana göre de bir millet tanımı var ve içinde din kavramı yok.. inanç var.. herkes özgür inancında.. ahlak, integrity (*), vatan sevgisi, vergi bilinci gibi temel kavramlar üzerinden şekilleniyor.. onların hamasetini reddediyoruz.. bize ahlak ve değer dersi veremezler..
(*) integrity : enteresan bir kavram.. dürüstlük, bükülemezlik, yolundan döndürülemezlik, rüşvetle iş yaptırılamaz, başkasına kul köle olmamak gibi kavramları karşılayan kompleks bir ifade.. yurtdışı blue chip şirketlerde (GE gibi) temel değer olarak verilir çalışanlara..
Bülent ersoy diyince mustafa topaloglunun meşhur lafı geldi aklıma
netflixteki diziler genelde asgari bir kalite ve herkesin ilgisini çekecek çeşitliliğe sahip.. çok fazla içerik var ve sadece bir kısmını izleyebiliyoruz zaten.. ama genel olrak doyurucu.. kişisel olarak polisiye ve tarih dramalarına bayılıyorum..ama bazı sci-fi dizilerde oldukça iyi..
mesela bu "dark" dizisinde geleceğe ve geçmişe yolculuk konusu üzerinden paradokslar ve higgs parçacığı, dark matter gibi kavramlar hem senaryonun parçası hem de diyaloglarda resmen geçiyor.. ortalamada oldukça iyi bir seviye..
Adi pala Dow yeşil oldumu hemen uy
Ama kırmızı oldumu uyma
Sinir olmamak elde değil arkadaş
Şimdi dow yeşil olsa gece seansı sapık sapık hareket ederdi çapsız kırmızı oldumu görmezden geliyor
Mevcut iktidar çok oy kaybedecek şey yaptı
Yani ben netfilixi kullanıyorum memnunum adamların keyfi yüzünden ben neden almak istediğim hizmetten olacağım anlamıyorum
Şahsen hizmet yılını doldurduklarını düşünüyorum ilk seçim de çok kötü oy kaybedeceklerini de düşünüyorum
Belkide oy moy yok yayınından sonra birşeyler değişmiş olabilir
akape istiyor ki herkes survivor veya izdivaç programlarını seyretsin.. veya tarihe binbir takla attırdıkları ve "recep erdoğan ile abdulhamit benzerliğinin" altını çizme propagandası yapan "abdulhamit" gibi dizileri seyretmemizi istiyorlar.. ama halkın tercihlerine saygı göstermeyi öğrenmeliler..
gram altının 396 yı geçmesiyle ( yeni zirve yolculuğu başlıyor) en azından bizim borsada satışın başlamasını bekliyordum..hala da beklentim bu yönde..
günlük RSİ tepe oluşumunu yaptı ve borsa NU ile son tepkiyi yapıyor gözüküyor..
her nekadar zirve yenilense de RSİ buna zirvenin uzatması diyor şimdilik..
https://i.hizliresim.com/Dop48y.jpg
Bu sıra İstanbul da su Ankara da ekmek fiyatına gelen zamdan başka partiden başkanlara yüklenmeye çalışıyorlar
En son bir yılda 2 defa Ankara ekmek zammını anlatıyor du a haber birkaç ta vatandaş bulmuş konuşuyordu
Mevcut iktidarın geçirdikleri vergileri saysam bitmez
Vatandaşın alım gücü denilen kavram kalmadı
Orta direk kavramını bitirdiler
Geçin şartlarından bir haber yöneticiler
Sanırım çevrelerindeki zenginlerden olsa gerek
Toplumdaki kutuplaşmada öyle böyle değil bıktık artık arkadaş kavgadan gürültüden
Corono da maske bedava dediler
Kaç yerden başvurdum 1 maske bile gelmedi
Ama tv de bakıyorsun milyon milyon maskeden bahsediliyor
Bu yaşıma geldim
Devletimizin kredi yi iyi birşey miş gibi savunduğunu reklam yaptığını görmedim
TV lere bakıyorsun birkaç esnaf ile kredi reklamları görüyorum
Vatandaş tüm zamanların en borçlu dönemine girmiş olabilir
şu çizginin üstüne atmadığı sürece shortcuların bir şansı var diyebilirz...Eğer atarsa stoplar patlar endeks 2-3 bin puan daha cıkar.
https://i.hizliresim.com/Q2opQu.jpg
Erdoğan iktidara gelirken hiç unutmam
Milletvekili lojmanları vs alayını bitireceğim dedi
Dediğini de yaptı sattı felan ama ardından kendisi saray yaptırdı
Ben bir vatandaş olarak unutmadım
dow %1 eksisini görmez pala yarın future artı olursa onu görür.
Birkaç gün önce sigara ya devlet zam yapmış vergide 1.10 mu 1.40 krş mu ne aldığı vergiye
Tabi birkaç gün önce Sarma sigara yasağı da çıkmış evet yanlış duymadınız
Sarma sigara bulunduran üreten stoktalayan büstürü maddesi var hapis cezası olacakmış
El insaf be Kardeşim adam keyfinden mi sarma sigara alır bugün en ucuz sigara 13 TL olsa 2 paket içen biri günlük 26 TL dem 780 TL sigara parası tutar
Böyle bir mantık mı olur
Sarma sigara dan hapis cezası inanılır gibi değil suçun ne abi sarma sigara içmek vay be şaka gibi gerçekten
borsalar düştüğünde ekonomiler V şeklinde düzelmeyecek L şeklinde olacak deniyordu..şimdi de abd tarafından çift dip olmayacak deniyor..demekki çift dip olacak..:) kendi ağızlarıyla söylüyorlar aslında..
ama bazı ekonmistler de diyorki; borsalarda dönüş sonbahardan erken olmayacak gibi, diyor..halbuki borsalar en az 3-5 ay öncesini satın alırdı..yani bu beklentinin de üstünü kapatıyorlar..bence bilinçli yapılıyor bunlar..mantık aramayın borsa çıkıyor sizde katılın deniyor..
altın neden yükseliyor; 2. dalga beklentisiyle yükseliyor ve yükselecek deniyor..
peki borsada neden çift dip beklenmiyor; çünkü 2. dalga beklenmiyor muş..:)
ulen hangisi doğru bunun..ekonomistler de kafayı yedi..ne saçmaladığının farkında değil..
abd tarafı fazla değil 1 hafta satsın en önde de bizim tüysikletler keper..
şaka maka başakşehir şampiyon oluyor.
Ben 40. sayfayı ve saat 20.02' den sonra girilen yorumları neden göremiyorum...
Neyse nedeni bulamadık ama, bir yolunu bulduk en azından...
diğer borsalara göre bist100, 110 binin üstü extra şişirilmiş balon duruyor..o yüzden bir haber lazım bize özgü bir haber olmalıki 110.00 e düşsün..asıl düşüşe başlamadan önce..:)
Tam da bu sebeple yarın o çizginin üstüne atmasını bekliyorum...
Stopları patlattıktan sonra 138.200 - 138.500 aralığından dönüp tekrar 132.500' lere kadar inebilir...
Ama herşey çok hızlı gelişecek, öncesinde böyle bir senaryo yazmamış ve buna göre poz almamış olan yine pek bişey alamayacak...
Bu senaryoyu çöpe atacak ihtimal de 135.300 altı saatlik kapanışlar...
bu başakşehirin yedekleri nasıl öyle pırlantacılar galericiler gibi :)
bankalar neden çıkmıyor !!!