Milli Eğitimin Bakanlığının Eba sistemine erişimde sorunlar yaşanıyor .
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: (EBA TV 'de yaşanan sıkıntı ile ilgili) Sorunun çözülmesi için çalışma devam ediyor"
Printable View
Milli Eğitimin Bakanlığının Eba sistemine erişimde sorunlar yaşanıyor .
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: (EBA TV 'de yaşanan sıkıntı ile ilgili) Sorunun çözülmesi için çalışma devam ediyor"
Euro/TL 9.0084
Kap : Trabzonspor
Bonservisi Crystal Palace kulübünde olan, kulübümüzle kiralık sözleşmesi bulunan futbolcumuz Alexander Sorloth'un, RB Leipzig kulübüne transfer olabilmesi için yapılan görüşmeler neticesinde Crystal Palace ve RB Leipzig kulüpleri ile anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; RB Leipzig Kulübü, Kulübümüze, Alexander Sorloth ile olan 31.05.2021 bitiş tarihli sözleşmemizin erken feshi karşılığında aşağıdaki ödemeleri yapacaktır.
1-Sözleşme fesih bedeli olarak 20.000.000.-EUR ödenecektir.
2-Futbolcunun maç oynama sayısına göre toplamda 2.000.000.-EUR bonus ödenecektir.
3-Futbolcunun başka bir kulübe transferi halinde, bu transfer dolayısıyla katlanılan maliyetler sonrası kalan transfer karının %20 si kulübümüze ödenecektir.
4-Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır.
Bu transfer dolayısı ile elde edilecek gelirler, Alexander Sorloth'un bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace kulübü ile yarı yarıya paylaşılacaktır.
Dötümüz açık kalırdı alimallah.:oleyo:
https://i.resimyukle.xyz/Rea9f3.jpg
alıntıdır.
Türkiye uçuyor! Euro 9 Dolar 7.70
https://tele1.com.tr/turkiye-ucuyor-...r-7-70-228242/
Tüketici güven endeksi, 82’ye yükseldi.
Bakan Berat Albayrak, ekonomimiz çok güçlü sinyaller veriyor derken,
Ekonomist Murat Muratoğlu, Güven endeksinde “İşsiz sayısı beklentisi” ve “tasarruf etme ihtimalini” hesaplamadan çıkarılarak oranın yükseltilmesine dikkat çekti.
Ekonomist Murat Muratoğlu kendisine ait resmi sosyal medya hesabından Bakan Berat Albayrak’ın tüketici güven endeksi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.
Murat Muratoğlu paylaşımında ” Ölçüm şablonunu değiştirip “İşsiz sayısı beklentisi” ve “tasarruf etme ihtimalini” hesaplamadan çıkarınca “tüketici güvenin” gerçekten yükseldiğini sanmak ve mesajı almak!
Bakan Albayrak ‘ın sadece baktığı fakat göremediği anlamına gelir!” ifadelerini kullandı.
https://tele1.com.tr/akp-hesaplama-s...kseldi-228241/
Ercan Taner ile Fatih Altaylı, sosyal medya ve televizyon canlı yayınında sert tartışmalar yaşadı.
Taner’in sosyal medyadan “Şerefsizlik yapma” mesajı sonrası Altaylı, tecrübeli spikerin telefon numarasını kameralara gösterdi.
Taner de Altaylı’nın numarasını sosyal medyadan paylaşarak karşılık verdi.
https://tele1.com.tr/futbol-dunyasi-...-girdi-228180/
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
23/09/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 19 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
AB zirvesi 1-2 Ekim'e ertelendi-Sözcü
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Bazı basın yayın kuruluşlarında yayınlanan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüler ihbar kabul edilerek şüpheliler hakkında derhal soruşturma başlatılmıştır.
Ağır hasta sayısı
29 Temmuz: 542
..
9 Eylül: 1.181
10 Eylül: 1.209
11 Eylül: 1.223
12 Eylül: 1.241
13 Eylül: 1.267
14 Eylül: 1.301
15 Eylül: 1.327
16 Eylül: 1.351
17 Eylül: 1.372
18 Eylül: 1.402
19 Eylül: 1.432
20 Eylül: 1.456
21 Eylül: 1.491
22 Eylül: 1.522
Başkan,
2009 un arasındaki iki sıfırı silin diyor... toplayın 11 diyor...
2009 arasındaki iki sıfırı silin diyor, geriye ne kaldı .. 29..
29 la 11 i toplayın diyor.. ne yapar?.. 40 yaparmış .. MHP nin 40 ıncı yıl dönümüymüş...
Rakamlar utandı...
İlkokuldaki torunum dede bu neyin hesabı hiç bir formüle, hiç bir dizine uymuyor dedi.
Sustum, cevap vermedim, veremedim, haklıydı. İçimden kendi kendime çok cevaplar verdim, cevaplarım uzayıp gitti, yerine vardığını umuyorum. Cevaplarım bende gizli..
Siyasete yaş sınırı getirilmeli ve ayrıca 2 dönem seçilme şartı kesinlikle konulmalı...Ne parti başkanlığına, ne meclise, ne bakanlığa ne de en üst herhangi bir kademeye tavizsiz uygulanmalı...
Başka türlü bu ülke adam olmaz....!
Yaşlı olması iyi, deneyim ve tecrübeli diye düşünmesin kimse, hepsinin halini gördük görüyoruz....Koltuk derdi ve bir daha seçilme derdi olmayacak....Görevini yapıp zamanı dolunca da gidecek...
Genç, dinamik olacak, eğitim ve kültürlü olmasıda mutlaka gerekiyor tabi.
Bizdeki toplumun eğitimin seviyesi yükselmeden siyasetçinin de yükselmeyecek, ama ne geçmiş dönemdekiler ne de mevcut yöneticiler toplum kalitesini yükseltme amaçlı bir çaba içine girmediler girmiyorlar, mümkün olduğu kadar cahil kalmasını tercih ediyorlar maalesef..Daha kolay yönetilebilir ve kandırılabilinir olduğu için sanırım..Üniversite bitirmek eğitimli olunduğu anlamına da gelmiyor bu ülkede, etrafta bir dünya "okumuş cahil" var...
Nasıl işin içinden çıkılacak bilmiyorum.
Dünyadaki bazı gelişmiş ülkelerin genç ve kültürlü yöneticilerini görünce imreniyor insan....
Bu arada ABD'de demokratların adayıda tam bir fiyasko, bilerek seçtiler sanırım ki Trump tekrar kazansın diye başka açıklaması yok...Trump zaten hergün saçmalıyordu bu adam olursa neler olur neler acaba....Seçilirse şayet şimdiye kadar ki en yaşlı başkan olacakmış....Ki bence hiç şansı yok...Seçimi yine Trump kazanacak..
Geçmiş siyasilerin tamamı şut
Nereden buldun gelmeli
Kıyak emeklilik kalkmalı.
Millet vekili adayı ve belediye başkanı adaylarından cüzi bir katkı alınmalı.Herkes aday olabilmeli.(para sorun olmamalı adaylara)
Enaz lise mezunu şartı aranmalı.
Zaman aşımı kavramı kalkmalı.(Devleti zarara uğratan hesap sorulmalı)
Bizimde hiç şansımız yok bu siyasiler başta oldukca.
Bu bürokratlar ve rüşvet çarkları oldukca.
Hesap soracak kimse olmayınca.
Kendi çıkarlarını ÜLKEM çıkarlarından önde görünce
50 yıldır belli sıkıntılarımız.
Enflasyon
Yalanlar
Dolar
Üretim
Kamu
Borçlanma
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Günaydınlar
Hindistan'lada papaz olmuşuz ya:(
Dolar/TL 7.7011
Malesef iyilesen hasta ile yeni gelen hasta farkıgunluk 700 u astı.Bu makas acıldıkca sistemi zorlar.10 gunde 7000 daha fazla aktif hasta demek.Kıs zor gececek YTD
Bunu seyret başkan.
https://www.youtube.com/watch?v=bf84...annel=BudabiTV
anasıda çakacak dedim ama Allahtan anası gerçek sevgiyi gösteren tek kişi çıktı
Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturmada Ankara Adliyesi'ne getirilen 5 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı