odas da metro gibi baskılnıyor ama nafile bu baskı bir şekilde kırılacak.. beklemeye devam ytd
Printable View
tkfen 13.75 görmüş sanırım alamadın esma
Hocam alım emrini sabahlayin 13.66 a çekmiştim gelmeyince son dakikada KCHOL aldım Tkfen 13.75 altına inerse gene yanaşirim. KCHOL kısada bir yorum mümkün mü? .
Değerli Dandanakan hocam hoş geldiniz. Sizi burda görmek ne güzel
Hocam TKFEN 13.75 altına inmese gene 14 üzeri yanaşmak mantıklı olurmu? Teşekkürler
Sayın Çelik Çomak hocam, sizin ve Tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım. Ve herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler diliyorum. Ayrıca özverili ve samimi paylaşımınız İçin en kalbi saygılar.
Değerli hocam başta sizin ve tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlarım. Sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.
Bayramınız mübarek olsun, Allah sağlık mutluluk huzur versin, Hayatın kısa ve geçici olduğunu hep birlikte unutmamak dileğiyle...
Tüm hisse-net üyelerinin bayramını kutlar. Sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim . Tüm üyelerinin kazançlarının da hayırlara vesile olmasını dilerim . Sağlıcak ve esenlikler dilerim...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar ramazan bayramınız mubarek olsun RABBİM nice bayramlara ermeyide nasip etsin hepbirlikte İNŞALLAH
Üstadım hayırlı bayramlar. Ateks ve hurgaz hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu hafta trgyo.metro.ıeyho takibe aldım zaten 3 gün işlem olacak ..yeni halka arz 3.28 olan bayrk hisse talep toplamasına katılıyorum YTD
desa 4.47 ile radarıma takılanlardan sistem al vermişYTD
sanel haftalıkta kırılım tehitini almış bir hisse 5.39 la takibimde sistem al vermiş izlicem YTD
Herkesin bayramı mübarek olsun
Hocam NETAS yorumunuz olabilirmi acaba
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim
Hocam kfein hakkında yorum yapabilirmisiniz? Teşekkürlet
Hocam Aygaz ve Dzgyo bu hafta toparlanma yapabilir mi.
lıdfa sistem al verdi sıkışma devam ediyor ..2.34 üzeri kapanış kırılımın tehitidir..YTD
Nuh çimento ve global yatırım hol . Hakkında ne düşünüyorsunuz bu hafta bunlara sıra gelecek gibi duruyor . Bu arada metroyatirim bayağı halka arz sağlıyor. Son olarak bayraktaban gibi . Fakat iyi düştü nasıl olur metro yatırım???
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teyit teyit
Hocam ipeke ve papilon için neler söylersiniz
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurd dışı uçmuş sıra bizde benim endexs hedefim gercekleşebilir kısa düzeltme sonra olacaktır.belli başlı hisselerimiz takip devam edecektir
gsray.metro.cemaş.ıeyho.ygyo.yyapı.ostim.ozgyo.ıhl gm.tektu.sılvr. ve bir cok hisse yarın artı açacak bayramdan sonra gyo sektörü baya bir canlı olacak gibi ucuz yollu şirketler pirim yapacaktır..bazıları boş beleş hisse diyebilir ..ama boş beleş zamnlarını geride bırakacaklar izleyip hep birlikte göreceğiz YTD
iyi geceler cümleten arkadaşlar
Hocam ygyo ve ieyho bu hafta hareketlenir mi dusunceniz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Çelik hocam bir çok gyo şirketleri eski seviyelerine geldi.Ancak Ozgyo bir türlü performans sergileyemiyor. Sizce sebep nedir.? Veya bir beklentimi yok bu hissede..Görüşünuzu alabilirmiyim. Şimdiden tsk.ederim hocam
Hayırlı akşamlar hocam.kısa vade için aldığım KCHOL bügün karla sattım.hocam OSTIM,TKFEN VE MAALT teknik olarak hangisi bir adım önde.teşekkürler
Çelik hocam merhaba! Koç Holding ve Aksigortayı orta ve uzun vadeli olarak yorumlayabilir misiniz?