https://i.hizliresim.com/Lbt3Cp.png
Printable View
Bloomda kadın dolarda 7.50 pisikolojik direnç diyo ulan zaten ne kaldı en geç yarın 7.50 de. Sonraki pisikolojik direnç neresi..vay devalüasyon oluyor adamlar mön mön bakiyo sonra nolacak 8.00 den 700 baz puan faiz..ytd
1221.75 den kısalar kapandı ve 1223.25 den tekrar açıldı..... koku artmaya başladı :)
hemen ardından 1220.5 dan kısalar kapandı ve tekrar 1222 den açıldı.... 1212 dekil alışlar bekliyor palacan.... bu endeks aşağı inecek... o kadar :)
yarın süpriz varmı. olsa iyi olur yoksam işler sakata biniyo hertürlü.
YKB sabahtan beri doldur boşalt
https://i.hizliresim.com/HBafvC.png
Kendini piyasanın kralı sanan sosyal medya şebeği de kayıp
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
121700 deki alışları geri çektim.
oraya giderse,
bişey olmaz boğası gibi olabilir. :he:
marcin birllikkerini de 5 . hazır kıta olarak yedeğe aldım.
amerigan açılışıylan zon bir öpücük beklentim var paladan.
lakine,
yarın açılış var ise, yükseltmek icab eder.
pala kasma kendini sal aşağı.
yarın yükselmeye marcın olsun.
bir dost.
Atina'ya gircez derken dolar bize girecek.
büyük plan bu sanırım.
Yahu arkadaş , her gün baskı olur mu bu nedir böyle. sanırım duvara sağlam toslamaya az kaldı . toslayacağını hissedenler trenden iniyorlar. ne bileyim her gün her gün bu kadar da satış olur mu. bademlerin de pili tükenmek iyice zayıfladı herhalde.
yurtdışı bu kadar iyiyken bizim üzerimize ÖKÜZ OTURMUŞ...
DOW SON 10 GÜNDE neredeyse %6 yükseldi.düzeltme yaparsa biz ne oluruz?
hep algı yapanlar ....eskiyi güzel gösterip şimdiki Türkiyeyi kötü göstermek ....kimse kimseyi kandırmazsın 70lri 80 leri 90 ları da çok iyi bilirim....şimdiki bebeleri kandırabilirsiniz....ama bizleri kandıramazsınız nerden nereye gelğini ülkemin çok iyi bilirim....
An buradan Amerikanyayı tekrar zirveleten, damadettinle kaynını da mumyalar.
400 puan sektirdi.
o kadar aşşağı emir girdim 1 tenesi gelmiş.
nanet olası federaller
rekabetçi olduğundan normaldir bu kurlar... ama daha da rekabetçi, böyle yaniçok cengaver ve savaşçı da olmasın artık diyorlarsa acil bir müjde patlatmalı...
"doğu akdenizde hiçbir şey bulamadık, bomboş çıktı valla, tam takır kuru bakır" derlerse çok olumlu yansır misal şu şartlarda...
ben oralarda bir şey bulsam da çaktırmazdım şu an... karadenizde ek rezerv falan filan da olur, o da iş görür..
bu cuma müjde yokmu müjde.?
üzerimde bişey olmaz boğasının rahatlığı var ..
jp morgandaki dolar 5 yazan analistin gözlerini dağlıyorlardır şimdi sen bir daha bişey görme diye... :he:
bizim borsayı birtek diyanet başkanı kurtarır bence.
borsada satış yapmak ülke ekonomisine darbedir açıklaması gelebilir.
toki için açıklama yapmıştı