Şükürler olsun....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şükürler olsun....
Bu küçük eniştede kenarda otura otura oynamayı unutmuş, bunuda koyun topalla atıfın yanına
Dün önceki maçlara gore biraz daha iyiydik ama kronik sorunlar devam ediyor...
Atıf ve topal takımın el freni, maç boyu ya geriye pas ya rakibe top kaptırmaktan başka bi numaraları olmuyor, pas vermede şut çekmede harbi çok kabililiyetsizler...
2-3 oyuncuya daha ihtiyaç var ama butçe ortada
http://fs5.directupload.net/images/180926/96aglkl2.jpg
FENERBAHÇE : 6 SAYI
STRUGGLERS : HEZİMET VE FİRAR
Geçen Pazar günü icra idilen müsabaka Strugglers namındaki Rum kulübünün hezimet-i kat'iyesi (kesin mağlubiyeti) ve yiğirmi dakika zarfında Fenerbahçe'nin önünden firarıyla neticelendi.
4 Aralık 1913 İdman Dergisi
Cocu Aykuttan iyi değil. Geçen sene forvet ve kalecisiz ve taraftarsiz her kulvarda sonuna kadar gitmiştik. Yazik
Cocu cicona kadıköyde kupa kaldırtmadı...
Bu ayıp aykuta yeter de artar bile...
Aykut dünyanın en iyi antrenörü olsa yinede Fenere geri gelmemeliydi...
Loris 2 hatalı gol yedi diye kendini dunyanin bi ucunca beşiktasta buldu...
Bunlar karekterle,gururla alakalı meseleler...
Bizde bu degerler kalmadıgı için aykutu yine bekleriz, çakma ali agaoğlu ersun yenalı bekleriz,kokainci daumu getiririz...
Dunyada adam kalmadı ya !!!
Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, 1-1 biten Beşiktaş derbisinde umut vadeden bir futbol sergileyen Fenerbahçe'de yönetim, Cocu ile yola devam kararı aldı. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulunu mutlu eden derbi performansıyla birlikte Fenerbahçe için yeni teknik adam defteri şimdilik kapanırken kötü senaryo dahilinde B planı için de hazırlıklar yapılıyor. Dün İstanbul'a gelen Ersun Yanal'la şimdilik bir görüşme yapılmayacak.
Ersun yenal normal bir hoca...
Fenerbahçeyi tasıyacak, yildız oyuncuya sözunu gecirecek kapasitesi yok, yani bir zico degil, yilmaz vural, abdullah avci, aykut kocaman vs vs onlardan bir üstunlügü yok.. 22 yillık hocalık kariyerinde de 2014 Fenerbahçe sampiyonlugu dısindada basarisı olmayan biri, bu kadar ısrarı anlamiş degilim sadece duygusallık, adam trabzonu küme düşürüyordu arkadaş !!!
Fenerbahçe'de taraftarın uzun yıllardır sorun olarak gördüğü bir problem çözüldü. Ali Koç yönetimi Ülker Stadı'na mescit yaptırdı.
Soldado ile Comolli arasında gerginlik iddiası
Akşam gazetesi Roberto Soldado'nun kendisini satmak isteyen Damien Comolli'ye çok sinirlendiğini iddia etti. Haberde şöyle denildi: "Uzun süredir kadro dışında kalan Roberto Soldado'daki sorun ortaya çıktı. Bundan kısa süre önce bir Suudi Arabistan ekibi, 33 yaşındaki forvet için Fenerbahçe'ye teklif yaptı. Sportif Direktör Comolli, bu gelişme üzerine İspanyol oyuncuyu odasına çağırdı. Bu sırada telefonla konuşan Comolli karşı taraftan izin istedi ve Soldado'ya, "Bak şu anda senin için Suudilerle görüşüyorum. Kulübe çok iyi bonservis veriyorlar. Ben anlaştım. Al telefonu, sen de kendin için istediğin maaşı söyle" dedi. Tecrübeli yıldız bunun üzerine çılgına döndü".
Skrtel'den kötü haber
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sağ üst adalesindeki sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Martin Skrtel'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sağ üst adalesindeki sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Martin Skrtel’in pazar günü Çaykur Rizespor deplasmanında takımdaki yerini alması da zor görünüyor.
Teknik Direktörü Cocu, ilk 11’in 9 oyuncusunu Harun, Şener, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Benzia, Ayew ve Slimani olarak belirledi. Kalan 2 forma için 8 isim rekabet ediyor.
Geriye kalan iki bölge için adaylara bakıldığında Reyes-Neustadter, Eljif Elmas-Mehmet Ekici, Aatıf-Alper-Valbuena-Barış arasında kıyasıya forma mücadelesi yaşanacak. Bu rekabetlerde de öne çıkan isimler ise Neustadter, Eljif ve Aatıf olarak dikkat çekiyor.
Sener cok kotu maalesef
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 28.09.2018 tarih ve 548 sayılı kararı ile
Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından sunulan 26.09.2018 tarihli rapor doğrultusunda, Şirketimizin 26.10.2018 tarihinde yapacağı 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların bilgisine ve Genel Kurul onayına sunulmak üzere Bağımsızlık Beyanlarını bildiren Sayın Mehmet Sina AFRA, Sayın Gürel AYDIN ve Sayın Aram MARKAROĞLU' nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine toplantıya katılan mevcudun oybirliğiyle karar verilmiştir.
Adayların özgeçmişleri ekte bilgilerinize arz olunur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709873
BIST
(28/09/2018 - 17:44:01)
Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündeminin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir" dedi
Basında yer alan "Transfer yapmadan 75 puan toplardım" başlıklı haberlerin içindeki söylemlerin doğru olmadığını ve yalandan ibaret olduğunu belirten Kocaman, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalar yaptı
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden olan ve hem futbolculuk döneminde hem de teknik adamlık kariyerinde büyük başarılara imza atan Kocaman'ın DHA'ya yaptığı açıklamalar şöyle:
"Medyada bugün şahsımla ilgili, yakın çevreme dayandırılarak ortaya atilan haberler doğru değildir. Özellikle görev başında bir teknik adam varken bu tarz bir yorumda bulunmadığım, kamuoyunun geniş kesimleri tarafından bilinmektedir. Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir. Buna ilişkin görüşlerimi geçtiğimiz günlerde dile getirmiştim. Son günlerde Fenerbahçe başlığı altında hiç bir ilgim, alakam olmayan konularla ilgili sürekli olarak benim adım üzerinden bir takım tartışmaların yürütüldüğünü üzülerek gözlemliyorum. Bu dönemde tüm tartışmaların, hesapların, iddiaların dışında olduğumu, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündemimin bulunmadığını, kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2005-2008 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen Ganalı eski futbolcu Stephen Appiah ile bir araya geldi.
Cocu Hollanda basınına konuştu
Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında sadece 2 galibiyet alabilen ve 7 puanı bulunan Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ülkesinde açıklamalar yaptığı kaydedildi. Ali Koç'un kendilerine güvendiği belirtilirken Cocu'nun "Türkiye'ye yeni bir hikaye yazmaya geldim" dediği belirtildi
Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin listesinde olan ancak bir şekilde transferleri gerçekleşmeyen oyunculardan peş peşe sakatlık haberleri geliyor. İşte dikkatleri çeken o sakatlık listesi...
Galatasaray forması giyen Emre Akbaba'nın ayak parmak kemiğinde içi kırık tespit edilirken, milli futbolcu ameliyat edildi. Emre'nin yaklaşık 2 ay forma giyemeyeceği ifade ediliyor.
Porto'da golcü oyuncu Aboubakar'ın çapraz bağlarının koptuğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
West Ham United'a transfer olan Jack Wilshere ayak bileğinde yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta forma giyemeyeceği açıklanmıştı.
Fenerbahçe'nin yeniden kiralamayı düşündüğü Janssen'in Tottenham'da yaşadığı sakatlık nedeniyle ocak ayından önce sahalara dönmesi beklenmiyor.
Van Ginkel ile Bas Dost da Fenerbahçe'nin transfer listesinde olup ciddi sakatlık yaşayan futbolcular listesinde yer aldı.
Fenerbahçe maça şu 11'le çıkacak:
Kalede Harun
Defansta Şener, Neustadter, Reyes ve Hasan Ali
Orta sahada Mehmet Topal, Jailson, Ayew, Benzia ve Atıf
Forvette ise Slimani görev yapacak.
Yedekler: Volkan, Isla, İsmail, Yiğithan, Oğuz Kağan, Eljif, Frey, Mehmet Ekici, Barış, Valbuena
2 yeteneksiz kabiliyetsiz atif ve mehmet yine ilk 11 de....
Her hafta bunlarla sahaya çıkıp, baktı olmuyor bunlari kenara alıp maç kurtarma çabası nasıl bir duygu !!!
Aykuta ögretemedik atıf ve topal ile maç kazanamayacağını...
Cocu yada ögretemeyeceğiz anlaşıldı...
Bekliyordum seni iyi oldu .. Her zamanki gibi boş konuşuyorsun seer.. Gerçi sen bu işi bilensin , önce sen dersin sonra olay gerçekleşirdi sana göre ama sen sadece hikaye anlatıyorsun ..
Şimdi boş muhabbeti bırak kaleci nasıl memnun kaleciden ?
Bak sen şimdi gene Aykut , Volkan su bu muhabbeti yaparsın ama ben sana söyleyeyim Volkan Demirel bu Harun’dan 5 gömlek daha iyi kaleci .. Harun iyi kaleci ama Volkan’in yerini alacak oyuncu değil .. Gol yemediğin hafta Yok , son 6 macın 5’in gol atamayan Kayseri’den 3 gol yedi, galibiyeti olmayan Rize’den suan 3. Golü yedi bu yüzden gerçekler senin hikayen gibi değil .
Harun’a iyi bak azıcık futboldan anlıyorsan sürekli boşa cikiyor boşa adim atıyor ve pozisyonu yitiriyor .. Hadi şimdi hikaye anlat sen atıf şöyleydi , Aykut böyleydi diye ..Yahu bu cocu Soldado’yu kadroya almıyor , UEFA’ya bildirmedi bile .. Soldado iyi yada kötü ama bu takımda oynayamayacak kadar kalitesiz bir adam mi ? Yazık sizin gibi pohpohcular yüzünden bu hale geldik . Bu sizin gibilerin eseri .. Şimdi rahat rahat 26 hafta izleyebilirsin..
Gecen yılı 2. Bitiren takımı itin g.otune soktun suan 8 maçta 7 puanın var 14. Sıradasın hala Mehmet topal Yok atıf diye bık bık konuşuyorsun .. Hadi yaaA , hadi yaaaa!!
İnsallah daha çok gol yerde bu cocu denen dahi adam ceker gider .. 3-0 filan biterse gitmez mazallah ..
Şimdi ikinci yari 99 tanede gol atsa düşüncem aynıdır .. Geçen hafta 1-1 onu kurtarmıştı ama görünen köy kılavuz istemez..
Herhalde klubun dna sinda birsey var. Yagmurdan kactik doluya tutulduk. Transfer politikasi yine rezalet. Gecen seneki coplerin bir kismindan kurtulduk ama basta top ozurlusu m.topal olmak uzere kamburlari atamadik. Harun volkandan bile kotu. Simdi volkan kaleye gecse sanki iyi mi olacak? Trajikomik...
Sn Ali koc akurumsal yonetim anlaminda inancim tam. Ama en azindan gelecek sezonun takimini yaratmak ve hatta bu sezon uefada biraz ilerletmek istiyorsa su futbola ve hayalet gibi gezen futbolculara katlanan hollandali vasifsizi iyice kokutmadan hemen bu aksam postalamali.ayrica transferleri de basarisiz daha pismesi gerekiyor.
Bakiniz, uc golun ortasini da yapacak ayaga sahip topcu yok koca fenerbahcede iyi mi!,ne de o ortalari kesecek defans ve veya kaleci.
Sn medwig sen de kendine pay cikarma sakin. Aykut Fenerbahce td si olacak adam degil. Cocu hic degil. Kotuye kotu denir ozlem duyulmaz.
Yazık yahu yazık .. Hala suçlu Aykut , Aziz , Volkan diyen Fenerbahçe dusmanidir .. Adamlar gitti kaçıncı hafta rezilliğe bak , bari geçen yıl kadar olda hoca ne yapsın diyelim ..
Yazık ya gunah bizlere , ne bu eziyet , ayıptır.. Şimdi çıkıp 10 gol atsan ne olur ? Yazık 6 haftada galibiyeti olmayan takımdan ilk yari 3 gol yedin , Kayseri 7 macta 5 gol atmışlar 3’u bize .. Yazık ..
Suan 2. Yari başladı ben eyvah eyvah maç başladı diyorum .. Bu mu olmalı Fenerbahçe’nin hali ?
Fenerbahçe iyi olsun ben kötü olmasını ister miyim? Konu Aykut hoca da değil benim demek istediğim ona geçen yıl agiza alınmayacak laflar ettik adam o kadroyla 2. Oldu .. Başarı yada başarısız korkak oynattı vs vs ama suan yaşadığımız ne? Yok Volkan kötü Yok Aykut kötü Yok Aziz yıldırım kötü eree hiç biri Yok gene durum berbat .. Ogrenmisler gecmisten gelen sorunlar var suçlu onlar .. Sanki tek kötü olan takım biziz tek hocasını ve başkanını değiştiren biziz .. Yahu biz Fenerbahçeyiz.. Ölümüz bunları yenmeli .. Yenersin yenemezsiniz ama o formaya terini akit emegini ver olur olmaz .. Yazık ya su halimize bakın gunah değil mi ? Alı Koc’a inancım var Başkan oldu kolay değil işi ama cocu en az 3 hafta önce gitmeliydi .. Gitmedi hata yapıldı suan biz bu macida kaybedersek havlu atmış oluruz .. Daha 7. Hafta..
Saniye kaybetmeksizin yerli hoca gelmeli. Lig iyice sertlesmis bu sene.. ayrica hocalar da cok pisti cok deneyim kazandi.
Enkaz kolay temizlenmiyor....hala aziz, aykut savunma derdindesiniz hayret ki hayret....
Hala 2. olmayı başarı olarak görmekten vazgeçmemişiniz maşallah...
1.5-2 katrilyon borçla kurulan takım bu kadar oluyor kusura bakmayın...
Ben oyundan memnumun 3 yesekte pısırık tavuklar gibi geriye yaslanarak oynamıyoruz...
Tek sıkıntım Enkazdan kalanlarla devam etmek zorunda olmamız, lanet bütçe müsade etsede topalı,atıfı,alperi,volkanı da abilerinin yanına göndersek....
sayım medvig bazı şeyleri düzeltemezsin, ben , herşeyi bilenlerin yazılarını okumamak için 2 yıldır yazmıyorum, fenerbahçe forumuna bile uğramıyorum
allah yardımcın olsun, foruma bir bakayım dedim eski futbolculardan topal ve volkan kalmış takımda hala onlar suçlu ,
küme düşeceğiz farkında değilsiniz,
bu takımın 2-3 yıldır şampıyon olmamasının sebebi, bu durumda olmasının tek sebebi maalesef fenerbahçe taraftarıdır.
kızsanızda böyle kızmasanızda
Dostlar....
Enkaz malumunuz, Alınan futbolcular kötünün iyisi, eldeki bütçeyle alınabilecek ancak bunlar....
Futbol olarak 2. yarı biraz daha iyiydik...
Defans bildiğimiz defans, şenerle,h.aliyle,roman ile kurulu bir defans ve önde m.topal gibi bir şaheser olunca pozisyon vermek kaçınılmaz...
Yerli hoca konusuna gelince, yerli hocayla sadece günü kurtarırsınız...azizin son 10 yıl yaptığı gibi...
Hee tabi 2 katrilyon borcu taraftar soktu fenerbahçeye...
Krasiç, RPV, emenike gibi çöplere yüzlerce milyonuda taraftar verdi...
Kadıköyde cicona kupayıda taraftar verdi...
Burak yılmazın kaval kemiğiyle attıgı topuda kaleye taraftar aldı...
Final maçında kupayı , Başakşehire ilkokul çocugu gibi topa vurarak penaltı atan taraftar verdi...
Küme felan düşmeyiz meraklanmayın, bu enkaz kalkacak, eskinin pislikleri temizlenecek...öyle yada böyle.....
İnsan utanır bunu yazmaz ... Adamların galibiyeti yok 6 maçta 6 gol atmış gol yemediği tek maç Erzurumspor macı oda berabere bitmiş ve birde bizden gol yememiş çıkıp ikinci yari daha iyiydik diyorsun .. Geçen yılki ikinciliği beğenmeyen sen 3-0 biten ve ilgin en kötü takımı olan Rize’ye karşı ikinci yari daha iyiydik diyor .. Bravo büyük olay ... Gol atamamışsın iyiydik diyor .. Ozaman cocu ile devam ..
Neyse konunun özüne dönelim....
Atıf, topal,volkan,alper bu 4 oyuncunun futbol hayatı bitmiştir, satsan satılmaz alan olmaz verilen paraya maaşa yazık günah...
H.ali,şener,roman Fenerbahçede oynayacak düzeyde futbolcular değil...
Reyes,frey,jailson vasat...
Cocu yu savunmuyorum sadece 3-5 maç ile yargılamak yanlış, kaleci enkeyi hatırlatırım...eleştirim; atıfı ilk 11 de oynatması salaklık, topalla devam etmesi cahillik....
Okan Buruk “ rakibimiz 1-0 yenik duruma düşünce dağılacağını biliyorduk “
Adam olayı cozmus ama sorun yok biz ikinci yari iyiydik cocu ile devam edelim 15. Haftaya kadar oda Okan Buruk’un çözdüğü olayı cozer !
Cocu'nun elinde sihirli deynek yok...
Cinconda ligin dibindeki akhisardan 3 yedi !!!! Rakibi küçümsemeyin....
Günü kurtarma telaşı bu takımda löw gibi hiddink gibi hocaları harcadı...
Aykutla, e.yenalla bu takım hiç bir yere gitmez, geçmişe mazi....