Bi cacık bilenem olmaz bunnardan )
Printable View
Cüneyt Özdemir, Albayrak'ın İstifasını Ti'ye Aldı: 'Sen Şeyma Subaşı mısın Instagram'dan İstifa Ediyorsun?'
:kahkah: :kahkah:
büyük resme bakın.
merkez bankası kasasında duruyor. :he:
böyle bikaç günlük gonfetiler, çampanyalar sizi aldatmasın.
pala yarın bizim enahdarları aldıktan sona, özüne dönüp ben ne ettim diyecektir bence. :he:
Kaşınıyor iki yöne yorum yapıp , bildim diye geziyor , yazmış 8.10 gösteriyor , geçen hafdada çok yukarıları yazıyordu yani damat istifa etmeseydi dolar 8.70-9 lara gitse ozamanda VİCENTE ABLANIZ size kurban olsun diyip onu alıntılayacakdı:)
Bunlardan bu topikte senelerdir bitmedi bitmez hep kazanırlar .
bu defa da gol olmazsa ülke bitmiş demektir .
BİST’in çıkışı finito .
Zig hala yaşıyorsa
Zag olur artık
Geçen hafdaki dolar hareketine bakınca çoğu kişi short idi , hafta sonu gelişen olaylardan sonra herkez long duk demeye başladı:)
Geçen hafta burada yazdık yakaladılar shortçuları geçen cumadan beri , hafta sonuda çıkan hikaye ile Dolarda long cuları yakaladılar al sana BADEM spor biz bunu çok çok çok önceden yazarken VİCENTE ABLA gibiler kucakta dolaşıyordu , şimdi çıkmış bize oyun öğretiyor 2 gazoz kapağı ile:)
demekki kurun sürekli yükselmesi dış mihrakların saldırısı değil miş.
berbat yönetilen ekonomik durumun neticesiymiş :drunk:
Böyle bişeyolursa dolar aynı yere geri döner 5 dakikadaF5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akp komple istifa etse gitse
ne olur tahmin edin artık :drunk:
"Dolar/TL de trade mi ediyorsunuz, yanlış ediyorsunuz."
F.W.Nietzsche
az önce 7.10 dan dolar alan arkadaşım aradı. panik halinde.diyor ki bir günde 20.000 tl. gittti.ne yapayım?
Yeminim var grafik vermiyeceğim
Kontrat boyu * 1,buççuk desek,
son dibi alsak 138X-139X yolculuğu mudur Viop30 style ??..
Dünyanın öbür ucunun bile haberi vardı MB nin eksi rezerv de olduğunun. Şuan HSK üyeleride istifa eder gayri hukuki davranlar görevden alınır. Osman Kavala Selo ve diğer HDP liler serbest bırakılir. Gazeteciler serbest bırakılir. Tüm düşmanlar ile ulaşılirsa dolar düzelir.
video 3 sene önce çekilmiş. :drunk:
https://www.milliyet.com.tr/gundem/d...ktilar-2724770
bence bunlar aramaktan vaz geçmiştir :drunk:
CDS ne oldu?