Dogecoin Dün 6.08
Bugün en düşük 3.50
Şimdi 4.45
Dünyadan vazgeçip uzaya gidesi geliyor insanın.:(
Printable View
Dogecoin Dün 6.08
Bugün en düşük 3.50
Şimdi 4.45
Dünyadan vazgeçip uzaya gidesi geliyor insanın.:(
Yeni gördüm yazılanları;
Çukurun dibinde belenenler hak etmeseler de (nankörler) emeklerinize emek katmaya, gemiciklere takip etmeye devam ediniz. Nokta.
Sizler; 2 zat, ŞirketİNİZDEN haber beklemeye devam ediniz. Ekonominin bizzat siyaset olduğundan bi haber, serbest piyasa şartlarının tüm kurallarının olduğu yüzyıl rüyasında kalan, serbest piyasacı para biriktirmeye devam et (yapabilirsen)
Küfürbazlar; durmak yok, en iyi yaptığınız işi, her gün her seans icra etmeye devam. Meydan sizlerin.
Ay sonuna kadar suresi var bilançonun kapta öyle yazıyor saygilar
.Hayirli olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...09ad12585a.jpg
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyilikten maraz doğar demiş atalar.
Hep iyi haber gelirse olacağı buydu. Kaldıramıyor işte henüz bebek , bebecik,yumuşacık bebeto bu.
Bayram gelmiş neyime
Kan damlar yüreğime
Yaralarım sızlıyor
Gülmek benim neyime . Mayıs da bitti ne kaldı ki ekime.:halay:
.
? Blançoda güme gitti
Temettü ve sermaye artırımından gelecek olan hisselerle beraber 9 tl ve altı beklentim sürmektedir. Büyük bir ihtimalle bayram sonrası tamamiyle vedaşacağım bu hissede ancak 9 ve altı fiyatlara gelse bile alınmayacak bir hisse olmuştur şuan spekler benim ve benim gibi küçük yatırımcıların almış olduğu hisselerin parasıyla tahtada iş yapıyorlar. Önceden yadığım gibi beklentimin yüksek olduğu bu hissede hayal kırıklığı oluşmuştur.Hisse hoşunuza gitsin gitmesin 18 tl ve üstü artık çok zor diye yazdığımdan beri 18 görmedi 18.-19 arası yapılan işlemlerin aynısı şuan 16-17 arası yapılıyor bu seviyedende biraz para kazanıp hisse satıldıkdan sonraki 15 tl fiyatlara sarkıcaktır. Özet olarak bunlar benim fikrim hisse pi**** ç olmuştur geçmiş olsun .Ben burda birini hedef alarak yazmıyorum bayram sonrasıda zararı göze alıp satıcam yani son yazım bu diyebiliriz arada uğrarım değil istediği kadar fabrika alsın müthiş blanço açıklasın hisse karekterini belli etmiştir.Bu hisseden bi cacık olmaz. Herkeze saygılar.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bende kisa vadede 20 uzeri gorecegimizi, yil sonuna kadar 60 70 neden olmasin diye dusunuyorum. Tahminlerime gore bilancolar iyi geldikce f/k dusecek ve sirket gok uxuz kalacak. Mizrak cuvala sigmamaya başlayacaktır.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah kardeşim allah gönlüne göre versin ama şunuda göz ardı etme yılsonu demişsin yılsonuna kadar ben şahsen kendi adıma böle bi hissedense daha güzel sağlam cazip hisseler var ben onlara kayacam nedeni bu kadar olumlu hebere tek kademe bile yukarı atmayan bir hisseden beklentili olmak bana uymaz dediğim gibi hisseyi hiç ettiler.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Tabiki paylaşırım bunlar belli en azından beklediğinde temetüsü veren pirimini yapan hisseler ttrak ford tofaş aselsan enka bankalar ucuz mesela thy mesela pandemi bittiğinde neler olur ve daha araştırırsan incelersen görürsün kardeşim. Yani benim demek istediğim beklediğine değsin .Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Ciro ve kar yaklasik tahminim gjbi geldi.
Insallah yarinlar bizim olur.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah. Yıl sonu tahmininiz var mı sn. Heg. İhracat ağırlıklı şirketimiz var. Dolar kurunun yukarı gitmesi bize yarayacak gibi. Polanya da aldığımız şirkette katkıda bulunacak. İnşaallah herkesin gönlüne göre olur. Bu kadar olumlu habere tepki vermemesi hedefin daha yukarılar olacağını düşündürüyor bana. Bıkkınlık geldi millete. Herkese iyi bayramlar
Adim adim gitmek daha faydali olabilir.
polanya daki sirketten asil verimi 2022 de aliriz. Satin alma surecinin tamamlanmasi 3 ay surer bence.
Isler yolunda giderse sene sonu 180-200 arasi bir kar gekir ama benim tercihim adim adim gitmek.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzdan beri dedikleri çoğu şeyi yaptılar. 1 yıl içinde (Aralık 2021 de) faaliyete geçecek yeni Licorice hattının kararını aldılar. Yüksek ihtimal yeni bir Jelly hattı yatırım kararı daha gelecektir. Martta faaliyete geçen Jelly hattının etkisini de 2. çeyrekde görmeye başlayacağız. Yeni alınan şirketin etkisini en iyi ihtimalle 3.çeyrekde göreceğiz. Yıl sonu ciro tahminimde herhangi bir değişiklik yok. 1.8 - 2.0 milyar TL. Agresif büyüyen ama büyürken de cari oran, asit - test oranı gibi rasyolarını bozmayan bir şirket. Patronların ilk yıldan temettü kararı alması önemli yatırımcıya bakış açısından. Bu şirket bebek şirket diyebileceğimiz bir tanıma yüksek ihtimal uyuyor. 18 yıllık yatırım hayatımda buna benzer şirketlerdeki oluşumları gördüm hep. Sabırları zorlayacaklar, sınayacaklar, yolculuk zorlu olacak. Ama sabredebilenler açısından (inşallah ben de sabredebilirim) finalinin güzel olacağını düşünüyorum.
Herkese iyi bayramlar, saygılar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
16,8-16,9-17,05 bölgelerinden ne var ne yok sattım gitti. üzerindeki baskı kalkar artık. satmaya hiç niyetim yoktu aslında. normalde bilançoyu görüp öyle karar verecektim ama yaptığı bir kaç hata ile bu kağıt benim için bitti. yine de güzel kazandırdı yolu açık olsun inşallah güzel kar edip satar herkes.
neden sattım:
1- eli yüzü düzgün firmalar 10 mayıs'a kadar bilançoları açıklayıp bitirdi, ama sen norveç varlık fonu ortaklığınla övünüyorsun ama buna rağmen gidip bilanço açıklamasını bahane edip süre uzatıyorsun. sen bu işi 10 mayıs'a kadar bitirecektin arkadaş.
2- bilançoyu gidip arefe günü yollamak nedir yahu? ertesi gün yarım seans, hacimsiz, millet bayramına hazırlanırken yollanabilecek en abuk zamanda kap yolluyorsun.
3- gel gelelim kap'tan sonra sürekli eksi kapatması. şimdi bunun tek anlamı var. içerden bilgi sızıyor. bedelsiz ve temettü olayı içeriden sızmıştı ve adamlar malı çaktılar. polonya olayı zaten her yerde dillenmişti. o hiç şaşırtmadı. eğer büyük olmaya adaysan bilgi sızmayacak, sızsa da o tahta o gün eksi kapatmayacak arkadaş. bu prestij meselesidir.
Güzel, böyle böyle yük hafifleyecek. Hissede yeni arz olmasından mütevellit epey ky vs dağınık mal var. Bu mallar böyle böyle bıktıra sıktıra toplanacak. Her zaman böyle oldu her zamanda böyle olacak. İşin kuralı böyle. Buffet bu işin kitabını yazmış yaşayan efsane, dediği gibi sabırsızdan sabırlıya transfer. Bizim insanımızın yapısına uygun bir enstrüman değil hisse senedi yatırımı. Bizimkiler hızlı kazanma hatta köşe dönme peşinde evvelden beri. Gider neüdüğü belli olmayan her türlü kumar coin yumurta ponzi dalarlar. Çünkü ülkede yatırım yapma kültürü bilinci ve psikolojisi yok. Hiçbir zamanda olmayacak. O yüzden hiiiç nefesimizi yormayalım. Her zaman ki gibi doğru yerde doğru sürede doğru analizlerle sabırla beklemesini bilenler hissesi fark etmez mutlaka kazanacak. Ama bu kazananlar yine her zamanki gibi bir elin parmağı sayıyı geçmeyecek. Ehhh aksi olsa esas orada bu işte bir yanlışlık var demeli. Şu ana kadar herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.:ok:
biz anlamıyoruz bu hisse işlerinden :) hala öğreniyoruz.
benim gibi coin ponzi düşmanı adama yazmayacaktın bunu :) o zaman şu sözle başlayayım:
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
dikkat ettiysen hisse düştü satıyorum demedim. 3 hatasını gördüm ve fişi çektim. fiyatı da umrumda değil açıkçası. 25-30 olsa da kararım değişmezdi. ben bu kağıtta 3 tane hacimli trade yaptım ve %66'lık bir kara ulaştım ama %5 kadar kardan zarar yaparak %61 ile defteri kapattım.
doğuş oto'yu tam 1 yıl zararda toplayıp durmuştum. 4-5-6 ne düşerse alıyordum adam basıyordu 2017-2018'de kafayı yedirmişti. geçen yıl 23'ten verdim gitti tüm malı. ama adamlardan bilanço bile sızmıyordu. bilançoyla 10:05 tavan kitliyordu.
adam bütün çeyreklerde hep son gün bilanço açıkladı. hiç değişmedi. temettü kararları asla ön görülemezdi ve yine temettü haberiyle de uçtuğu zamanlar oldu.
inşallah kervan 3'e katlar. ama ben almayayım gerek yok.
Kardeşim ben ülkenin hisse senedi yatırımına yaklaşımı temalı genel bir yazı yazdım. Senin yazına binaen değildi. Alırsın satarsın mal sahibisin hak sahibisin. Benim ya da herhangi birinin haddine mi mal sahibinin kararına laf etmek. Bilakis en sevmediğim şeydir bu. Kazancının bereketini gör. Senin için son bir başkası için başlangıç anlamına gelir. Allah sonları da başlangıçları da hayırlı eylesin. Ben naçizane bugüne kadar doğru bildiklerimde inat ederek kazandım ya da kaybettim. Önemli olan şirketlerin büyümesi, ülkeye katmadeğer katmaları. Gerisi zaten su akar yolunu bulur. Hayırlı yatırımlar.
Her taraf normalleşme için gayret gösteriyor bizim develer hariç.
A- Gelen güzel haberler önceden bilinip satın alındı. ( 10 dan 20 ye )
B- KY. ağırlığı fazla o sebeple gitmiyor.
C- Tüm güzel beklentiler satın alındığı için kısa vade umut yok.
D-Orta uzun vade ancak istikrar görür.
E-Az daha baskılayıp toplayamasa da yakın zamanda gidecektir.
F- Kısa vade gelecek haberleri önceden olduğu gibi kullanıp 14 ile17 arası gidip gelecektir.
G- Ömrüm develeri sevmekle geçecek sonuna kadar bekleyeceğim inancım tamdır.
H-Hiçbiri
Fiyat hareketlerini anlamak zor.Bu devirde ihracat kası böyle güçlü şirketler ön planda kalmaya devam edecek.Hacimsiz çekilmeler ile milleti bıktırmaya devam edecek gibi
Satıp da buna geçtiğim 3 kağıt ( alarko- aksen -aksa ) bu süreçte % 50 ile % 100 arası gittiler. Eşekler gibi anırarak yada anırmadan gideceksin aradaki farkı kapatmak için elimiz mahkum bekleyeceğiz bizdeki de deve inadı işte tahtacı abem anladın sen onu.
ay lav yu
🤔🤔🤔🤔🤔🤔 yazı yazmak gerekiyormuş
Tek kelimeyle analari bunlari doğurmamış sıçmış.
Hissenin düşmesine takılmayın arkadaşlar sonuçta büyüyen bi şirketmiş kar eden bi şirketmiş fabrika alan bi şirketmiş mutlu sonla biten bir olay var mutlu sonla bittikden sonra elini cebine atarsınya beşkuruş çıkmaz işde buda öyle bir mıtlu son oldu.hissenin düşmesi önemli değil patron mutlu olsun yeter yatırımcı batmış önemli değil. Ben spk şikayet dilekcesi yazarsanız bu kansızlara bişey yapamasakda en azından şeref yoksunu bu insanlara spk dönüp bi bakmak zorunda kalır.bugün buna sessiz kalınırsa yarın daha büyük pislik yaparlar.Bide borsaya yatırımcı gelmiyormuş böle üçkağıtcılığın döndüğü bir ortamda yatırımcımı gelir.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Sürekli isyan kötüleme kimse kafaniza silah dayamıyor beğenmeyen satar gider burası borsa zarar da kar da işin doğasında var
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden spk ya şikayet dilekcesi yazalım deyince zorlanıyorsunuz anlamıyorum hak aramak isyanmı
Bunun adına kar zara denilebilir eyvallah katılıyorum şirket zarar eder bi gelişme olmaz ama bide kazıklamak kandırmak dolandırmak var 3 liralık bir malı 20 liraya satmak insanları vaatlerle kandırarak’mı yatırım oluyor aldığın bir mal kusurlu çıkınca tüketici hakeme gitmezmisin hakkını aramazmısın yada aman boş vermi dersin.Ne olacak önüne gelen yapıyor bide bana yapmışlar çokmu dersin.şu sözü bir düşün haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bu platform amacı paylaşım değilmi Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Spk hiç bir şey yapamaz ortada bir dolandırıcılık yok şirket bilançosunu açıklıyor faaliyet raporunu açıklıyor senin istediğin spekülasyon fiyat hemen artsın diyorsun bende bim var 1 senedir aynı yerde isyan etmiyorum.yatirimcilikla spekülasyon ve manipülasyon kavramları farklı şeylerdir önce ne olmak istediğine karar vereceksin sonra kısa orta uzun vadeci mı olacaksın ona karar vereceksin sonra da şirkete değer bicmeyi öğreneceksin sepet yapıp ona göre hareket edeceksin ve en önemlisi sabredeceksin bunları yapamıyorsan borsadan sağlığın için uzak duracaksın
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeşim ben seni anlıyorum zaten zararımı çıkartayım demiyorum minimize edip bir an önce satıp çıkmak . ben pilot olsun hergün çıksında demiyorum ama hergünde düşmez.Borsa çıkarken düşüyorsa borsa düşerken artık ne olur onu düşünmek bile istemiyorum zararımı kurtarma peşindeyim zaten
Garanti Ekgyo vb. (godfather gibi kağıtlar üstelik ) emme 10 yıl önce alan yatırımcı hala zararda yurdum borsası böyle yer maalesef.
Hırsızı hırsıza şikayet etmek ne haddimize.
Halka arzda millete verdikleri 3 er 5 er lot ile 7 tavan çektiren yiğidolar 15 -20 arası yüklü maliyetlenen yatırımcılar için de yaptırsalar olmamı.
Çok şükür elhamdüiillah bugünde taban olmadık.
Borsada şükretmeyi bilmeyen para kazanamaz.
Sinyaller sat verdigine göre yarin en az bi %3-5 arasi asagi bekliyorum