50k dolar için Burgan Dijital 91 gün vadeye kadar %2 veriyor. Birkaç gün önce 500k usd için Vakıfbank %2 teklif etti.
Siz değerli nitelikli yatırımcılarımıza özel, Vestel Elektronik bugün bir adet özel sektör
borçlanma aracı ihracı gerçekleştirecektir.
İhracın 383 gün vadeli ve BIST TLREF Endeksi değişimi + %2,50 ek getirili değişken kuponlu tahvil şeklinde olması öngörülmektedir.
İhraç detayları için yatırım danışmanınızdan ya da 444 1 259 Ak Yatırım İşlem Hattı'ndan
bilgi alabilir veya linkteki formu doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
FİBA dolara "swift ise" (başka bankadan transfer) 2.5 veriyor..Bilginize..
Ozelden aldigim kisinin isim ve cebini paylasabilirim.
Kendisi uretici..
Kapiya kadar getiriyor mali teslim ediyor.. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Istanbul bu sekilde..
Parasini da bir kac gun sonra aliyor malin tadina bakinca, iade de kabul ediyor..
Adam kendi uretici, toplama ve karisik yag satmiyor...
Syg,
Bende zeytin ürettim. Yalovadayım.yağ meselesi önemli. Üç kağıda çok açık. Dip zeytin karıştırıyor mu bilmek lazım. Bende bildiğim akrabalardan aldım 35 TL litre
Bankalarla bogusma devam ediyor...
Miktar 1 Mio uzeri...
Vade 42 gun 31 Mart...
Para Isbank'da idi gecen sefer 18% vererek beni sasirtimisti bu defa 17% verebildi..
Anlamistim zaten gecen defa hosgeldin faizi verdiklerini diger buyuklerle karsilastirinca..
Syg,
Ya bırakın şehrin göbeğinde şunu stokladım bunu stokladım fantazisini..
Bankada milyonları var adamın 5 tl ucuza zeytin yağı peynir yağ alma derdinde..
Çarpsan bölsen günlük 0.20 kuruşa gelir karı..
Bu gibi paylaşımlar neden yapılır yıllardır anlamadım gitti..
Hani zeytin yağı fiyatları arttı ohh ohhh evde varr amannnn şimdi onlar düşünsün fantazisi mi..?
Dolar mevduat faizi soranlara Turkishbnk 35 gün usd için 2,75 , Anadolubnk rüzgarlı 2,60 verirmiş.
Benim dolarcıklarım olmadığını söyledim ve teşekkür ettim.
Tl oranları alan oldu mu acaba son tazelerden
mevduattaki stopaj indirimi ne zaman bitecekti?
sn gundwane bu is bir alışlanlık , hayat felsefesi olmuş..misal 5 lira peynirden 10 lira sucuktan, 5 caydan, 4 lira tuvalet kagidindan vs vs.40 yıla vurun.. hıç atmadan 0 km 1 adet e 200 parası tutar .misal 25 senedir iş hayatindayim hic lokantada yemedim ogle yemegini .günluk 20 tl diyelim haftada 5 gun 100 lira ...52 hafta , 5.200 tl.. 25 yilda 125 bjn tl yapar.bu sadece bir disarda yemek .insan hayatinda 10 larca kalem var...
ISBANK 17.00% dedi biraz zorlayabiliriz aradaki fark az ise gibi filan bir seyler de dediler baktilar para gidiyor..
HSBC 17.70% 5 Mio ve 32 gune kadar.. 5 mio uzeri 17.60%
QNB 5 mio'na kadar 17.70% ustu 17.60%
YKB isteksizce en son orani verdi 17.15%
GarantiBBVA ozel bankacilik 17.75% sart ve limit yok.. Dediklerine gore hazineden ozel oran almislar..
Aradaki farka bakilirsa dedikleri dogru gibi..
Akbank: Bu arada bir tanidigin yardimi ile Akbank'a da sordurdum, SA sirketlerini sevmem ama merak ettim, 17.25% dediler...
Syg,
Hsbc dün 19 du bu gün 18,5 olmus
18.50 sıfırdan premierler için hoşgeldin oranı diyollar...
Ben zaten Premier oldugum icin bana verememisler..
Syg,
Benimde bugün HSBC dönüş vardı 40 güne %17.50 verdi baglamadim.
Ppz ye park ettim.ortalama %18 getiriyor.
Bu arada tbank 40 güne 17.75 verdi
HSBC modern hesap %17.50 500k ya
Kadar 2 k boşta bırakıyor. M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendine yaparsın anca..
Neyin prensibinden bahsediyorsun ki..
Hayatın her aşaması TR de adam çarpma üzerine kurulu..
Ne yaparsan yap zaten çarpılacaksın..
Bak mesela altıncıları çarpmakla meşguller bu ara..
Dolarcılar keza..
Şimdi borsacılar moda..
Onları da çarparlar..
TL de olanlar zaten enflasyon ile topluca çarpıyorlar..:oleyo:
5-10 tl için hayatını kendinize zindan etmeyin..
Yok dışarıda yemem yok şunu yapmam bunu yapmam..
Haaa allah korusun bi sağlık durumu çıksa zaten komplee çarpılacan..
Benim çevremde böyle zengin olan bi tane tanıdığım yok..
Not: Bir süre bende denedim bu işi açık açık söylim..Bir kaç ay iyi gitti..Sonra bi gögüs ağrısı bi bilmem ne bi panik hoppp özel sigortalı da olmama rağmen 3000 tl nin üzerinde para 2 günde gitti..
Not 2..Malın değerinden bahsedil miş de..Mesela 20 tl de iken değeride 30 olunca pahalı..Ama gerçek üretim maliyeti kaç
Mesela starbucks da 1 fincan filitre kahve nin maliyeti 1 1.5 tl arası..
30 a çıksa bunu vermem diyen adam 15 olsa verecek mi..?
Teb genel müdürü Leblebici bu yıl faizlerin düşeceğini zannetmiyorum demiş , gözünüz aydın mevduatçılar...
Sayın günde and çok haklısın şimdi dolar cikar, altın cikar ve borsacılara uğraşıyorlar onların işleri çok zor bakalım kimler kazanacak
Anadolu'nun renkli hesabi var 18.5 bostaki parayla 18 kusur oluyor.
3 yıldır beyaz peyniri taş kırma zeytinini zeytinyağını salçayı hataydan internet üzerinden alıyorum hem uygun fiyat hem kaliteli
HSBC mevduat 250k üzeri ise şubeye gelip ıslak imza ile eft yapabilirsiniz genel müdürlük kararı böyle demişti 10 gün önce, bir eft için şubeye gitmekle falan uğraşamam diyip vazgeçmiştim parayı taşımaktan.
Aslı astarı var mı bu uygulamanın?
Aktife soran varmi ?