Öyle bir ihtiyacımız yok ki.. Arif olan anlasın yeter.. )
İhtiyacı olan düşünsün öyle bo$ bele$ i$leri..
Hem i$imize de gelir anlamayanların ve hatta karalayanların bile varlığı ).
Printable View
İşine gelmeyince boş işler..
Ulen sana inana şaşarım..ben daha geniş diyordum bak Şubat vade bitimine emir pencereni sayın jas gibi atSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan dolan
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atarsan ayıp etmişim diyecem malûm ilk başlatan kişiyim..
Özür dileyecem..
Hadi bakalım
Ne ilk ne de son...
Satış dalgası geliyor bizim indiklerde, azami tikkat please.. )
Memleketin en büyük sorunu yalancılara birşey yapılmaması.
Ben sensör bayıma inanıyorum, iyi trade ediyor
Bugün bile kavurdu, belki şimdi tekrar şortlarını giyer
paltomu getir sebastian :kahkah: bak bu güzel di
Beqr bull gibi saniyelik işlem mi yapıyorsun..en azından işlem yaptığın periyodu at de ki aga ben 1 dk de işlem yapıyorum bar kapanışı vs de..
Bereket miş yanilttigin onca insanın ahı ile bereketli ekmek yiyemezsin sen ...
Kavurmacı...
O algının faturası bir yerinden çıkar
Kaldıraçsız gram altın almak en garantisi.. 5405 lot gld tr aldım.. Maalesef viobta short için sinyal alamadık ve o yüzden rölans devam.. Dolar viob piyasasına hemde kaldıraçlı girmektense gider gözaltı pazarından hisse alırım daha iyi.. İleri düşünenler dolar ve onsun beraber tetikleneceğini bugün görenlerdir..
senin paranı merak eden yok, bereket versin. Emirleri göster yeter gerçekten tradermış diyelim
Sadece o mu.. algıyı destekleyen de var ya bir şey demiyorum..
20000 yedi 15 bin kazandı madek öyle eksi 5000 de iken gene kaybetti vs vs..1720 den şort bassa 1667 den verse ne olur 1539 dan 1725 e kaybetmiş..
Allah yukarda..
Yiyen varsa jas gibi atar..
Samimiyet diye yırtılan bir arkadaş vardı gelsin ilk önce bu adama hesap sorsun o mahalle delikanlısı..
Sonra deniliyor ki tahammülsüz vs..
Böyle tiplere ne denir.. işine gelmeyince uzatmayalım..
Yok öyle..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi adına konuştuğunun bazen farkında değilsin ), bazense umrunda bile değil zaten..
O kadar belliki ne oyunlara geldiğin.
Geçmiş senden...
Devrani bırak sen poz at poz ekran görüntüsü at madem biliyorsunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle kallavi bi daha düşsede borsalar, iyice bi rahatlasanız madem )...
Oyuna geldim senin gibi tipler yüzünden bunu inkar etmiyorum ki sen milleti oyuna getirme diye yazıyorum..
Arif olan anlar laflarını kullanma kardeş boşsun boş..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıvırma Kavurmacı yolla..
Hafi bekliyoruz..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samimiyet ten bahşeden o çok bilmiş mahalle delikanlısı da gelecek buraya sana hesap soracak..
Samimiyet i görelim..
Almışsınız bir kaç kişi forumu eline algı üstüne algı..daha çıkacak dur..
O ifşa bakanını bekliyorum
Şuna ayak uyduran tek kişi sensin helal olsun poz gereği olsa gerekSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir algı var ki piyasayı takip etmeyen adam eksi 5 yedik falan sanır..
Bu adamı bilerek engellemuiyorum sadece o ifşa bakanını bekliyorum bakalım ne kadar delikanlısı forumun..bordo klavyeliler siziSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam zamanı bazı $eylerin..
Bekliyoruz bayım..oyuna getirme bizi sana inandık güvendikSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeri geldiğinde genelde hisse bazlıSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başlığa gerçekten ikili kota uygulaması gelmeli.. forum genelinde mesaj sayısı serbest olsun diyelim ama başlıkta kota olmalı bence.. günlük ve haftalık.. günde, örneğin, 50, haftalık 250.. 250 mesaj hakkı istenirse bir günde de tüketilebilir..
açıktır ki burada zaten çoğu kişi günde 10 mesajı bile zor yazıyor.. mesajı olan ve trade eden bir kişi için normal rakamlar işin stresi vb düşünüldüğünde.. ama bir günde, ve her gün, yüzlerce mesaj forum açısından yorucu. stratejin veya oyun tarzın 5-10 bilemedin 20 mesajda gayet kolay verilir.. genel muhabbbete de katılırsın ama yüzlerce mesaj ?? bu forumda şu ana kadar görülmeyen bir durum. yönetim bu başlığa özel bir uygulama yaparsa güzel olur..
Aynen tam zamanı yolla baba dekontunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iş çözülmeden susmamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok zor pozısyonda beklemek.dun actıgım sort rakamsal belırtmıstım.pala 1703.50ye kadar vurdugunda bana kardes yeter kapat dedı gıbı hıssettım 1705.50 1707.25 arası buyur abı senmı kırayım dedım.1717 uzerı tekrar dusuncem var dedı ınat etme dedın sagol pala
Kaldıraçlı piyasada acemiler short açar ;ustalar kaldıraçsız piyasada altınve dolardan para kazanır.. Kaldıraç etkisi size zamanlamayı tutturtmaz ama orta vadede altın ve doların gücünden kaçış yoktur düşüş sinsi bi kanser gibi bi gün piyasayı en beklemediği zamanda vurur deler geçer diyelim iyi günler..
Kimse burda malûm şahsa israrinda haksız değil bu böyle biline..
simdi dusunemıyorum bıle 5000 puan terste kalmayı sankı burda yakıt ıhmalı durumlar var
Dünkü sanırım iş kazası idi..
Bugün yine xu030 için eksiye doğru yaklaştıııııırrrr hopp patlat modu devam ediyor..
Herhalde akşama 1.5+ ve üstünü gösterirler..