Bırakalım da çıksın uzun zamandır patinaj yapıyordu. Potansiyeli var ama tahtacıları zor insanlar.
Printable View
Potasyum Sülfatta fiyat artışları devam ediyor.
Proje başlangıç tarihi 500 USD/ton olan fiyat, 2021/Ağustos ayı ilk haftası itibarıyla 700 USD/ton'a ulaşmıştır. Elimizdeki 50000 ton potasyum sülfatın güncel değeri, 35.000.000 USD olmuştur.
Ayrıca SODSN tarafından tahmin edebileceğimiz ton başı SS fiyatlarında da resmi enflasyon rakamlarının üzerinde artış mevcut, kapasite artışıyla birlikte bir önceki çeyreğe göre sürpriz iyi finansallar bekleyebiliriz.
Herkes hedef fiyatlarını revize edebilir.
Pahalı diyeni hep birlikte dövelim :)
dün twitterda birileri zaten bu kapasite artırımları ve potasyum sülfat yatırımı beklentide alındı, hiçbir şeye etki etmez yazıyordu.Yani biz zaten satın alınmı bir beklentiyi mi bekliyoruz.Şaka gibi olur gerçekten.
Yok öyle birşey biz hiçbir yatırımı fiyatlamadik daha ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket temettü vermeseydi fiyatlamış derdiniz ama bilançoya 3. Belkide 4. Çeyrekten sonra etki etmeye başlayacak. Faaliyet raporlarına bakarsanız Ortadoğu’daki pazarın tamamına talip. Şirket için içi boş bir haber değil fiyatlanıp bitecek. Şuanki F/K lara ve yıllar içindeki F/K değerlerine bakarsanız zaten şirkete ortak olmak istiyorsanız düştükçe alacaksınız. Temettü verimi kafi ve büyüme hikayesi olan bir şirkete ortaksınız boşuna fiyat takip etmeyin derim. Ha ola ki çok abes fiyatlara çıkar 20-30 yıllık karına bırakırsınız elinizden ama ben büyüme hikayesi olan şirketi 10 FK ya bırakmam elimden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitirda yeni paylaşıyorlar heralde, belkide sıra alkime gelmemiştir. Bizim korkumuz bu zaten. Bunu bayadır paylaşıyorduk burda.
Beklentimiz 1-2 tavandan ibaret değil. En az 1x. (yatırım tavsiyesi değil kendi tahmini sallamam)Fiyatlanmışsa bunu yapmaz. D*****n kuyruğuna az kaldı. Haberler düşsün, fiyatlanıp fiyatlanmadığı teyit olur. Aslında 1x gitsede beni tatmin etmez. Zaten yıl sonu hedefim 25 lerdi onu revize ettik gelecek yıla. İnşallah gelecek olan temettüyü vermez ertelerde ordanda bir düzeltme işine girmez. Belediyenin asvalt silindiri gibi.
Kovboy satış yapmak için arada bir yukarı sürüyordu, o da bıraktı o işleri galiba, geberik vaziyette.
Reha başkan yaşıyor mu acaba, epeydir tek laf yok, ekrana çıktıktan beri hisse toparlanamıyor, bir sıkıntı var ama nedir bilinmez.
Senin hatirina yollar NY bugün :)
Geldi :) ama kısa bir göz gezdirince üzdü sonuçlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, ALKA tarafından finansallar geldi. Alka'da satış tarafında güçlü performans görülse de maliyet kalemlerinde ciddi artış mevcut. Satışa yansıtılamayan maliyetler nedeniyle karlılıkta azalma görüyoruz. SS tarafından gelecek güçlü veriler ALKIM finansallarını kompanse edecektir diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
Bilancoda gördüklerim ile sahadakilerle celisiyor,
Alkani "bilanco" sunun yorumum kendini hayır isllerine vermis vakıf yolunda ilerliyor.
karsız mal satarak (!?)
Çok çıkmıştı, çok kazandırdı, normal. Bir bilanço kalmıştı onu da bozdular, Kora efsanesi de bitti, satış yapmalarından beliydi zaten.
Rehaya güven gerisini merak etme sen.
bu ne sikko şirket anlamadım, bu alkanın bilanco iyi geldiğinde alkim e artısı olmuyor, kötü geldiğinde negatif etkisi oluyor.
Önemli olan zihniyettir. Rahmetli patronlar zamanında şirket piyasaya güven vermişti. Onlardan sonra aile içerisinde uyumsuzluk söz konusu herhalde. 19,27 tl. den operasyon yaptılar. Patronlarda dahil paraları cebe koydular. Cepleri para doldu. Yıl sonuna kadar bu hisse ifla olmaz diye düşünüyorum. Saygılar.
Gelmesi muhtemel vasat bilançoyu fiyatladık sanırım, peki Eylül ayındaki açılışı ne zaman fiyatlayacak hisse, hep kötüyü mü fiyatlayacak yahu.
Birilerine yine cash para lazım oldu sanki!!!!!!
Ne bileyim
Bir umut iyi blançoya mı yorsak.
Yoksa Kanımız çekildi.
Mala bağladık.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço hareketi bilançodan hemen önce olan hisse hiç görmedim şayet bilanço iyi gelecek ise zamana yaygın hareketini yapıp bilanço gelince gerçekler satılır muhabbeti oluyor;; onun için bunun bilançodan kaynaklı olması temenni ama olacağını hiç sanmıyorum.
N.Ş. sana kızmam lazim bir sen kalmistin kafamiza mal cakmayan diye ama
Sirketin Sahibi onun ağzının icine bakanlar alıyor , satıyor bir sen yapmissin çokmu :))
Abuzer Kadayiftan gelsin , çak o zaman çak çak :))
P.S. hersey yolunda diyorsun ama zamani gelince aaaa olmadi diyorsun
çak o zaman çak çak,
Seluloz dünya piyasinda 800 usd iken gidip almiyorsun
Bilançoda maliyetlerimiz arttı zam yapamadik diyorsun
çak o zaman çaak çak
https://www.youtube.com/watch?v=9AxjFnIyo_Y
Ortaklar
Bilanço ne zaman gelecek...
bilanco son gün 19 agustos.