Şimdi oldu tşkl , kolay gelsin.
Printable View
sayın ABKA
sanki 151.700 lerde kuvvetli destek var gibi bir gönderiniz oldu 1 saat kadar önce...inceleyim dedim rakam ve destek nedenini(bendeki destek 152.600 de)...inceleyip bendeki desteği resmedeyim derken gönderiniz silinmiş. silinme nedenini öğrenmek isterim...bol şanslar...
https://i.hizliresim.com/bjryuH.jpg
Bist30 açık geldiğinde içine etmişlerdi, bist 50ye açık geldi, gene Bist30 un içine ettiler, ne iş anlamadım.
Ben iyiden iyiye bist 100 ve Bist30 aynı olacakmış gibi hissetmeye başladım, bu ne la...
Bist30 lokomotif olmalı ama Lokomotif linkten hariç herşey yapar oldu son 1 ayda
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sasa short.. uyarmıştık...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son Dakika
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz'dan korkutan mutasyonlu virüs açıklaması!
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz,
Türkiye'de ağırlıkla İngiltere varyantının görüldüğünü açıkladı.
Yavuz, İngiltere mutasyonunun bulaşma hızının yüksek olduğu için endişe yarattığını belirterek
"Mevcut kısıtlamalara devam etmek zorundayız. Buna rağmen bu varyant ülkemizde de baskın hale gelirse, bu önlemleri de artırmamız gerekebilir. Okulların tamamen açılmasını bu nedenle ötelenecek” dedi.
Garan 10 altında kademeli alıcıyım demiştim.. topluyoruz şükür..9.89 lara kadar yığdık emri..
Alabildiğimizi aldık
Matriks halka arz için başvuru yapmış. Max talep yollarım... Ver verebildiğin kadar pala :)
Sasa patronu kadar açıkçı avlayan göremezsiniz ..adam bizzat kendi demişti iyi yerllere gelecez diye toplantıda...
Evet herkes akıllı açığa basacak patron sessiz kalacak..
Açıkçı kazandığını hiç görmedim sasa da..hatta sasa trade edilmez tutulur..yoksa çarpılırsınz
xu030 ve xu100 tıngır mıngır artıya geçerse hiç şaşırmayacağım..
Ya sindoma dur, millet sonra sasa pazarlıyorsun diyor bana...:)
Bunu diyen akıllı şunu hiç düşünmüyor mu acaba, ben 3 gün önce ilk sasadan bahsederken 30 lira idi kağıt...
Diyelim ki ben sasa pazarlıyorum, 30 liradan aldın, şimdi sat 34 liradan %13 için de bana teşekkür et...:)
Ticaret Bakanlığı, Market Zincirlerinde Elektronik Ürün Satışını Yasaklıyor
https://www.webtekno.com/market-zinc...r-h106180.html
Aynen öyle..senin yaptığın ironi eleştiri anlaşılmıyor..
Evet açığa satışla borsa düşecek..
Şaka birbyana sasa da ne short ne de açığa satış aman ha..5.5 yıldan fazla elinde tutan ana sermayemi oluşturan biri olarak yazıyorum..
SAKIN...!!!!!!
İflas etti geneSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoğu bilanço beklentili kağıtlarda yakın tepe dönüş 0.618 seviylerinde ..endeks gibi 10 günlük trend kran yok...
Aklı olana spotta para çok..
Dün bizim viop sistemi begenmeyenelr bu gün babalar gibi long stop oldu..
Koşulsuz işlem olmaz viopta..
1645 altı ayı piyasası üstü boğa..
Eee ..
Stop burası reverse fiyatta burası..
1637 altı Deli ayı dedik...
Peki ne yaparsın elle takip te long stop yaparsın bu rakamı olur biter..
İlla girdiğin poza göre stop belirlemek zorunda değilsin..zaten 4h altında net düşüş trendi oluşmuş..
Bazen insanları anlamak.cok Zor
Son Dakika
08:55 12.02.2021
Türk doktor kansere karşı ilaç geliştirdi: 'Doğrudan tümöre ulaşıp yok ediyor, sadece ultrason ve iğneye ihtiyaç var'
ABD’de dünyaca ünlü sağlık kurumu Mayo Clinic’te görev yapan Prof. Dr. Rahmi Öklü, kanserli dokuyu yok eden yeni bir sıvı geliştirdi. “Sadece ultrason ve iğneye ihtiyaç var†diyen Prof. Öklü’nün yönteminde ilaç doğrudan tümöre ulaşıp yok ediyor. İlaç o bölgede uzun süre kalıyor, fazla doz gerekmiyor. Bu sayede kemoterapinin yan etkileri yaşanmıyor.
https://tr.sputniknews.com/abd/20210...ac-gelistirdi/
:bravo:
Obezite tedavisinde 'oyunun kurallarını değiştiren' ilaç bulundu
Obezite tedavisine ilişkin 16 ülkede yapılan bir araştırma, diyabet tedavisinde kullanılan bir ilacın vücut ağırlığını yüzde 20'ye kadar azaltabildiğini gösterdi.
Novo Nordisk tarafından üretilen Semaglutide, esasen Tip 2 diyabetin tedavisinde kullanılıyor.
https://www.aa.com.tr/tr/saglik/obez...ulundu/2140988
Doğrudan tümör e ulaşıp yok etmiyor mus işte.. ultrason ve iğne varmış..
Olmamış o ilaç..
bugün banklar kıpır kıpır burda durmaz bunlar......
dün kim yazmıştı, şimdi hatırlayamadım.
162 altı maliyetli shortçular var.
Pala 162'ye kadar salarsa salar ve alır diye.
daha gün sonuna epey var ama haklı çıkacak sanki.
bankalarla mı bir oyun yapacak nedir?
short olmak zulüm bu piyasada.
az veriyor, sonra tekrar yukarı sarıyor.
Viop topiğinde laf ebeliği yapacağına git sasa topiğinde goy goyuna devam et. Hadi sağdan sağdan.
Sonradan gurme bana sinirlenmiş...:)
Yerim seni akıllı bıdık...
Valla burası viop topiği ve viop paylar da var. Yani sasa viop da konuşulur bence. Ama "sasa mı pazarlıyon birader" denilince kızmamak lazım.:oleyo:
Sasa da poz arttırmayacağım kesinlikle. Anca tepeden yüzde 15 düşer o vakit ilk tepkide poz arttırırım... Kağıt grande finale yapıyor. Bir 10 sene daha göremeyevek zirve yaptığı yeri. Ha belki 40 a çıkar, belki 45 e. Ona göre oynayın oynayacaksanız. Pis ve çirkef hareketler olacaktır... Pay vadeli işi büle :) az koyun, çok alın :) mucx
Caho alem adamsın ama çoğu kişide senin gibi yürek yok anlık poz yazmaya.
Çok haklısınız, yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Eğer sasa long ya da short poz varsa yani konu sasa viopsa yorum yeri bu topiktir. Ama 'sasa al sasa' yazılacaksa yorum yeri sasa topiğidir.
Kasaba uyanığına sorduk bakalım, ne cevap verecek sasa long pozları için.
Borsanın stresini herkes "kaldıramaz". Hele hele harmanınız da bozuksa borsada geçen yılların sonunda kendinizi her ortamda hanım gibi kıvırtırken bulursunuz :)
golobal menkul de akbank alın diye müşterilerine mesaj geçti 30 dk önce....
Borsa bugün niye bu kadar hareketsiz? Takip ettiğim çoğu hisse 2 3 kademede saatlerdir. Beklenen bir haber mi var?
Bozkurt yoncada girişler yapıldı ortalamam 10.01
ykbnk çok hantal çıkışlarını yakalamak lazım.....yoksa tat vermiyor.....
SASA pozisyonum burda duruyor sn sonradan gurme...
Adam tam anlamıyla hayal dünyasında yaşıyor...
Dün SASA daki pozisyonumuzu tüm forum ahalisine ilan etmişiz...
Bunun üstüne sen SASA pazarlıyorsun diyor...
Kendi hayal dünyasında uydurduğu yaftanın ispatını da benden bekliyor...
IQ su 70 altında olan insanlarla tartışmak gerçekten çok zor...
SASA şort açan adama SASA pazarlıyorsun demek, yaw yemin ediyorum 70 i bile çok söyledim...